۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۶
کد خبر: ۳۵۳۰
عصر امروز انجام شد؛

بازدید مشترک دکترلاریجانی و صفارهرندی از نمایشگاه بین المللی کتاب

خبرگزاری رسا ـ دکتر لاریجانی و صفارهرندی بعدازظهر امروز از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید کردند.
پوستر بيست و دومين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی و صفارهرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ساعت 16:40امروز از بیست و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب واقع در مصلای بزرگ امام خمینی(ره)تهران بازدید کردند.

در این بازدید دو ساعته دکتر لاریجانی در جمع خبرنگاران گفت: نگاه مردم ایران به آثار فرهنگی، نگاهی نافذ است و برخی از آثار ارائه شده در نمایشگاه برای اهل تفکر کارآمد است.

وی با بیان اینکه باید بسترهای حضور مردم در عرصه فرهنگی فراهم شود، افزود: در این زمینه قدم های خوبی برداشته شده است، بودجه های فرهنگی امسال در مورد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و مراکز پژوهشی و علمی افزایش داشته است.

لاریجانی ابراز داشت: ناشران مشکلاتی در زمینه قیمت دارند که برای مردم گران تمام می شود و به خاطر برخی از مشکلات معیشتی باید راهکاری اندیشید که کتاب ارزان تر به دست مردم برسد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حذف سوبسیت ها، قیمت کتاب را بالا برد و البته تلاش شد با ارائه بن خرید کتاب به مردم کمک شود، اظهار داشت: می توان سیستم ارائه بن ها را روان و جهش آن را بیشتر کرد تا دانشجویان، اساتید و پژوهشگران بتوانند از کتاب بیشتر استفاده کنند.

بر اساس این گزارش رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابتدا از غرفه های ناشرین خارجی به ویژه کتاب های فلسفه به زبان لاتین دیدن کردند و سپس به غرفه حزب الله لبنان رفتند و لاریجانی با تقدیر از حضور لبنان در نمایشگاه بین المللی، در دفترچه حزب الله برای مردم لبنان نوشت: مجاهدین فی سبیل الله در یک دست سلاح و در دست دیگر کتاب و فعالیت فرهنگی دارند.

همچنین در حاشیه های این بازدید مردم حاضر در نمایشگاه به صورت کتبی و حضوری مشکلات خود را با رئیس مجلس شورای اسلامی در میان گذاشتند.

گفتنی است، این بازدید که در ساعت 16:40 آغاز شد در ساعت 18:40 به پایان رسید.
ارسال نظرات