۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۸
کد خبر: ۴۲۳۰۳۱
کارشناس مسائل سیاسی:

جلوگیری از پیشرفت و نفوذ ایران در منطقه از مهم ترین اهداف دشمنان است

معلمی، جلوگیری از پیشرفت و نفوذ ایران در منطقه را از مهم ترین اهداف دشمنان دانست و گفت: امروز در سیاست خارجی ما به بهانه تعامل، انفعال زیادی وجود دارد که اگر این انفعال نبود هیچ کسی جرأت جسارت به ایران را نداشت.
محمود معلمی

محمود معلمی، کارشناس مسائل سیاسی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، در رابطه با بیانیه پایانی سازمان کنفرانس اسلامی، گفت: سازمان کنفرانس اسلامی از لحاظ جمعیت مهم ترین سازمان بعد از سازمان ملل است و از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

وی ادامه داد: حدود 58 کشور اسلامی عضو این سازمان هستند ولی از ابتدای تشکیل این سازمان آمریکایی ها در آن نفوذ داشتند و کشورهایی که متحدین آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند بر این سازمان تسلط داشتند و بعدها به نام سازمان همکاری اسلامی تغییر نام داده شد.

 

کارشناس مسائل سیاسی، افزود: تقریبا هر ساله وزرای خارجه این سازمان و هر سه سال یک بار هم رؤسای جمهور کشورهای عضو این سازمان جلسه ای تشکیل می دهند، اتفاقی که امسال شاهد آن بودیم این بود که با توطئه رژیم صهیونیستی و آمریکا و مثلث ترکیه و مصر و عربستان، برای برخورد با ایران طراحی هایی علیه کشور ما انجام دادند.

 

معلمی، اظهار داشت: کشور عربستان قبل از انجام مراسم از کارشناسان سازمان در جده دعوت کرد که بیانیه پایانی را بنویسند، مسلم است که بیانیه ای که در جده و با تسلط عربستان نوشته شود چه نتیجه ای خواهد داشت، با توجه به این که به ایران که از اعضای موثر این سازمان است برای شرکت در جلسه و نوشتن بیانیه پایانی ویزا داده نشد و در غیاب ایران بیانیه ای صادر شد که در 4 بند آن ایران و 1 بند آن حزب الله لبنان محکوم شد.

 

وی بیان داشت: در حقیقت مهم ترین اهداف آن ها مهار انقلاب اسلامی در منطقه و جلوگیری از نفوذ ایران در کشورهای منطقه و جهان است که روز به روز گسترده تر می شود، کما اینکه بارها این جمله از اوباما و جان کری شنیده شده که باید از پیشرفت و نفوذ ایران در منطقه جلوگیری کرد.

 

کارشناس مسائل سیاسی ابراز داشت: مصوبات و قطعنامه های سازمان کنفرانس اسلامی الزام آور نیست و اعتباری در دنیا ندارد و صرفا می خواهند یک فضای روانی در بین کشورهای طرفدار خودشان ایجاد کنند، که البته از بین 58 کشور حدود 16 کشور بیانیه را امضا نکردند.

 

معلمی ابراز داشت: از هیأت ایرانی انتظار می رفت که برخورد قاطعانه تری داشته باشند، متاسفانه امروز در سیاست خارجی ما به بهانه تعامل، انفعال زیادی وجود دارد که اگر این انفعال نبود هیچ کسی جرات جسارت به ایران را نداشت.

 

وی تصریح کرد: انفعال در سیاست خارجی باعث شده که کشورهایی امثال عربستان به خودشان اجازه جسارت دهند ولی خوشبختانه دیدیم که مقام معظم رهبری پاسخ دندان شکنی به آن ها دادند، در هر صورت هر چند که این بیانیه اعتبار جهانی ندارد ولی انتظار ما از هیئت ایرانی برخورد قاطعانه و جدی تر بود./302/869/ب1

ارسال نظرات