بعثت رسول خدا مظهر رحمت تشریعی خداوند است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسن عرفان شب گذشته پیش از قرائت دعای پر فیض کمیل در مسجد مقدس جمکران اظهار داشت: سوره های قرآن کریم با «بسم الله الرحمن الرحیم» آغاز می شود که به رحمت الهی تأکید دارد؛ هر چه در عالم هستی وجود دارد بسته به رحمت الهی است.
کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به آیه 21 سوره مبارک روم ابراز کرد: خداوند متعال محبتی در بین انسان ها قرار داده که مادران خواب شب خود را فدای فرزندشان می کنند تا فرزندانشان آسایش داشته باشند.
وی ادامه داد: شب و روزی که سپری می شود و ما اصلا به آن فکر نمی کنیم، نشانه رحمت خداوند متعال است؛ چرا که اگر شب نبود، انسان به راحتی نمی توانست استراحت کند؛ از سوی دیگر هم روزها به انسان انرژی می دهد تا به فعالیت اقتصادی بپردازد.
سخنران و مبلغ حوزوی افزود: امام علی(ع) می فرمایند که باد، جلوه رحمت الهی است؛ این بادها اگر نبود ابرها تکان نمی خوردند؛ آسیاب ها نیز حرکت نمی کردند و گندم ها تبدیل به آرد نمی شد.
وی با تأکید بر این که خداوند متعال دو نوع رحمت تکوینی و تشریعی دارد، گفت: محبت میان انسان ها، باد، آب، خورشید و تمامی نعمات خداوند متعال، رحمت های تکوینی هستند؛ بعثت پیامبر اکرم(ص) به عنوان مظهر رحمت الهی، رحمت تشریعی است.
حجت الاسلام عرفان تأکید کرد: در آیه آخر سوره مبارک فتح آمده است که پیامبر خدا(ص) و کسانی که با او هستند، رفتاری رحیمانه دارند و با دشمنان به شدت برخورد می کنند؛ رسول اکرم(ص) بر هدایت مردم حریص بودند.
کارشناس مسائل مذهبی اظهار داشت: هیچ گناهکاری نباید از رحمت الهی ناامید شود، چرا که ناامیدی، بزرگترین گناه است؛ خداوند متعال مشتاق است که بنده اش استغفار کند و به سوی او بازگردد.
وی در پایان ابراز کرد: اگر با مردم با رحمت و مهربانی برخورد شود، باعث می شود که خیلی از دزدها، گناهاکاران و انسان هایی که ناامید شده اند، با امید بسیار به جامعه و دین بازگردند./840/پ202/ی