۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۴۲۵۷۲۷
نویسنده مطرح کشور:

تربیت دینی و اسلامی کودکان ضرورتی مهم است

نویسنده مطرح کتب کودک و نوجوان با بیان اینکه تربیت دینی و اسلامی کودکان ضرورتی مهم است، گفت: در اسلام به تربیت دینی و اسلامی کودکان بسیار اهمیت داده شده و بیش از هزار روایت در مورد تربیت کودک از رسول خدا و ائمه معصومین(ع) وارد شده است.
حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری نویسنده مطرح کتب کودک و نوجوان 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری، نویسنده مطرح کتب کودک و نوجوان ظهر امروز در کارگاه آموزشی تربیتی «والدین آگاه، کودکان موفق» با حضور پر شور مردم شهر اراک در کتابخانه عمومی دکتر حصیبی اراک برگزار شد، با بیان اینکه تربیت دینی و اسلامی کودکان ضرورتی مهم است، گفت: در اسلام به تربیت دینی و اسلامی کودکان بسیار اهمیت داده شده و بیش از هزار روایت در مورد تربیت کودک از رسول خدا و ائمه معصومین (ع) وارد شده است و در برنامه تربیتی اسلام برای فرزندان، دستورهایی آمده که مراحل پیش و پس از تولد آنها را در بر می‌گیرد.

 

گرایش به خدا در فطرت کودکان نهفته است

نویسنده کتاب کودک و نوجوان افزود: گرایش به خدا و یگانه پرستی در فطرت هر کودکی که چشم به جهان می‌گشاید، نهفته است به طوری که پیامبر اکرم(ص) می‌فرماید: «هر بچه‌ای بر فطرت اسلام متولد می‌شود مگر، اینکه والدینش او را یهودی یا نصرانی کنند».

 

حجت‌الاسلام حیدری ابهری تصریح کرد: پدر و مادر کودک باید با مطالعات مستمر خود همواره نیازهای فکری فرزندان خود را شناسایی کرده و از راه صحیح مجهولات و سوالات او را پاسخ گفته و از راه‌های صحیح در تربیت دینی او گام بردارند.

 

نویسنده مطرح کتاب کودک و نوجوان افزود: باید افراد را به تدریج با معارف اسلامی آشنا سازیم و من سال‌ ها است که با جوانان به ویژه جوانان دانشجو ارتباط دارم و قاطعانه می‌گویم که با توجه به برخی آسیب‌ها، نسل جوان در کشور ما نسل علاقه مند به دین است.

 

تألیف کتاب «شهر ضرب‌المثل‌ها»

حجت‌الاسلام حیدری ابهری با اشاره به تألیف کتاب «شهر ضرب‌المثل‌ها» اظهار کرد: عصاره ادبیات شفاهی و کتبی و چکیده نظم و نثر فارسی در امثال و حکم فارسی است.

 

وی افزود: این گنج عظیم هنوز آن طور که باید و شاید شناخته نشده و از ظرفیت این ذخیره ملی، در امر تربیت و تبلیغ به طور شایسته استفاده نشده است که من تلاش کرده‌ام به سهم خودم، این ثروت ادبی را به حوزه تعلیم و تربیت و تبلیغ نزدیک‌تر کنم.

 

این نویسنده کتاب کودک و نوجوان گفت: یکی از ابهاماتی که بچه‌ها با آن روبرو هستند و پیرامون آن سوال دارند، جهنم است و از این رو تصمیم گرفتم این سوال را در یکی از کتاب‌هایم به صورت کودکانه پاسخ دهم.

 

حجت‌الاسلام حیدری ابهری خاطر نشان کرد: ابتدا می‌خواستم از بهشت حرف بزنم، اما دیدم که جهنم مانع است و تصمیم گرفتم ابتدا از آن سخن بگویم تا در پایان مخاطب با خاطره شیرین بهشت کتاب را تمام کند.

 

حجت‌الاسلام حیدری ابهری ادامه داد: از پرسش‌هایی که کودک درباره خدا می‌کند نباید فرار کرد، بلکه باید به این پرسش‌ها جوابی صحیح و ساده و محکم داد.

 

به گفته وی با استفاده از برهان نظم با تبیینی ساده و با استفاده از بیان ساده‌ای از نعمت‌های بی‌شمار خداوند که در محیط اطراف کودکان وجود دارد، می‌توان وجود خدا و برخی از صفات او مانند علم، قدرت و مهربانی او را برای کودک اثبات کرد.

 

گفتنی است، در ادامه مراسم ضمن برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، حجت‌الاسلام حیدری ابهری به سوالات تربیتی والدین پاسخ داد.

 

شایان ذکر است، در حاشیه این کارگاه آموزشی نمایشگاه پوستر جنگ نرم و نمایشگاه کتاب آثار غلامرضا حیدری ابهری دایر شده بود که با استقبال شرکت کنندگان همراه بود./842/202/ب2

ارسال نظرات