۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۵
کد خبر: ۴۲۶۲۷۶
مدیر حوزه علمیه مازندران:

روحانیان شاخصه های سبک زندگی قرآنی را برای جامعه تبیین کنند

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که طلاب و روحانیان باید شاخصه های سبک زندگی قرآنی را برای جامعه به خوبی تبیین و تشریح کنند، گفت: متأسفانه جامعه امروز درگیر برخی فرهنگ های غلط وارداتی شده و همین امر موجب فاصله گرفتن از سبک زندگی دینی شده است.
مدیر حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در مراسم اختتامیه مسابقات قرآنی در مدرسه علمیه امام صادق(ع) قائمشهر با بيان اين که هدف اصلي از نزول کلام الهي نيز تدبر و عمل به آيات قرآني است، تصريح کرد: تدبر در قرآن مي تواند بستري براي سعادت و کمال حقيقي انسان باشد.

 

وی با اشاره به تعاليم انسان ساز دين مبين اسلام، حيات مسلمانان را حيات فرهنگي و آميخته با آموزه هاي اخلاقي و اجتماعي دانست و تصريح کرد: اسلام ناب و حقيقي تنها راه نجات بشريت در دنياي پرآشوب امروز است.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب و روحانیان به عنوان مبلغان و رسولان آموزه های کتاب آسمانی و معلمان اخلاق رسالت سنگینی در رشد و گسترش مفاهیم قرآنی در جامعه بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: قرآن و مفاهیم ارزشمند آن منشأ حیات امت اسلامی است.

 

حجت الاسلام طاهری با تأکید بر این که حیات معنوی جامعه دینی در گرو نشر صحیح معارف قرآنی در جامعه و همچنین تمسک جستن به این مبانی متعالی و انسان ساز است، خاطرنشان کرد: جامعه دینی باید در کنار فراگیری کلام الهی در مقام عمل نیز قرآنی عمل کنند.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که متأسفانه امروز جوامع اسلامی به دلیل دوری از مفاهیم قرآن و اهل بیت(ع) دچار بحران و مشکلات عظیمی شده اند، تصریح کرد: به حتم درک مفاهیم قرآن و عمل به آن می تواند جامعه اسلامی از بسیاری از مشکلات رهایی دهد.

 

حجت الاسلام طاهری با تأکید بر این که عمل به مفاهیم متعالی قرآنی جامعه را در برابر انحراف ها مصون می دارد، ادامه داد: به حتم گسترش مفاهیم دینی و قرآنی بهترین راه مقابله با هجمه های فرهنگی در جامعه است.

 

وی با اشاره به این که دشمن از هر روزنه ای به دنبال تضعیف اعتقادات دینی و آرمان های انقلابی ما است، بیان داشت: طلاب حوزه های علمیه به عنوان حافظان اسلام ناب در این مسیر مهم پرچم دار هستند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که قرآن کريم در برگيرنده هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت است و در همه مراحل زندگي رهبر و راهنماي انسان به سوي کمال خواهد بود، گفت: مفاهیم قرآن روش صحیح زيستن را به انسان مي‌آموزد و تضمين کننده سعادت فردي و اجتماعي و دنيوي و اخروي انسان است.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که انسان هر اندازه از مفاهیم قرآنی فاصله بگیرد دچار خسران شدیدی خواهد شد، افزود: کلام الهی هدايت‎گر و تربيت کننده افراد و جوامع بشري به سوي کمال و نيل به ارزش‌هاي اخلاقي و انساني است.

 

حجت الاسلام طاهری با تأکید براین که طلاب و روحانیان باید شاخصه های سبک زندگی قرآنی را برای جامعه به خوبی تبیین و تشریح کنند، بیان داشت: متأسفانه جامعه امروز درگیر برخی فرهنگ های غلط وارداتی شده و همین امر موجب فاصله گرفتن از سبک زندگی دینی شده است.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران بیان این که زندگی قرآنی بر مبنای عدالت، احسان، صفاو صمیمیت بنا نهاده شده است، تصریح کرد: به حتم زندگی قرآنی سعادت ابدی و جاودانه را برای انسان به ارمغان خواهد آورد.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گسترش فعالیت های قرآنی در مدارس علمیه استان، گفت: خوشبختانه در حال حاضر مدرسه علمیه بیت النور قائمشهر به طور تخصصی تربیت طلاب حافظ قرآن را عهده دار است و این مجموعه ظرفیت بسیار خوبی جهت گسترش مفاهیم قرآنی در حوزه های علمیه است./950/202/ب2

ارسال نظرات