هدف شبکه های ماهوارهای از بین بردن دیانت، حجاب و اخلاق جوامع اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام محمد فروهر ظهر امروز در جلسه کرسی آزاد اندیشی که در حوزه علمیه خواهران الزهرا با موضوع نقش زنان و خانواده در مواجهه با ماهواره برگزار شد، گفت: نمی گوییم هرکه ماهواره دارد مشکل دارد، بلکه هرکه مشکل دارد ماهواره دارد.
وی با بیان این که دو دسته افراد برای حل مشکل خود به دفتر مشاوره مراجعه می کنند، گفت: دسته اول برای حل مشکلات خود در زمینه تربیت فرزند و دسته دوم برای حل اختلافات فردی مانند اختلاف بین زن و شوهر هستند.
حجت الاسلام فروهر با اشاره به توزیع فرم نظر خواهی بین خانواده های مراجعه کننده به مرکز مشاوره ابراز داشت: بالاترین آمار خانواده های مشکل دار کا شامل 98 درصد است و مربوط به کسانی است که ماهواره دارند و آن را تماشا می کنند.
وی از ماهواره داشتن 63 درصد از مردم کشورمان خبر داد و عنوان داشت: نباید فقط شعار بدهیم و باید فنی صحبت کنیم و در این صورت مردم هم قبول می کنند و این در صورتی است که ما با اصل تکنولوژی مخالف نیستیم، همانطور که امام(ره) با سینما مخالف نبودند بلکه با فساد و فحشا مخالف بودند.
حجت الاسلام فروهر با برشمردن آسیب های ماهواره که هویت فرسایشی است عنوان داشت: فرسایش پدیده عجیبی است زیرا فرد را از درون تهی می کند، در صورتی که خود فرد متوجه نیست و موجب آسیب دیدگی خانواده و اجتماع خواهد شد.
جایگزین مناسب با جذابیت مناسب، نیاز رسانه ما است
معاون آموزش دفتر مطالعات فضای مجازی قم با بیان این که راه کارهای مقابله با ماهواره در دو سطح کلان و مقابله فردی و خانوادگی قابل تقسیم است، تصریح کرد: راهکار سطح کلان که تأثیر گذار تر و اصیل تر است عبارت است از سواد رسانه ای، تبیین ماهیت واقعی شبکه های ماهواره ای، جایگزین سازی و عدم برخورد شعار گونه و سلبی با ماهواره.
وی در ادامه سریال 410 قسمتی حریم سلطان با جدابیت های جنسی فراوان را خسته کننده ندانست ولی سریال 59 قسمتی ایران را خسته کننده دانست و گفت: جایگزین مناسب با جدابیت مناسب نه جنسی نیاز رسانه ما است.
مدیر رسانه ای معاونت تبلیغ استان قم در ادامه به دشمنی رابرت مرداک یهودی با شیعه اشاره کرد و ابراز داشت: آقای رابرت مرداک به یک برنامه ای دعوت می شود، به او می گویند «چرا شبکه فارسی 1 را راه اندازی کردید؟ جواب می دهد: «من تا فارسی 10 را هم راه می اندازم»، می پرسند: «چرا این قدر هزینه در حالی که کل کشورهای فارسی زبان 3 کشور ایران، افغانستان و تاجیکستان است ولی الآن 120 شبکه فارسی زبان داریم، چرا این کار را می کنی؟ تو یک استرالیایی هستی، شبکه فاکس نیوز را داری، مادرت یهودی است و با اسرائیل هم ارتباط داری. چه نیازی به این کار داری؟» می گوید: «من می خواهم دیانت، حجاب و اخلاق را از ایرانی ها بگیرم».
حجت الاسلام فروهر در ادامه افزود: در همان برنامه مجری می پرسد: «تو شاید جان ایرانی ها را بتوانی بگیری ولی دینشان را نه»، جواب می دهد: «من ایرانی ها را قورباغه پز می کنم، فرانسوی ها قورباغه دوست دارند و سوپ قورباغه می خورند، هرکاری کنید قورباغه زنده داخل آب جوش نمی رود ولی اگر داخل آب سرد قرارش دهید و شعله روشن کنید کم کم آب به جوش می آید، رشته عصبی درد قورباغه می سوزد و دیگر درد و سوختگی را احساس نمی کند، قورباغه زنده است ولی نمی تواند خود را نجات دهد و به همان صورت می ماند، من می خواهم مردم مسلمان ایران را قورباغه پز کنم.»
وی به یک آقای مسلمان ایرانی که قورباغه پز شده است! اشاره می کند و گفت: این فرد مذهبی یک خانواده متدین داشته و بعد از آمدن ماهواره به خانه اش، دخترش که مسجد می رفت الآن ساعت ها خود را می آراید و بیرون می رود و زنش هم همینطور، ماه رمضان که فرا می رسد دیگر روزه گرفتن برای زن و خانواده اش معنا ندارد، می داند در این منجلاب گیر افتاده اما توان بیرون آمدن ندارد.
معاون آموزش دفتر مطالعات فضای مجازی قم با بیان این که وظایف طلاب علوم دینی در سطح کلان، مطالبه گری است، افزود: نوشتن مقاله و تحقیق از جمله این مطالبه گری می باشد و باید یاد داشته باشیم که رهبر انقلاب فرموده اند «گاهی اوقات مشکلات فرهنگی موجب شده که من شب خوابم نبرد».
حجت الاسلام فروهر با تأکید بر این که راهکار دوم مقابله با ماهواره در سطح مقابله فردی و خانوادگی است، اظهار داشت: خود خانواده ها و مردم باید تفکر کنند در مورد آسیب ها و دادن این تفکر به آن ها وظیفه ما است.
بلوغ زودرس کودکان اثر وضعی شبکه های ماهواره ای
وی گفت: بعضی ها می گویند ماهواره روی ما تأثیر نمی گذارد! باید جواب داد که اگر روی شما تأثیر نگذارد روی فرزند شما قطعاً مخرب است، در دو ماه گذشته 28 کودک را به دفتر مشاوره آوردند که آن ها تحت درمان بلوغ زودرس هستند!
مدیر رسانه ای معاونت تبلیغ استان قم تصریح کرد: جریان کلی رسانه ها که بخشی از آن ماهواره است روی روابط خانوادگی دست گذاشته اند و مهم ترین شاخص های این روابط صمیمیت؛ انس و عطوفت بین اعضای خانواده و ارتباط اعضا با یکدیگر، امنیت و تربیت است که این اضلاع یک خانواده پایدار است که ماهواره هر سه ضلع را مورد هجمه قرار داده است.
حجت الاسلام فروهر با بیان این که آمار ارتباط کلامی خانواده ایرانی 10 دقیقه است و صمیمیت ها کم شده است، اظهار داشت: خروجی ماهواره تنوع طلبی، چندخواهی و عدم امنیت است در بحث تربیت هم، بلوغ زودرس جنسی، توهم گرایی، خشونت گرایی به وجود خواهد آمد.
وی در پایان دو مسأله را در این زمینه نگران کننده دانست و افزود: یکی رویکرد به سمت ماهواره کاهش یافته ولی همین ماهواره وارد گوشی ها شده است، مثل شبکه های اجتماعی، دوم کسی که در خانه ماهواره ندارد فرزند او در مدرسه با هم کلاسی خود که گوشیِ وصل به این شبکه ها را دارد در معرض خطر و آسیب ماهواره است./201/939/ب1