۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۰
کد خبر: ۴۲۹۳۷۰
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد مطرح کرد؛

ضرورت توجه به جوان‌گرایی در جذب ائمه جماعات/ کمبود مسجد در تهران

حجت الاسلام علی اکبری گفت: جذب و شناسایی ائمه جماعات جوان و با دانش علمی بالا در دستور کار مرکز رسیدگی به امور مساجد قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد جواد علی اکبری، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد ظهر امروز شنبه هشتم خرداد ماه در نشست خبری این مرکز درباره برنامه‌های پیش روی مرکز رسیدگی به امور مساجد، گفت: خانه‌های خدا در ماه خدا برای استقبال از میهمانان و روزه داران مهیا می شود و حضور در مساجد به صورت طبیعی در دستور کار جامعه مومنان قرار می‌گیرد.

 

وی افزود: مرکز رسیدگی به امور مساجد صرفا فضای ظاهری مساجد را مورد بررسی قرار نمی دهد، بلکه به ظرفیت‌ها و کارکردهای مسجد نیز در شهرها و روستاها توجه ویژه‌ای دارد.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، عنوان داشت: جامعه ما در عرصه بین المللی، دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی مسجد را با تمام ظرفیت‌ها احساس کرده است.

 

وی تأکید کرد: از اصحاب رسانه انتظار داریم فرهنگ و تصویرسازی شایسته از مساجد را برای جامعه مخاطب و مسؤولان کشور در دستور کار خود قرار دهند.

 

حجت الاسلام علی اکبری بیان داشت: در سال جاری به موضوع بانوان و مسجد توجه ویژه‌ای خواهیم داشت زیرا هموراه حضور زنان در مساجد، خانواده و کودکان را از آسیب‌ها و آفت‌های جامعه حفظ می‌کند.

 

وی گفت: همواره مساجد هویت مستقل و مدیریت خاص مردمی و روحانی خود را داشته است و ما در مرکز رسیدگی به امور مساجد هیچ‌گاه دستورالعمل اداری و تحکمی در رابطه با مساجد و ائمه جماعات نداشته‌ایم.

 

حجت الاسلام علی اکبری ابراز داشت: یکی از اهداف پیش روی ما این بوده که به ارتقای علمی بخش کارگزاران مساجد که شامل متولیان، هیأت امنا، ائمه جماعات و خادمان مسجد است، بپردازیم.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد درباره شعار امسال، عنوان داشت: قدمی که در ارتباط با شعار امسال برداشته‌ایم ارتقا و خودکفایی مساجد بوده است تا بتوان از مساجد متمکن با حفظ جهات شرعی و عرفی به مساجدی که دارای مشکلات اقتصادی هستند کمک رسانی کنیم.

 

وی درباره اقدامات مرکز رسیدگی به امور مساجد، بیان داشت: شهر تهران در سطح کشور متاسفانه از نظر مسجد فقیر بوده است و حدود هزار مسجد در شهر تهران کمبود وجود دارد که با مدیریت راهبردی مساجد و خیران مسجدساز در جهت ساخت مساجد بیشتر مبادرت خواهیم ورزید.

 

حجت الاسلام علی اکبری در پایان گفت: 2550 مسجد در شهر تهران وجود دارد که از روحانی دائمی بهره می‌برند، جذب و شناسایی ائمه جماعات یکی از اصلی‌ترین کارهای مرکز است که امروزه شاهد بالا رفتن سطح دانش و جوان گرایی روحانیون در مساجد هستیم./201/856/ب1

ارسال نظرات