ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه راهکار مناسبی برای مقابله با هجمه های نرم دشمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام میکاییل مقدسی، امام جمعه شهرستان نیر، پیش از ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان، ماه خروج از گناهان و تولد دوباره انسانها است، خاطرنشان کرد: ماه رمضان فرصتی بی بدیل در جهت تمرین تقوای جمعی آحاد ملت و بخشش از سوی پروردگار است.
وی افزود: رمضان از محبوبترین ماهها در پیشگاه خداوند و بندگان است و در این ماه شیاطین در غل و زنجیراند و انسانی که در این ماه بخشیده شود مانند کودکی است که تازه از مادر متولد شده و گناهی را مرتکب نشده است.
حجتالاسلام مقدسی رمضان را ماه بهار نور، تقوا، فضیلت، قرآن، تزکیه و تهذیب نفس، خودسازی، مهربانی، استغفار، اطاعت، بندگی، استجابت دعا، احسان، صدقه، خیر، برکت و آرامش دانست، تصریح کرد: باید از این فرصت ارزشمند در ارتباط با ترک گناه و انس با کتاب آسمانی قرآن بیشتر بهره ببریم.
امام جمعه شهرستان نیر به تدبر در قرآن به برکت شبهای قدر اشاره کرد و افزود: کسی که در ماه رمضان و در شبهای قدر بخشیده نشود، دیگری فرصتی برای غفران پیدا نخواهد کرد و باید منتظر فرصت رمضان بعدی باشد؛ پس باید قدر لحظه لحظه این ماه را دانست و از لحظههای آن برای توبه و غفران الهی استفاده کرد.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم گسترش برنامه ها و محافل قرآنی در جامعه، گفت: باید فرهنگ قرآنی در جامعه و بهویژه در بین خانوادهها بسط و گسترش یابد که متولیان و مسؤولان فرهنگی در این خصوص نقش مهمی بر عهده دارند.
حجت الاسلام مقدسی تعالیم قرآنی را مایه سعادت دنیا و آخرت دانست و بیان داشت: برای دستیابی به جامعه اسلامی و توسعه و تعالی واقعی جامعه نیازمند ترویج احکام و آموزههای قرآنی در سطح جامعه هستیم که غفلت و بیتوجهی به این امر میتواند تبعات بسیار جبرانناپذیر و ناخوشایندی را به دنبال داشته باشد.
امام جمعه نیر بیان کرد: یکی از راههای مقابله با دشمن ترویج فرهنگ قرآنی است و این امر میسر نمیشود مگر با افزایش اعتبارات قرآنی در سطح کلان که باید در این زمینه دولت و مسؤولان امر توجه جدی داشته و تلاش کنند اعتبارات مناسبی را به این حوزه اختصاص دهند تا بتوان با تخصیص آن برنامههای مطلوبی را در راستای ترویج فرهنگ قرآنی اجرا کرد.
مهدی احمدی، فرماندار شهرستان نیر نیز در این جلسه از آمادگی لازم برای اختصاص اعتبارات قرآنی مناسب به شهرستان خبر داد و گفت: برای اعتلای جامعه و تربیت دینی و قرآنی در شهرستان که میتواند راهکار حل بسیاری از مشکلات در شهرستان باشد تلاشهای لازم را انجم میدهیم.
وی با اشاره به برخی آسیبهای اجتماعی در جامعه، تصریح کرد: توسعه معنویات و احکام و آموزههای دینی و اسلامی و ترویج فرهنگ قرآنی راهکار کاهش و از بین بردن این آسیبها در جامعه بوده و هر چه میزان فعالیتها و برنامهها در این حوزه افزایش یابد به تبع آن شاهد کاهش معضلات و آسیب های مختلف اجتماعی خواهیم بود.
حجتالاسلام پاک منش، مسؤول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نیر هم در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیتهای قرآنی در شهرستان نیر از تربیت یک هزار نفر در زمینههای مختلف از قبیل حفظ، ترتیل، تجوید و سایر رشتههای قرآنی در شهرستان نیر خبر داد.
وی افزود: با توجه به رسالت سازمان اوقاف تلاش و جدیت بر این است تا فعالیتهای قرآنی را در این شهرستان توسعه دهیم که در این زمینه امسال نیز برنامهریزیها و هدفگذاریهای اساسی انجام شده است./937/202/ب3