۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۶
کد خبر: ۴۳۳۲۸۳
قائم‌مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

نهادینه شدن معروف‌ها سبب برچیده شدن منکرها از جامعه می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی با بیان اینکه بهبود و ساماندهی اوضاع فرهنگی در جامعه نیازمند ترویج معروف‌ها است، گفت: گسترش و نهادینه شدن معروف‌ها در جامعه خودبه‌خود سبب برچیده شدن منکرها می‌شود.
حجت الاسلام یعقوبی - شورای گسترش فعالیت های قرآنی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، قائم‌مقام نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، امروز در نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان خراسان شمالی، با تأکید بر ارتقای کمی و کیفی برنامه‌های قرآنی در جامعه، اظهار کرد: بهترین راه برای ترویج فرهنگ اسلامی و جلوگیری از ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی، انجام فعالیت‌های فرهنگی و ایجابی است.

 

وی با بیان اینکه بهبود و ساماندهی اوضاع جامعه درگرو انجام فعالیت‌های ایجابی و گسترش بیش از پیش معروف‌ها است، اضافه کرد: اگر معروف‌ها در جامعه ما توسعه و ترویج یابند بدون شک منکرها برچیده خواهند شد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی تصریح کرد: اگر معروف‌ها در جامعه نهادینه شوند لازم نیست به جنگ منکرها برویم چرا که منکر به خودی خود برچیده می‌شود ازاین‌رو باید تلاش کنیم معروف‌ها در جامعه ما گسترش یابند تا دیگر جایی برای منکر در جامعه باقی نماند.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی در ادامه با اشاره به اینکه فرهنگ مظلوم‌ترین بخش در کشور است، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها به مظلومیت فرهنگ در کشور اشاره کرده‌اند اما هنوز وضعیت فرهنگی ما با حد مطلوب فاصله قابل‌توجهی دارد.

 

وی افزود: البته روشن است که بهبود اوضاع فرهنگی از طریق گسترش معروف‌ها در جامعه به پشتوانه و بودجه فرهنگی نیاز دارد به همین دلیل با توجه به وضعیت بودجه‌ای کشور، برنامه‌ریزی دقیق، هدفمند و مؤثر در حوزه برنامه‌های قرآنی و فرهنگی، هنر مدیران فرهنگی جامعه است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی که رییس شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان خراسان شمالی نیز هست، با بیان اینکه مظلومیت فرهنگ و نبود بودجه، یک واقعیت انکارناپذیر است، گفت: با وجود کمبود بودجه باید با برنامه‌ریزی مناسب و هماهنگی بیشتر برنامه‌های کیفی‌ قرآنی در سطح جامعه برگزار شود.

 

به گفته وی هدف از فعالیت شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان خراسان شمالی نیز اختصاص بودجه به دستگاه‌ها نیست بلکه این شورا تلاش می‌کند با ساماندهی بودجه‌های فرهنگی و قرآنی دستگاه‌ها، برای بهره‌برداری مناسب و پرهیز از موازی کاری فعالیت کند.

 

رییس شورای استانی حوزه‌های علمیه خراسان شمالی با اشاره به اینکه بودجه محدود 100 تا 300 میلیون تومانی شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان خراسان شمالی برای حمایت از همه فعالیت‌های قرآنی به هیچ عنوان کافی نیست، تصریح کرد: بر این اساس باید دستگاه‌های مختلف فعالیت‌های قرآنی خود را اولویت‌بندی کنند تا با توجه به اولویت، از برنامه‌های مختلف حمایت مالی شود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی همچنین بر شناسایی و در اولویت قرار گرفتن مؤسسات قرآنی فعال و کارآمد تأکید کرد و افزود: باید مؤسساتی که با کادرسازی مناسب و منظم تلاش زیادی در راستای تربیت مربیان قرآنی دارند شناسایی شده و در اولویت حمایت قرار گیرند./202/9314/ب1

ارسال نظرات