۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۴۳۴۳۶۱
مدیر حوزه علمیه استان مرکزی:

لیالی قدر فرصت بازنگری در اعمال و تزکیه نفس است

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی با بیان اینکه لیالی قدر فرصت بازنگری در اعمال و تزکیه نفس است، گفت: شب قدر در دهه آخر ماه رمضان قرار دارد و یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم، و بیست و سوم شب قدر است و در بین این سه شب شب بیست و سوم احتمالش بیشتر است.
مدیر حوزه علمیه استان مرکزی

حجت الاسلام سید علی حسینی پور، مدیر حوزه علمیه استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزای رسا در استان مرکزی، با بیان اینکه بهره مندی از شب های پر فضیلت قدر سبب رشد روحی و روانی انسان ها می شود، خاطر نشان کرد: شب قدر، شب ریزش گناهان و شب توبه و شب راز و نیاز انسان ها با خداوند متعال است.

 

شب های قدر فرصتی برای پشیمانی از گذشته ها

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی با بیان اینکه لیالی قدر فرصت بازنگری در اعمال و تزکیه نفس است، گفت: شب قدر در دهه آخر ماه رمضان قرار دارد و یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم، و بیست و سوم، شب قدر است و در بین این سه شب، شب بیست و سوم احتمالش بیشتر است.

 

حجت الاسلام حسینی پور شب های قدر را فرصتی برای پشیمانی از گذشته ها دانست و خاطرنشان کرد: در شب های قدر قرآن بر پیامبر نازل شده است و عبادت در شب های پر فضیلت قدر به اندازه عبادت در طول سال است و شب زنده‌داری لیالی قدر سبب آرامش و رابطه معنوی انسان ها با خداوند متعال می شد.

 

اعمال مشترک شب های قدر

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی اظهار داشت: از اعمال مشترک شب های قدر نیز می توان به غسل، اقامه دو رکعت نماز که در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه توحید و بعد از فراغت از نماز هفتاد مرتبه اَستَغفُرِاللهَ وَاَتوبُ اِلَیهِ ، قرائت قرآن و ادعیه وارده در این شب ها، قرائت زیارت عاشورا و اقامه نماز و قرآن به سر اشاره کرد.

 

حجت الاسلام حسینی پور با اشاره به اینکه شب‌های قدر فرصتی بسیار استثنائی برای ارتباط انسان ها با پروردگار و شب‌ مقدس و ارزشمند، شب نور رحمت است، خاطرنشان کرد: لیالی قدر فرصت حرکت بندگان به سمت خداوند کریم و رحیم، سعادت و کمال است.

 

ماه رمضان بهترین فرصت برای ترویج آموزه های قرآنی

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی ماه مبارک رمضان را  ماه آمرزش و بازگشت به سوی خداوند کریم دانست و افزود: انسان ها در ماه مبارک رمضان می توانند در مسیر احیای روح معنوی گام بر دارد و این ماه مبارک بهترین فرصت برای تمرین دستگیری از نیازمندان است.

 

حجت الاسلام حسینی پور با بیان اینکه ماه مبارک رمضان دارای آثار و برکات زیادی برای انسان ها است، تصریح کرد: ماه رمضان و شب های قدر فرصت آشتی، پیوند و دوستی هر چه بیشتر با خداوند متعال و قرآن کریم است و در این ماه عزیز انسان با ارزیابی و مراقبت از نفس خود، روح و جان خود را تطهیر می کند.

 

مدیر حوزه علمیه استان مرکزی در ادامه ماه رمضان را بهترین فرصت برای اشاعه، گسترش و ترویج آموزه های قرآنی دانست و خاطرنشان کرد: قرآن کریم  کتاب سعادت و راه زندگی است و در این ماه بزرگ انسان ها با توسل به آیات نورانی قرآن کریم می توانند به خداوند متعال نزدیک شوند./842/302/ب2

ارسال نظرات