۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۴۳۵۰۴۵
استاد حوزه علمیه خواهران:

استغفار يكي از برنامه‌هاي عبادي شب قدر است

استاد حوزه علمیه خواهران استغفار را يكي از برنامه‌هاي عبادي شب قدر دانست و گفت: در حدیث آمده است که استغفار گناهان را مي‌ريزد همانگونه كه برگ درختان مي‌ريزد.
شب قدر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مریم پورحسيني، استاد حوزه علمیه خواهران، امروز در مؤسسه علمی تحقیقی مکتب نرجس (ع) شب قدر را شب ريزش گناهان بیان و اظهار کرد: در این شب توجه داشته باشیم تا تمام عوامل فيض را با خود همراه و توجه خدا را به خود جلب کنیم.

 

اهمیت شب قدر از دیدگاه اهل بیت(ع)

وی به حدیثی از امام كاظم (ع) درباره شب قدر اشاره و بیان کرد: ایشان مي‌فرمايد: «هركس در شب قدر غسل كند و آن شب را تا سپيده دم (به دعا و عبادت) زنده بدارد از گناهانش بيرون مي‌آيد.»

 

پورحسینی به حدیثی از امام محمد باقر (ع)  درباره آمرزش گناهان در شب قدر اشاره و ابراز کرد: ایشان فرمودند: «هركس شب قدر را احيا بدارد، گناهانش آمرزيده مي‌شود حتي اگر گناهانش به تعداد ستارگان آسمان و هم‌وزن كوه‌ها و به اندازه آب درياها باشد.»

 

این استاد مکتب نرجس با اشاره به اهمیت روزه با توجه به حدیثی از امام صادق (ع)، گفت: ایشان می فرمایند: «هركس در هواي گرم، يك روز روزه بگيرد و تشنه شود، خداوند هزار فرشته بر او بگمارد كه دست بر صورت او كشند و بشارتش دهند و چون افطار كند، خداوند بیان می کند که چه خوش است بوي تو و شميم تو، اي فرشتگان من! گواه باشيد كه او را آمرزيدم.»

 

وی زنده نگهداران شب قدر را محب امام علی(ع) بیان و اظهار کرد: كساني كه شب‌هاي قدر را احيا مي‌دارند، مسلم است با محبت امیرمومنان(ع) قدم به اين محافل مي‌گذارند، امام حسن (ع) نیز دوستی اهل بیت(ع) را موجب آمرزش گناهان بیان می کند.

 

استغفار يكي از برنامه‌هاي عبادي شب قدر است

پورحسینی استغفار را يكي از برنامه‌هاي عبادي شب قدر دانست و اظهار کرد: در حدیث آمده است که استغفار گناهان را مي‌ريزد همانگونه كه برگ درختان مي‌ريزد.

 

این استاد حوزه علمیه خواهران افزود: اگر اين زنگارهاي گناه زدوده و ذوب نشود ممكن است براي قيامت بماند بنابراین در شب قدر حايلي بين خود و گناهان از خداوند تقاضا ‌كنيم.

 

وي ليالي قدر را آغاز فصل جديد زندگي بیان و خاطرنشان کرد: پس از ريزش گناهان، فصل رويش آغاز مي‌شود، در دهه آخرماه رمضان از خدا می خواهیم که از  كساني باشیم كه مورد رحمت واقع شده‌اند، به سعادت دست پيدا كنیم و اعتقادات و ايمان ما خالي از شك و شبهه باشد.»

 

ضرورت محاسبه و انتقاد از خویشتن

پورحسینی به معاتبه از خود در این ماه و در مسیر خودسازی تأکید و ابراز کرد: در این مسیر انتقاد از خود لازم است که بعد از محاسبه و بازنگري اعمال، انسان وقتي خود را مقصر شناخت به انتقاد از خودش مي‌پردازد.

 

استاد حوزه علمیه خواهران افزود: معاتبه شامل دو مرحله انتقاد از خود و سپس مرحله توبه و جبران ما فات است.

 

وی در پایان به حدیثی از امام علي (ع) پرتامون انتقاد از خویشتن اشاره و ابراز کرد: ایشان می فرمایند: «هركس از خود انتقاد و نفس خود را نكوهش كند، خود را اصلاح كرده و هركس خودستايي نمايد خويش را تباه كرده است.»/202/1310/ب1

ارسال نظرات