۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۴
کد خبر: ۴۳۶۷۲۷
روحانی اهل تسنن لبنان:

عید فطر در میان دریای خون مسلمانان فرارسید

امام جمعه مسجد اهل تسنن صیدای لبنان نسبت به ادامه خونریزی در کشورهای اسلامی ابراز نگرانی کرد.
شیخ صهیب حبلی از علمای سنی لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از النشره، شیخ صهیب حبلی از علمای اهل تسنن لبنان در خطبه های نماز جمعه امروز مسجد ابراهیم(ع) صیدا گفت: عید فطر امسال در میان دریایی از خون اقدامات تروریست های داعش فرارسید که آخرین مورد آن در کراده بغداد و صلاح الدین عراق رخ داد.

 

وی افزود: این تروریسم هیچ حد و مرزی ندارد و همانگونه که دیدیم مسجد النبی را در عربستان مورد هدف قرار دادند. کدام مسلمان و پیرو پیامبر در این جنایت ها به یاری تروریست ها می پردازد؟ 

 

این روحانی اهل تسنن با اشاره به دستاوردهای نیروهای امنیتی لبنان تصریح کرد: سازمان اطلاعات ارتش در صیدا توانست یکی از خطرناک ترین جنایتکاران تحت تعقیب را بازداشت و از بروز عملیات تروریستی در این شهر جلوگیری کند.

 

شیخ حبلی ادامه داد: مرحله کنونی به مسؤولیت پذیری همگانی جهت جلوگیری از خطر تروریست های تکفیری نیاز دارد به ویژه اینکه تروریست ها هیچ تفاوتی میان قشرهای مختلف مردم قائل نیستند و مهمترین شاهد نیز جنایت تروریستی در شهرک القاع است./980/ب903/د

ارسال نظرات
captcha