۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰
کد خبر: ۴۳۷۲۱۸
مسؤول نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی:

حجاب پرچم مبارزه با تهاجم فرهنگي و نفوذ دشمنان است

مسؤول نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه حجاب پرچم مبارزه با تهاجم فرهنگي و نفوذ دشمنان است، گفت: باید در زمینهٔ حفظ و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی، پیکار فرهنگی صورت گیرد.
حجت الاسلام سالاری مکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، مسؤول نمایندگی حوزه علمیه استان خراسان شمالی امروز در همایش حجاب و عفاف که با شرکت طلاب خواهر و عموم بانوان در شیروان برگزار شد، اظهار کرد: حجاب در اصول و اعتقادات مسلمانان ريشه دارد درنتیجه گام برداشتن در مسير رشد، كمال و تعالی با بی‌حجابی سازگار نيست.

 

وی با قرائت آیه 30 سوره بقره، افزود: خداوند در این آیه می‌فرماید: «وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلاَئِكَةِ إِنِّي جَاعِلٌ فِي الأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُواْ أَتَجْعَلُ فِيهَا مَن يُفْسِدُ فِيهَا وَيَسْفِكُ الدِّمَاء وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لاَ تَعْلَمُونَ؛ و خطاب به انسان می‌گوید: به یاد بیاور هنگامی را که پروردگارت به فرشتگان گفت: من در روی زمین، جانشین و نماینده‌ای قرار خواهم داد، فرشتگان گفتند: پروردگارا، آیا کسی را در آن قرار می‌دهی که فساد و خونریزی کند؟ ما تسبیح و حمد تو را بجا می‌آوریم و تو را تقدیس می‌کنیم اما پروردگار فرمود: من حقایقی را می‌دانم که شما نمی‌دانید».

 

حجت‌الاسلام سالاری مکی ادامه داد: انسان موجودي بی‌نهایت بوده و خواسته‌های بی‌نهایت دارد که یکی از این خواسته‌ها میل به زیبایی و دیده شدن است.

 

به گفته وی هر نیاز و احساسی در آدمی بیانگر آن است که پاسخی برای آن نیز در عالم خارج وجود دارد، در غیر این صورت آن نیاز سر برآورده و طغیان می‌کند و به صورت رفتارهای نامتعارف و ناهنجار ظهور می‌یابد.

 

دبیر شورای استانی حوزه‌های علمیه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: زمانی که تشنه و نیازمند نوشیدن آب هستیم، آب نیز برای نوشیده شدن تشنه‌تر است، از این‌ رو می‌توان گفت در عالم برای هر نیازی، پاسخی وجود دارد.

 

حجت‌الاسلام سالاری مکی اضافه کرد: در این میان غریزه جنسی نیز به عنوان یکی از نيازهای انسان مانند شمشیر دو لبه‌ای است که اگر به خوبی و در نهاد خانواده مهار نشود، به غریزه‌ای نیرومند، عصیانگر و مخرب تبدیل می‌شود.

 

وی با اشاره به نیاز دیده شدن در انسان، اظهار کرد: در دین اسلام، تأکید فراوانی بر آرایش زن برای مرد شده و این کار وسیله‌ای برای برآوردن نیاز زن به خودآرایی است و اگر این حس تبرج و خودآرایی زنان در داخل محیط خانواده با آزادی کافی همراه باشد، آن‌ها خود را از خودآرایی در مناظر عمومی و محضر بیگانگان بی‌نیاز می‌یابند.

 

این استاد اخلاق حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به اینکه در آموزه‌های دینی بر آرایش و زینت بسیار تأکید و به میل طبیعی زنان به خودآرایی و خودنمایی توجه شده است، تصریح کرد: تأکید فراوان ادیان الهی بر حجاب برای زنان، به علت وجود غریزه‌ها و نیازهای ویژه آن‌ها است، از این‌ رو یکی از راه‌های تعدیل خودآرایی، داشتن پوشش مناسب عنوان شده است.

 

حجت‌الاسلام سالاری مکی افزود: اگر برای خصلت خودآرایی زنان که سبب عشوه‌گری می‌شود، حکم حجاب ارائه نشود، زنان با غریزه‌های کنترل نشده و نامتعادل و تحت تأثیر شرایط ویژه اجتماعی، بهداشت روانی جامعه را ویران می‌کنند.

 

مسؤول نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی در خاتمه با بیان اینکه حجاب پرچم مبارزه با تهاجم فرهنگي و نفوذ دشمنان است، افزود: باید درزمینهٔ حفظ و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اسلامی، پیکار فرهنگی صورت گیرد.

 

گفتنی است، بیست و یکم تیر، سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب و واقعه مسجد گوهرشاد، از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور، به عنوان روز ملی عفاف و حجاب نام‌گذاری شده است./9314/202/ب2

ارسال نظرات