حجاب سبب محرومیت زن در انجام وظایف اجتماعی نمیشود
خانم لیلا امیرمحمدی کارشناس مسائل مذهبی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، اظهار کرد: حجاب و پوشش جزئی از تمدن، فرهنگ، آداب و رسوم اسلامی و الهی است که مانند همه دستورات دین تزکیه و تعالی و طهارت روح و جان را درپی خواهد داشت.
وی بیان کرد: به فرض اگر از حجاب به عنوان دستور الهی که مخالفت با آن حرام و موجب عذاب اخروی است چشم پوشی کنیم و آثار بی حجابی را نادیده بگیریم، باز هم به عنوان کسی که به تمدن اسلامی نسبت داریم باید از حجاب پاسداری کنیم، مسأله حجاب از زوایای مختلفی قابل بحث و بررسی است، مایه تشخص و آزادی زن است بر خلاف تبلیغات دنیای غرب و سرمایه داری که از زن فقط استفاده ابزاری در جهت امیال مادی گرایانه سود جویان و هوس از آنان بهره می برد و برای عزت و شخصیت بانوان ارزشی انسانی قائل نیست.
امیر محمدی بیان کرد: کافی است زن زیبایی و طراوت و توانایی خود را از دست بدهد، دیگر فراموش می شود و جایگاهی ندارد، پس جا دارد از اسلام به خاطر پوشش و حجاب که نوعی ارزش گذاری برای زن است تشکر کرد و به فرموده مقام معظم رهبری حجاب جزء نعمت های الهی است.
کارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: خودنمایی و جلوه گری یک لحظه است اما آثار سوء و منفی آن برای کشور و اجتماع و فرهنگ همیشه ماندگار است و براساس آیات قرآن که در رابطه با حجاب است فلسفه پوشش در چند نکته خلاصه می شود، حجاب و وقار شخصیت زن را افزایش می دهد و اسلام می خواهد زن این گونه باشد در مقابل دنیای غرب همان استفاده ابزاری و جنسی عکس آن را می خواهد.
وی یادآور شد: دومین نکته و دلیل پوشش پاک بودن جامعه و محیط است تا زمینه های فساد و انحراف برچیده شود؛ زیرا بانوان نقش تعیین کننده ای در یک جامعه دارند، در همین راستا رابرت مرداک مدیر شبکه فارسی وان می گوید برای نابودی ایران باید درباره کلمه مقدسی به نتم خانواده هزینه کرد و من قصد دارم تا موضوع مادر را در دستور کار خود قرار دهم در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کند، اگر مادر را به لجن بکشیم تمام جامعه به لجن کشیده خواهد شد.
امیرمحمدی ابراز کرد: فایده دیگری که حجاب دارد سبب می شود محیط جامعه برای مردان تحریک آمیز نباشد و فشار روانی کمتری به مردان وارد می شود، این مسأله به استحکام خانواده کمک می کند و فلسفه بعدی حجاب سبب می شود حیا در جامعه حفظ شود، فحشا و اعمال منافی عفت در جامعه ما همانطور که در جوامع غربی وجود دارد، شایع نشود پوشش و حجاب تا حدی این ولنگاری را کنترل می کند.
کارشناس مسائل مذهبی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین ثمرات حجاب حیا است در این زمینه امام علی (ع) می فرمایند «الحیاء سبب الی کل جمیل، حیا موجب پیدایش هر زیبایی است».
وی افزود: بنابراین برای زیبا شدن روابط و معاشرت ها حیا راهگشاست و همچنین پیامبر گرامی اسلام فرمودند «حیا حقیقتی است که امور و خصلت هایی از آن منشعب می شود، مانند نرم خویی، مهربانی، آگاهی، توجه و مراقبت سلامت نفس، دوری از گناه، خوش رویی، بزرگواری و بلندی نظر و پیروزی نام نیک در میان مردم» و خلاصه این که پوشش مناسب وقار، حیا و متانت است.
امیرمحمدی عنوان کرد: حجاب ارزش گذاری زن و آبرو و احترام برای زن است، حجاب به معنای محرومیت زن در انجام وظایف فردی و اجتماعی نیست، زنان مسلمان می توانند با حفظ پوشش کافی و رعایت حریم و حرمت خویش در اجتماع فعالیت کنند و در جامعه مثمر ثمر باشند./302/9709/ب1