۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۴۴۰۵۰۰
ریيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل:

متوليان فرهنگ ديني متولي جلوگيري از آسيب هاي عزاداري هستند

رییس اداره تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل، گفت: متوليان عرصه فرهنگ ديني به عنوان ديده بان هيئات مذهبي در جلوگيري از نفوذ آسيب هاي عزاداري هستند.
حجت الاسلام مردان

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا دركاشان، حجت‌الاسلام سميع الله مردان رييس ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي آران و بيدگل صبح امروز در چهارمين نشست اين ستاد در سال جاري با اشاره به حديث قدسي سلسله الذهب اظهار داشت: مقصد همه انبيا و اولياي خدا از دعوت به خلق، وارد کردن آن ها به حصن حصين ولايت است.

 

وي با اشاره به اينکه زير بناي دين،کلمه لا اله الا الله است و بناي امن الهي بر همين پايه استوار است، گفت: البته ورود به اين پايه شرايطي دارد که امام هشتم(ع) شرط ورود را ولايت پذيري و دوستي و محبت به اولياي خدا و دوستان آن ها و دشمني با ائمه کفر و نفاق و دشمني با دشمنان آن ها دانسته اند.

 

ریيس ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي شهرستان آران و بيدگل با تاکيد بر اينکه ولي خدا ‹‹حصن حصين›› براي انسان است، تصريح کرد: هر کس در اين حصن قرار بگيرد، راه راست را گم نمي کند و خداپرست مي‌شود، از غير خدا دوري مي‌کند و از دشمن خدا تبري مي جويد.

 

حجت‌الاسلام مردان خاطرنشان كرد: يکي از موثرترين و کارآمدترين چيزهايي که مي تواند اين اصل را روز به روز تقويت کند و سيل جمعيت را براي ورود به اين دژ مستحکم آماده کند همين هيئات مذهبي است.

 

به گفته وي، حجم و عمق تاثيرگذاري هيئات مذهبي و جلسات توسل، قابل انکار نيست و به جرأت مي توان گفت بعد از واقعه کربلا، فراگيرترين پايگاه در تبليغ دين، هيئات مذهبي بوده است.

 

حجت‌الاسلام مردان با اشاره به تاثير شگرف هيئات مذهبي در تحکيم مباني ديني و اعتقادي مردم تصريح کرد: دشمنان قسم خورده اسلام به‌ويژه شيعيان سعي دارند با طرح نقشه هاي مختلف به اين مجموعه عظيم مردمي ضربه وارد کنند و آن را از مسير اصلي خود خارج کنند.

 

ریيس ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي شهرستان آران و بيدگل افزود: متوليان عرصه فرهنگ ديني به‌عنوان ديده بان هيئات مذهبي وظيفه دارند با سياستگذاري، برنامه‌ريزي، هدايت و نظارت، نقشه هاي شوم دشمن را در ورود آسيب و بروز خرافات در آيين هاي مذهبي نقش بر آب کنند.

 

حجت‌الاسلام مردان ادامه داد: وظيفه اصلي ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي، حفظ و حراست از عزاداري هاي اصيل و جلوگيري از ورود بدعت است و همه ادارات بايد اين ستاد را براي رسيدن به اين هدف که در واقع حفظ و صيانت از دين است ياري کنند.

 

لازم به ذكر است، جلوگيري از تعدد بي رويه و انشقاق هيئات مذهبي با هدف حفظ شور و عظمت آيين هاي مذهبي، نظارت بر ذبح غير شرعي و غيربهداشتي دام، نظارت ويژه ستاد در جشن هاي مذهبي، احصاي مشکلات فرهنگي آيين هاي مذهبي، الزام هيئات مذهبي به تبليغات محيطي در محدوده هيئت و اخذ تاييديه محتواي بنرهاي تبليغي از اداره تبليغات اسلامي از جمله مصوبات اين نشست بود.

 

شايان ذكراست، ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي مهم ترين ستاد براي ساماندهي مناسبت هاي مذهبي است که از سال ۸۶ با مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ابلاغ به سازمان تبليغات اسلامي در سطح کشور راه اندازي شد و دستگاه هاي مختلف فرهنگي، آموزشي، انتظامي همچون نيروي انتظامي، اداره تبليغات اسلامي، نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه‌ها، دفتر خبري صدا و سيما، اداره سياسي فرمانداري، معاونت بهداشت علوم پزشکي، شوراي هيئات مذهبي، کانون مداحان و شاعران آييني، دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه، ناحيه مقاومت بسيج، شهرداري، ادارات اطلاعات وفرهنگ و ارشاد اسلامي در آن عضويت دارند./1307/202/ب3

ارسال نظرات