دشمن سرمایه های کشور را مورد هجمه فرهنگی قرار میدهد

حجت الاسلام سید رضا موسوی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد کرمان و مدرس کشوری جنگ نرم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، در رابطه با آسیب های روانی، اجتماعی و معنوی ارتباط نادرست میان دختر و پسر در محیط های علمی و در سطح جامعه اظهار داشت: مسأله اصلی، مسأله عدم پایبندی به ارزشهای انسانی اسلام و جنون جنسی عده ای است که نمی خواهند حقیقت را بپذیرند و یا نمی خواهند به پیامدهای زیانبار آن فکر کنند و در لحظه زندگی می کنند چنانچه برای ارضای نیازهایشان می خواهند همه مرزهای اخلاقی و انسانی را زیرپا بگذارند.
وی بیان داشت: آمارها و تجربه مشاوران و روان شناسان به ما می گوید که در صورت فريفتگی و سوء استفاده در اینگونه روابط؛ اغلب دختران در روابط شان با پسران مورد سوء استفاده جنسی و يا عاطفی قرار می گيرند، که در این صورت، خود را بازنده و تحقیر شده می پندارند از این رو از جنس مخالف سخت بيزار می شوند، به خواستگارانشان جواب منفی می دهند و احساس گناه آنان را می آزارد و در دنيايی از حسرت و ندامت و حقارت به سر می برند و در معرض افسردگی و اضطراب غير طبيعی و بيمارگونه قرار می گيرند و گاهی به خود كشی هم فكر می كنند.
حجت الاسلام موسوی عنوان داشت: متأسفانه اغلب دخترانی كه در دام شيادان و انسان های پست و بي هويت گرفتار آمدند كسانی بودند كه سخت شيفته و وابسته مردی شده بودند كه تنها با قصد كامجويی به آنان اظهار عشق و ارادت می كردند.
وی ادامه داد: درست است که پشيمانی و تصميم بر ترك رفتارهای زشت گذشته كار شايسته ای است اما احساس گناه، همراه با يأس و نااميدی بگونه ای كه توان حركت به سوی اصلاح و تغيير رفتار را از ما بگیرد؛ بسيار خطرناك به شمار می آيد.
حجت الاسلام موسوی خاطر نشان کرد: آسيب پذيری جوانان ارزشی در این زمینه به خاطر آشنايی با دستورالعمل های دينی و اخلاقی بيشتر است چراکه در اسلام ارتباط با جنس مخالف از چارچوب و قوانينی خاص برخوردار است و همه را از ملاقات های پنهانی با نامحرمان و ايجاد ارتباط غیر ضروری با انگیزه جنسی و عاطفی با جنس مخالف نهی كرده است.
این مدرس کشوری جنگ نرم گفت: از آنجا که در اینگونه دوستی ها؛ مقاومتی از طرف وجدان بيدار، خانواده و يا جامعه وجود دارد؛ فرد با مشكلات روانی گوناگونی از جمله اضطراب و تشويش، احساس گناه، گرفتاری در دام هيجانات كاذبی چون خيال ازدواج و به دست آوردن خوشبختی، ترس از بين رفتن آبرو نزد خانواده و اقوام و نگرانی از تهديدهای پسر و مسائلی از این دست روبرو می شود؛ كه خود منشأ بسياری از بيماری های جسمی و روانی است چراکه اینگونه مسائل تضعیف عزت نفس و خودباوری، منزوی شدن، محروميت از زندگی آرام و بازماندن از رشد و تكامل معنوی و اجتماعی را به بار می آورد.
وی ابراز داشت: يكی از مهمترين عواملی كه با وجود رشد نيروهای جسمی و فكری و روحی نوجوان؛ مانع از به جريان افتادن صحيح و اصولی آنها و تأمين سعادت آينده می شود؛ تسلّط ميل جنسی بر وجودش می باشدچنانچه عدم كنترل اين ميل سبب می شود كه تمام حواسّ و توجّهات انسان و تمام قوای جسمی و مغزی او معطوف هوسبازی ها شود و اگر عملاً هم موفق به هوسبازی نگردد؛ تمام فكر و ذهن او بوسيله خيالات و افكار مربوطه اشغال شده و مجالی برای شكوفايی هيچ استعدادی باقی نمی ماند.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد کرمان به نقل از حضرت آيت الله سبحانی گفت: يكی از پزشكان اهل تركيه، از حضرت آيت الله بروجردی سوال کردند كه؛ چرا اسلام نوشيدن شراب را حرام كرده است؟ ايشان فرمود: حقيقت انسان را عقل و قدرت انديشه وی تشكيل می دهد و اگر عقل نبود انسان با ديگر موجودات هيچ تفاوتی نداشت از این رو شراب به قدرت تفكر انسان سخت آسيب می رساند، سپس آن پزشك دوباره پرسيد: چرا اسلام نوشيدن مقدار كمی از اين مايعات را ممنوع كرد؟ آيت الله بروجردی فرمود: چون نفس انسان زياده خواه است و هرگز به مقدار كم قناعت نمی كند و اگر مجاز شمرده می شد بر اساس كمال خواهی اش؛ روز به روز بر خواسته خود می افزود و چه بسا به جايی می رسيد كه خودش هم باورش نمی شود.
وی در ادامه تاکید کرد: باید دقت کرد که اظهار محبت به جنس مخالف نیز از جمله همين موارد است چراکه با يك سلام و احوالپرسی ساده و مختصر با انگيزه اهداف آموزشی و امثال آن؛ آغاز می شود اما به تدريج به ميزان و كميت آن افزوده می شود و تا آنجا پيش می رود كه تمام انرژی عاطفی و فرصت های زندگی اش را می خواهد صرف ارتباط های خيابانی كند كه گاهی رهايی از آن بسيار سخت می شود.
حجت الاسلام موسوی خاطر نشان کرد: اغلب كسانی كه قربانی روابط ناسالم و عشق های دروغين شدند كسانی بودند كه در ابتدا سخت مراقب بودند كه روابط شان در حد يك گفتگوی ساده، احوال پرسی عادی و يا اظهار محبت باقی بماند و به يك رابطه غير اخلاقی منجر نشود اما در اين حد باقی نماند و به تدريج حيا، آبرو و عفتشان را از دست دادند.
وی در بیان دیگر آسیب های این روابط، اشاره کرد: از آنجا که مطالعه و درس در زندگی هر انسانی به ويژه در دوران دانش آموزی از مهمترين عوامل سازنده شخصيت انسان است پس فدا كردن آن به خاطر تن دادن به دوستی های احساسی و غير آگاهانه و پاسخ گويی به خواسته های تمام نشدنی هوس و ميدان دادن به ميل جنسی، خطايی نا بخشودنی و شكستی بزرگ و رسوا كننده است چرا که تجربه نشان داده است كه اين نوجوانان و جوانان به علت پريشانی افكار و حواس پرتی؛ ذوق درس خواندن و اشتياق هرگونه مطالعه ای را اعم از كتابهای درسی و غير درسی به كلی از دست می دهند.
این مدرس کشوری جنگ نرم تصریح کرد: علاقه ابتدايی ميان دختر و پسر به تدريج شدت يافته و علی رغم تصميم اوليه دو طرف يا يكی از آنها؛ كم كم به وابستگی تبديل می شود که همین وابستگی؛ آفت بزرگی برای تمركز حواس، تحصيل و تفكر عميق در امور درسی آنان می شود به گونه ای كه گاهی مطالعه و حضور در كلاس درس را غير ممكن می سازد و هر كدام از آنها در تمام اوقات شبانه روز حتی در كلاس درس در فكر طرف مقابل هستند.
وی یادآور شد: امروز يكی از مهمترين عوامل پايين آمدن سنّ زنان خيابانی و رواج عشقهای شهوانی و روابط دختر و پسر در جامعه؛ مسئله بحران جنسی و بالا رفتن سنّ ازدواج است بنابراین اگر جوانان به خاطر بالا رفتن سنّشان؛ گمان كنند كه دیگر فرصت ازدواج را از دست دادند و یا تصور کنند که کسی به خواستگاری آنان نخواهد آمد بايد منتظر رفتارهای نامعمول جنسی و آسيب های جبران ناپذير فرهنگی و اجتماعی باشیم.
این کارشناس مذهبی افزود: محققان با مطالعه بر مسأله زنان خيابانی فهميده اند كه سنّ آنها پايين آمده است به گونه ای که سنّ شان از حدود (24 تا 30) سال در گذشته به (17 تا 24) سال كاهش يافته است و اين يعنی فاجعه ای بزرگ رخ داده است چرا که پيامبر (ص) در این باره فرمودند: هرگاه كسى كه اخلاق و دينش را پسنديديد؛ به خواستگارى نزد شما آيد به او زن بدهيد و گرنه فتنه و فساد بزرگى در زمين پديد می آيد.
وی ادامه داد: دوستى های غير صحيح؛ موجب می شود تا دختر و پسر به صورت ابزاری درآيند كه هر روز تغييراتی در آرايش، پوشش و حركات خود داشته باشند؛ كه اين چيزی جز مشغول شدن به كارهای بی ارزش و دور شدن از هدف اصلی و مانع بزرگی برای خود شكوفايی و عقب ماندن از قله كمال نيست.
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد کرمان اظهار کرد: انسان در اينگونه روابط؛ خود واقعی اش را فراموش مى كند و تمام ذهن و زبانش را صرف ارضای خواسته های بی شمار كاذب و امور شهوانی خود می کند از این رو با مطالعه زندگی شخصيت های بزرگ و چهره های ماندگار روشن می شود که آنان كسانی بوده اند كه با پاكی و تقوا زيسته و هرگز عظمت روحی و شخصيت معنوی خود را در قربانگاه نفس و شهوات سر نبريده اند اما افسوس كه برخی از نوجوانان و جوانان به جهت ضعف اراده و فقدان تجربه و كمی اطلاعات و آلودگی محيط زندگی خود و اطرافيان، با تسليم شدن در برابر طوفان غرايز و شهوات؛ آن پاكی و معصوميت فطری و ذاتی خويش را از دست می دهند و راه تكامل و سعادت ابدی را به روی خود می بندند.
وی ادامه داد: دختران و پسرانی كه با جنس مخالف ارتباط ناسالم نداشتند دارای احساس خاصی هستند كه زندگی مشترك را برا یشان لذت بخش تر و شيرين تر می كند اما در صورت ارتباطات ناسالم؛ آن احساس پاك زنانه و مردانه از بين می رود و شريك زندگی برای او تازگی نداشته و آن لذتی را كه دو همسر پاك از هم می برند محروم می شود.
حجت الاسلام موسوی عنوان داشت: اغلب دختر و پسرهايی كه با هم ارتباط دارند و برخی از نياز های خود را به صورت نامشروع برآورده می سازند با هم ازدواج نمی كنند، و مدت ها بعد؛ پس از پايان دوره ارتباطشان؛ با شخص ديگری ازدواج می كنند و اين خيانتی است به خود و همسر آينده شان چرا که با نگاه مكتبی و انسانی متوجه خواهیم شد که همه سرمايه های جسمی و روانی و معنوی دختران و پسران متعلق به همسر آينده شان است و هیچ كس حق ندارد آنها را برای شخصی كه از سر طمع و فريب و يا تفنن با او دوست شده است؛ هزينه كند اما متاسفانه برخی از دختران و پسران اين خيانت را نسبت به همسر آينده شان روا می دارند.
وی در پایان ابراز داشت: برای حل این معضل نیازمند تلاش فرهنگی بسیاری از سوی مسوولان فرهنگی کشور و اساتید و فعالان عرصه فرهنگ و هنر هستیم چرا که طی این سالها دشمن هوشمندانه سرمایه های کشور ما که همان جوانان هستند را مورد هجمه فرهنگی قرار داده و با عادی جلوه دادن چنین روابطی سعی در نشر فساد و فحشا در جوامع اسلامی چون ایران دارد از این رو نباید این مسأله را عادی و پیش پا افتاده فرض کنیم و در ولنگاری فرهنگی بمانیم./301/9703/ب1