آن چیزی که اسلام را نگه داشته روح ولایت در دین اسلام است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، با اشاره به عظمت عید سعید غدیر، گفت: آن چیزی که اسلام را نگه داشته روح ولایت در دین اسلام است که اگر در غدیر انجام نمیشد، اسلام بیروح بود.
وی در ادامه افزود: امروز با محوریت ولایتفقیه به قدرت و عزت و افتخار دست پیدا کردهایم و هیچگاه چاپلوسی ابرقدرتها نمیکنیم که عزتی برای ملت در پرتو وحدت و اتحاد به دست آمده است.
بر اساس این گزارش، در ادامه این جشن، سه نفر از طلاب حوزه علمیه رضویه لامرد، ملبس به لباس مقدس روحانیت شدند، همچنین از برندگان مسابقه شکوه نهجالباغه و همنامان حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) بهقیدقرعه تجلیل شد.
شایان ذکر است، جشن بزرگ ولایت با حضور حجتالاسلام احمد مروی، امامجمعه لامرد، سید محسن علوی نماینده مردم شهرستانهای لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه و دیگر مسؤولان محلی و آحاد مردم شهرستان لامرد در حسینیه اعظم حضرت زینب(س) شهر لامرد برگزار شد./203/919/ب1