۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸
کد خبر: ۴۵۲۵۱۸
نویسنده کتاب «جنگ جهانی جمعیت»:

تغییر سبک زندگی، یکی از اقدامات هنری غرب در جهت کاهش جمعیت است

قاسمی تغییر سبک زندگی، دست کاری در مواد غذایی و داروهای بشر را از اقدامات هنری غرب در جهت کاهش نسل و جمعیت در کشور دانست و گفت: هنر غرب این است که حرف خود را با زبان ما می زند و محوریت کدگذاری آنان همین است که بدین وسیله جمع کثیری از انسان ها عقیم شدند.
صالح قاسمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، صالح قاسمی نویسنده کتاب جنگ جهانی جمعیت پیش از ظهر امروز در همایش «حوزه و جمعیت» که در محل سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام صادق (ع) مشهد و با حضور طلاب، روحانیان و مبلغان حوزه علمیه خراسان برگزار شد، به موضوع جمعیت اشاره کرد و افزود: جمعیت یکی از اصلی ترین مولفه های قدرت هر تمدنی است و هر تمدن یکی از پایه های اصلی اقتدار و استمرار خود را جمعیت قرار داده است

وی با بیان اینکه با وجود تاکیدات مکرر سیستم اجرایی کشور هیچگونه اقدام عملی از سوی سیاستگذاران و مجریان امر نسبت به افزایش جمعیت اتفاق نیفتاده است، اظهار داشت: من شدیدا نسبت به آینده جمعیتی کشور مبتنی بر آمار و ارقامی که دارم نگرانم.

قاسمی با طرح این سوال که چرا جمعیت در صحنه جهانی تبدیل به معضل شد و اینکه سیستم و نگرش جهانی چرا ایجاد شد؟ پاسخ داد: اومانیزم که مدعی است می خواهد خدا را با محوریت انسان بازتولید کند امروز خودش قاتل حقوق بشر و منشأ نگرش کاهش جمعیت در سراسر جهان است.

وی با بیان اینکه وقتی انقلاب صنعتی در غرب رخ داد جهش تکنولوژیک در غرب نیز ایجاد شد و رشد جمعیت همراه با سبک زندگی در زمان رونسانس تغییر کرد، ادامه داد: فرزند آوری و نگهداری فرزند مانع نگرش اصالت لذت و تفکر انسان ها شد. 

نویسنده کتاب جنگ جهانی جمعیت تصریح کرد: در نگاه اومانیزمی هر مانعی برابر فردگرایی باید کنار برود و پیشرفت زیادی در زمینه فرزندآوری صورت گرفت و در منش و رفتارهای جنسی انسان تغییراتی ایجاد شد تا آنجا که عده زیادی این را انقلاب را انقلاب جنسی دانسته و فرزند آوری را مانع لذت بیشتر می دانند.

وی با اشاره به اینکه نزدیک 50 سال از جریان فرزندآوری بدون توجه نخبگان غرب گذشت و دیدند غرب از پنجره های جمعیتی عبور کرده و امکان اصلاح رفتار فرزندآوری انسان نیست، خاطر نشان کرد: از اینجا استراتژیست ها به فکر افتادند که یک مولفه اساسی در فرزندآوری را از دست داده اند و از آنجا سیاست های خود را اصلاح کردند. 

قاسمی با بیان اینکه مقایسه مشوق های جمعیتی شرق و غرب منجر به انقلاب جنسی شد، اظهار داشت: انقلاب جنسی سبب شد که یکی از پایه های استدلالی تمدن غربی در خصوص فرزندآوری از دست برود.

وی در ادامه به توطئه دشمن جهت کنترل جمعیت در جهان به ویژه مسلمانان اشاره کرد و افزود: ترویج استفاده از لوازم پیشگیری از بارداری به صورت انبوه با کمترین هزینه آن هم برای نقاطی که فقیر بودند از اقدامات دشمن در جهت کم کردن جمعیت بود.

نویسنده کتاب جنگ جهانی جمعیت تغییر سبک زندگی، دستکاری در مواد غذایی و داروهای بشر را از اقدامات هنری غرب در جهت کاهش نسل و جمعیت در کشور دانست و گفت: هنر غرب این است که حرف خود را با زبان ما می زنند و محوریت کدگذاری آنان همین است که بدین وسیله جمع کثیری از انسان ها عقیم شدند.

وی راه اندازی جنگ های فرقه ای و مذهبی در تمام دنیا، تولید و انتشار ویروس ها همچون ایدز، آنفولانزا و انواع بیماری های دیگری که بسیاری از انسانها را نابود می کند را از اقدامات غرب در جهت کاهش جمعیت دانست و ابراز داشت: در دهه اینده سونامی ناباروری خواهیم داشت.

قاسمی در ادامه بمباران اطلاعاتی غلط را از جمله شعبده بازی های غرب در جهت کنترل جمعیت دانست و به آمارهای جمعیت در سالهای 67 اشاره کرد و افزود: سال 67 سال اوج رشد جمعیت بوده است و به اذعان رییس دفتر جمعیت میزان کاهش نرخ جمعیت ایران در بیست ساله اخیر در تاریخ بشر بی سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز یکی از اصلی ترین موتورهای محرکه اقتصادی هر کشور جمعیت است، تاکید کرد: اگر کنترل جمعیت خوب است چرا اکثر کشور های غربی بر عکس این رفتار می کنند. 

قاسمی در پایان با اشاره به اینکه دغدغه رهبری نسبت به جمعیت دغدغه من و شما و همگان باید باشد، اظهار داشت: باید بتوانیم نقش راهبردی در استمرار این تمدن داشته باشیم، تمدن اسلامی امروز سراسر دنیای اسلام را فراگرفته و غرب نگران پیشرفت ماست. جهاد و شهادت طلبی ما را با داعش می خواهند زیر سوال ببرند و امیدواریم با نگاه کلان بتوانیم موثر باشیم.

خاطر نشان می شود کتاب «جنگ جهانی جمعیت» به قلم صالح قاسمی در پنج فصل تدوین شده و در کنار پرده‌برداری از توطئه‌ها و طراحی‌های دشمنان اصیل اسلام و انقلاب، به بررسی علل کاهش جمعیت و پیامدهای این کاهش و مرور راهکارهای افزایش منطقی جمعیت در ایران اسلامی پرداخته است./202/859/ب1

ارسال نظرات