۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۴۵۲۵۲۷
مدیر روابط عمومی اتاق فکر تبلیغ خبر داد؛

تذکر اتاق فکرتبلیغ خراسان به افراط و تفریط در هزینه برنامه های فرهنگی شهرداری

مدیر روابط عمومی اتاق فکر تبلیغ خراسان از نشست اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد با اعضای اتاق فکر تبلیغ خبر داد که خواستار تذکر شورای شهر به شهردار و معاونت فرهنگی نسبت به افراط و تفریط در هزینه برنامه های فرهنگی، ضعف در برنامه های دهه ولایت و پیگیری اخباری پیرامون حقوق های نامتعارف شدند.
اتاق فکر تبلیغ عباسی اتاق فکر تبلیغ

حجت الاسلام حسین عباسی، مدیر روابط عمومی اتاق فکر تبلیغ خراسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، از نشست هیأت امنا و کمیته اجرائی اتاق فکر با دو تن از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد  پیرامون موضوعات مختلف و معضلات فرهنگی شهر خبر داد.

مدیر روابط عمومی اتاق فکر تبلیغ خراسان بیان داشت: در این نشست موضوعات متعددی بررسی شد که اهم آن بررسی وضعیت شهر مشهد به ویژه در ایام غدیر و هفته دفاع مقدس نسبت به برنامه های فرهنگی و مذهبی بود.

وی افزود: دوتن از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد نیز در این باره گزارشی مبسوط  ارائه کردند و در ادامه نکته نظرات و انتقادهای اعضای اتاق فکر تبلیغ خراسان را نسبت به ضعف فعالیتهای فرهنگی در ایام دهه ولایت و غدیر از سوی مدیریت شهری را شنیدند که مراتب اعتراض خود را اعلام داشتند.

حجت الاسلام عباسی گفت: در ادامه این نشست، اتاق فکر تبلیغ خراسان تذکر جدی کمیسیون فرهنگی به شهردار و معاونت فرهنگی شهرداری مشهذ را خواستار شد، اعضای اتاق فکر تبلیغ نسبت به هزینه کرد نامناسب و افراط و تفریط در عرصه کارهای فرهنگی، در شهر و برنامه های شهری ابراز نگرانی کردند.

مدیر روابط عمومی اتاق فکر تبلیغ خراسان گفت: در این نشست نسبت به دریافت حقوقهای نامتعارف و خبرهای مبنی بر دریافت اینگونه حقوقها در شهرداری مشهد هشدار داده و نسبت به شفاف سازی در امر پرداخت حقوق برخی مدیران نیز به اعضای شورای شهر تذکر دادند.

وی افزود: اعضای اتاق فکر تبلیغ خراسان خواستار بررسی جدی موضوع و گزارش آن به دستگاه های نظارتی و برخورد با متخلفان بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری شدند.

حجت‌الاسلام عباسی در پایان گفت: اتاق فکر تبلیغ خراسان به عنوان یک نهاد مستقل حوزوی سعی دارد در جهت مطالبات رهبری و تحقق دستورات، فرمایشان و دغدغه های ایشان در زمینه های مختلف گام بردارد./302/933/ب1

ارسال نظرات