۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۹
کد خبر: ۴۵۵۳۸۸
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان مطرح کرد؛

ضرورت بکارگیری ظرفیت فضای مجازی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ عاشورایی

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به فرصتهای فضای مجازی و گرایش جوانان به این فضا، گفت: با توجه به گرایش و اهتمام ویژه نسل جوان به فضای مجازی، می توان از این فرصت در جهت توسعه و ترویج فرهنگ عاشورا به خوبی بهره برد.
حجت الاسلام انصاری راد

حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد، سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با بیان اینکه نهضت سيدالشهدا(ع) قضيه شخصي نيست، گفت: این نهضت، جرياني تاريخي و سنت الهي است، يقيناً پيام دارد، چرا که سنتهاي الهي بر همگان و در همه عصرها و نسلها جاري و ساري است.

وی با اشاره به پیامهای قیام عاشورا، افزود: شناخت جریان حق از باطل و دفاع از جریان حق و همچنین ایستادگی در برابر جریان باطل محور و اساس پیامها و عبرت های عاشورا است.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان احياى دو فريضه فراموش شده امر به‏ معروف‏ و نهى از منكر، شناسايي مفهوم دو مقوله حيات و مرگ، غیرت دینی و صیانت از ارزشهای اسلامی را از دیگر آموزه های بی بدیل در قیام عاشورا بیان کرد.

وی اصل عبوديّت و پاكبازى در راه معبود را از دیگر پیام های قیام سرخ حسینی نام برد و تصریح کرد: پیام اقامه نماز جماعت ظهر عاشورا از سوی امام حسین(ع) و یارانشان بر این مبنا استوار است که نماز در سخت ترین شرایط هم به پا داریم.

حجت الاسلام انصاری راد با اشاره به اهمیت واکاوی آموزه ها و پیامهای عاشورایی امام حسین(ع)، ابراز داشت: اگر با اتکاء به فرهنگ عاشورا حرکت کنیم هیچ مشکل لاینحلی در کشور وجود نخواهد داشت، چرا که عاشورا با مفاهیمی گره خورده که هیچگاه کهنه نمی شود.

وی بیان کرد: امام حسین(ع) در برابر یزید قیام کرده و وی را به عنوان منکر به جامعه معرفی کرد، درسی که از این قیام حسین بن علی(ع) می گیریم، این است که در برخی مواقع، منکر در قالب یک فرد در جامعه نمود پیدا می کند و بر ما واجب است که با درس گرفتن از قیام عاشورا در برابر منکرات کوتاهی نکنیم.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: بروز و ظهور برخی مشکلات و آسیبهای اجتماعی نشأت گرفته از عملی نشدن دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است، اگر این مهم در جامعه محقق شود بسیاری از جرائم کاهش می یابد.

حجت الاسلام انصاری راد بیان داشت: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ بایستی از تمامی امکانات و ظرفیتهای موجود به ویژه نیروی انسانی بهره برد.

وی تأکید کرد: روحانیان، ائمه جمعه و جماعات بایستی به معنای واقعی به توسعه و ترویج فرهنگ دینی بپردازند و همچنین با استفاده از هیئات مذهبی، تکایا و روشهای نوین و نرم افزاری باید در جهت تحقق این مهم گام برداشت.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به فرصتهای فضای مجازی و گرایش جوانان به این فضا، گفت: با توجه به گرایش و اهتمام ویژه نسل جوان به فضای مجازی، می توان از این فرصت در جهت توسعه و ترویج فرهنگ عاشورا به خوبی بهره برد./851/302/ب2

ارسال نظرات