۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۴۵۶۹۱۷
نماينده ولي‌فقيه در امور حج و زيارت:

پيشرفت علمي و عقلاني حوزه‌هاي علميه خواهران بسيار ارزشمند است

حجت‌الاسلام والمسلمين قاضي‌عسگر پیشرفت علمی و عقلانی حوزه های علمی خواهران را بسیار ارزشمند خواند و گفت: بانوان طلبه توانسته اند بخشی از خلأ فکری، دینی و فرهنگی جامعه را پر کنند.
قاضی عسکر

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پايگاه اطلاع رساني حج، حجت‌الاسلام والمسلمين قاضي‌عسگر در جمع مديران، معاونان و مسؤولان‌ حوزه‌هاي علميه خواهران، ضمن ابراز خرسندي از پيشرفت حوزه‌هاي علميه خواهران گفت: حوزه‌هاي علميه خواهران در سال‌هاي اخير پيشرفت هاي بسيار خوبي داشته و آمار ارائه شده، گواه برآن است.

نماينده ولي‌فقيه در امور حج و زيارت با تاكيد بر اين كه پيشرفت هاي بانوان در عرصه هاي ديني و علمي تأثير بسزايي در جامعه دارد اظهار داشت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي و به بركت انقلاب و با رهنمودهاي امام خميني(ره) پيشرفت بانوان در عرصه‌هاي مختلف به ويژه عرصه‌هاي ديني و اسلامي بسيار زياد بوده است و بانوان طلبه توانسته‌اند بخشي از خلاء فكري، ديني و فرهنگي جامعه را پُر نمايند.

وي افزود: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، تعداد بانوان عالمه در كشور انگشت‌ شمار بود ولي خوشبختانه با تلاش‌هاي مسئولان حوزه‌هاي علميه خواهران در حال حاضر حدود 90 هزار نفر در حوزه‌هاي علميه خواهران مشغول به تحصيلند كه اين تعداد بانوان آشنا با مسائل ديني و مذهبي قطعا در مجموعه كشور و حتي در فضاهاي فرهنگي خارج كشور مي توانند تأثير گذار باشندو من به سهم خود، از مسئولان اين مجموعه بزرگ تشكر مي‌كنم.

وي با تأكيد بر لزوم افزايش همكاري‌هاي بعثه مقام معظم رهبري و حوزه‌هاي علميه خواهران گفت: حوزه‌هاي علميه خواهران ظرفيت بسيار عظيمي دارد و اميدواريم با افزايش همكاري‌ها بتوانيم از تمام ظرفيت‌هاي حوزه‌هاي علميه خواهران استفاده كنيم و بهره ببريم.

ايشان در پايان از مركز داده امين وابسته به حوزه هاي علميه خواهران بازديد كرد.

در اين بازديد علي طائي‌زاده، رييس مركز داده امين(ديتاسنتر) حوزه‌هاي علميه خواهران كشور نيز به قابليت‌هاي اين مركز اشاره كرد و گفت: مركز داده امين از حملات اينترنتي و اتفاقاتي كه در ديتاسنترهاي خارجي براي مراكز بزرگ اسلامي مي‌افتد، پيشگيري مي‌كند و داراي امنيت چندلايه در زيرساخت ساختماني و حفاظت الكترومغناطيسي است.

وي افزود: بعد از پيشرفت پروژه در حين طراحي سعي كرديم مركز را منطبق با استانداردهاي جهاني براي نجات از بحران طراحي كنيم.
رئيس مركز اطلاعات و فناوري حوزه‌هاي علميه خواهران با اشاره به اينكه مركز داده امين در يك فاصله مطمئن از پايتخت براي حوادث احتمالي در خدمت مراكز و مؤسسات است، بيان كرد: اين مركز ۲ هزار سرور را در خود جاي مي‌دهد و تا دو برابر قابليت توسعه دارد.

وي ادامه داد: مركز داده امين بخشي از شبكه ملي اطلاعات كشور است كه هدف اصلي آن پشتيباني از اقدامات اثرگذار طلاب علوم ديني در فضاي مجازي است.

طائي‌زاده همچنين به شبكه‌هاي كوثرنت و كوثر بلاگ اشاره كرد و افزود: اين شبكه‌ها با توجه به ضرورت وجود طلاب در فضاي مجازي كه رهبري فكري جامعه را به عهده دارند ايجاد شده و اين امكان را ايجاد مي كند تا طلاب بتوانند فضاي فكري محيط مجازي را نيز در دست بگيرند و پاسخگوي مخاطبان و حاضران در اين عرصه باشند.

گفتني است، در اين بازديد حجت‌الاسلام والمسلمين محمود رضا جمشيدي، مدير حوزه‌هاي علميه خواهران كشور گزارشي از فعاليت حوزه‌هاي علميه خواهران و طلاب فعال در فضاي مجازي ارائه داد./920/د102/ی

ارسال نظرات