مکتب حسین بن علی مکتبی همواره پویا و زنده است

حجت الاسلام علی بیگدلو، مدیر تبلیغات اسلامی خدابنده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، با اشاره به این که باورهای مردم، عامل اصلی استحکام عزاداری امام حسین(ع) و شهدای کربلا است، اظهار داشت: متأسفانه ارائه مطالب به شکل وارونه در برخی مواقع موجب دلسردی مردم از این مراسم عزاداری میشود که با خرافهزدایی و تبیین اهداف والای قیام امام حسین(ع) میتوان از شیوع آن جلوگیری کرد.
وی در ادامه با اشاره به عوامل پویایی حادثه عاشورا، گفت: فطرت همه انسانها طالب اخلاص و آزادگی است و با توجه به اینکه مکتب امام حسین(ع)، مکتبی همواره پویا و زنده بوده و بر اساس این نیاز فطری انسان ها شکل گرفته است، برای همیشه تاریخ میتوان از آن بهرهمند شد.
این مقام مسؤول در ادامه با اشاره بر لزوم برجستگی حادثه کربلا در میام قشر جوان، تصریح کرد: «هیهات منالذله» بیانگر شهامت، اراده، قوت و ایمان کامل امام حسین(ع) است که باید این برگ از حادثه کربلا میان نسل چهارم انقلاب برجسته شود.
حجتالاسلام بیگدلو در ادامه با اشاره به ضرورت های مبارزه با زمینه های ایجاد بدعت در عزاداری، افزود: بدعت، همچون نفس اماره و شیطان درون آدمی است که زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم میآورد؛ به این صورت که خرافهای را میان مردم رواج داده و آن را در کانون توجه دشمنان قرار میدهد و همین امر موجب انباشت خرافهها و بدعتهای رنگارنگ در مراسم عزاداری میشود.
وی در ادامه با اشاره به رسالت سنگین مداحان در عرصه عزاداری ها، اظهار داشت: رسالت مداحان، سنگین و خطیر است و مداحان وظیفه دارند با خواندن اشعار و مرثیه در مجالس جشن و سوگواری اهل بیت(ع) فضیلتها یا مظلومیت آنان را برای مردم بازگو کرده و شخصیت و سیره متعالی آنان را به مردم بشناسانند.
مدیر تبلیغات اسلامی خدابنده در ادامه خاطرنشان کرد: هیچ الگویی برای مداحان بهتر از معارف اهل بیت(ع) نیست، نقش مداحان اهل بیت(ع) در آگاهی دادن مردم با آموزهای دینی، وظیفه ای الهی است و مداحان بازوان محکمی برای تبیین اهداف و معارف اهل بیت(ع) هستند.
این مقام مسؤول در پایان با اشاره به رهنمودهای رهبر انقلاب نسبت به مداحان، گفت: رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه فرمودند که جایگاه و نقش مداحان اهل بیت(ع)، نقش ایمان آفرین، فرهنگ ساز و مستحکم کننده پیوند قلبی پیروان و محبوبان است، به همین دلیل شعری باید بخوانند که ایمان مخاطب را تقویت و تعمیق بخشد./949/302/ب2