۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۰
کد خبر: ۴۵۹۱۸۱
علمای بحرین:

نسبت به پیامدهای خطرناک هجمه علیه تشیع هشدار می دهیم

علمای بحرین با انتقاد از ادامه بازداشت روحانیان این کشور، نسبت به پیامدهای خطرناک هجمه علیه تشیع هشدار دادند.
تجمع علمای بحرین

به گزارش خبرگزاری رسا، علمای شیعه بحرین با صدور پیامی از ادامه احضار و بازداشت علمای این کشور به ویژه حجت الاسلام شیخ هانی البناء از علمای عضو مجلس اسلامی علمای این کشور به شدت انتقاد کردند.

در این پیام آمده است: علمای مخلص و خدمتگزار وطن به جای اینکه مورد تقدیر و ستایش بزرگ قرار گیرند، هدف شلاق مقامات امنیتی و قضایی و پیگرد مستمر قرار می گیرند.

علمای بحرین افزودند: بازداشت استاد و مربی فاضل، حجت الاسلام شیخ هانی البناء به دلیل دفاع از اعتقادات مذهب اهل بیت(ع) که مذهب اصلی این وطن به شمار می آمده و در ادامه هجمه به فریضه خُمس و سایر احکام شرعی صورت می گیرد، پافشاری بر ظلم و ستم علیه مذهب به شمار می آید.

آنان با اشاره به اینکه علمای و فقهای مذهب جعفری به شدت مورد فشار قرار گرفته اند، تصریح کردند: هرگونه محاکمه مذهب تشیع به هر بهانه را محکوم کرده و نسبت به پیامدهای خطرناک آن هشدار می دهیم و بر لزوم آزادی شیخ البناء و همه علمای زندانی و توقف ظلم و ستم علیه تشیع و علمای آن تأکید می کنیم.

گفتنی است شیخ هانی البناء که روز یکشنبه احضار شده بود، به 15 روز حبس تا تکمیل تحقیقات و صدور حکم قضایی محکوم شد./980/ب903/د

محمدرضا جایروند
ارسال نظرات
captcha