راه اندازی کرسی درس خارج امر به معروف و نهی از منکر در حوزه علمیه مشهد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، عبدالله ارجائی، دبیر ستاد امر به معروف خراسان رضوی جمعه در دیدار اعضای این ستاد با آیت الله رضازاده گفت: در سال 94 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تصویب شد که در آن دو دسته احکام وجود دارد.
وی افزود: دسته اول شامل تعاریف معروف و منکر، حریم خصوصی، عواقب ممانعت از اجرای امربه معروف و نهی از منکر و حدود اختیارات ناهیان و آمران و دسته دوم شامل احکام مدیریتی و سیاست گذاری است.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان رضوی تصریح کرد: در سطح کشور ستادهایی با عنوان امربه معروف و نهی از منکر با 12 شرح وظیفه، زیر نظر ائمه جمعه در سطح ملی، استانی و شهرستانی مشخص شده اند که یکی از وظایف آنها تحقیق و پژوهش در زمینه فریضتین هست.
ارجائی اضافه کرد: ستاد خراسان رضوی نیز دارای نقشه راهی است که ذیل آن 45 پروژه اجرایی تعریف شده است؛ از مواردی که در این نقشه، منبعث از تاکیدات شارع مقدس و فرمایشات رهبر معظم انقلاب مد نظر قرار گرفته است، فرهنگسازی میان نخبگان برای اهتمام بیشتر به این فریضه الهی و همه گیر شدن آن است تحت عنوان گفتمان سازی نخبگانی است.
وی اظهار کرد: اگر جامعه ای بخواهد حرکت کند، نخبگان و فضلا که در سه بخش حوزه های علمیه، اساتید دانشگاهی و مسؤولان قابل تعریف هستند، باید در رأس آن حرکت کنند.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان رضوی در ادامه به درخواست های اعضای ستاد از علما اشاره و خاطرنشان کرد: الگوسازی میان فضلای جوان حوزه که قاعدتا عملشان بسته به کلام بزرگان است، راه اندازی کرسی درس خارج امر به معروف و نهی از منکر در حوزه علمیه مشهد و حمایت علمی و معنوی از سلسله همایشهای علمی پژوهشی «واجب فراموش شده» از این جمله است.
گفتنی است اعضای ستاد امربه معروف ونهی از منکر خراسان رضوی به منظور گفتمان سازی امربه معروف و نهی از منکر میان نخبگان، 14 آبانماه با تعدادی از علمای مشهد از جمله آیت الله خلخالی و رضازاده دیدار و گفتگو کردند./202/930/ب1