اقتدار شیعه در برابر تکفیری ها وجه تمایز پیاده روی اربعین امسال با سال های گذشته است

حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با بیان اینکه پیادهروی اربعین حسینی به حماسه عظیم و نماد بزرگ اجتماعی برای همه مسلمانان تبدیل شده است، گفت: در هیچ جای دنیا نمی توان تجمعی اینچنینی پیدا کرد که گروهی به امام حسین(ع) عرض ارادت کنند.
وی در ادامه با تاکید بر استفاده مناسب از این فرصت فراهم شده در جهت توسعه فرهنگی و سنت رسول اکرم(ص) افزود: در اربعین حسینی اجتماع عظیمی از مردم حضور می یابند و همه آحاد جامعه در این نمایش عظیم شرکت می کنند که باید از این فرصت طلایی در راستای ترویج و تبیین فرهنگ عاشورا استفاده کرد.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان بر ضرورت تبیین پیام قیام امام اباعبدالله الحسین(ع) تاکید کرد و بیان داشت: با گذشت زمان، از حرارت عزاداری حسین(ع) کاسته نمی شود، بنابراین باید از طریق گفتمان سازی، اهمیت عزاداری آن امام همام را برای نسل های جوان بازگو کرد.
وی ابراز داشت: در زمینه اربعین حساسیت هایی برای دشمن ایجاد شده و این امر سبب تلاش مضاعف دشمن در شبهه افکنی، تخریب چهره این همایش بزرگ اسلام و ایجاد اختلاف بین مسلمانان شده است.
حجت الاسلام انصاری راد، اهمیت اربعین حسینی را یکی از نقاط برجسته در فرهنگ عاشورا دانست و گفت: بیان و تبیین جایگاه والای اربعین در احادیث و آیات این ضرورت را ایجاب می کند تا مراسم پیاده روی اربعین سید و سالار شهیدان هر سال باشکوهتر از سالهای قبل برگزار شود.
وی، عزت، شرف و آبروی مسلمانان در دنیای اسلام را از برکات مکتب امام حسین(ع) دانست و تصریح کرد: انقلاب و زندگی و همچنین شهادت طلبی یرانیان برگرفته از مکتب سیدالشهداست.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان، از اربعین حسینی به عنوان فرصتی ارزشمند در جهت نشر ارزش اسلامی یاد کرد و بیان داشت: پیاده روی اربعین یکی از راه های زنده نگه داشتن قیام عاشوراست و هر چه بیشتر در جهت این مهم گام برداریم نظام و انقلاب از ثبات بیشتری برخوردار می شود.
وی، پیاده روی اربعین را نشانه یک وحدت اسلامی دانست که با شوق و هیجان عاشقان حسینی ایجاد میشود.
حجت الاسلام انصاری راد با اشاره به حضور میلیونی مردم مسلمان در مراسم عزاداری اربعین حسینی گفت: برگزاری این همایش بزرگ افزون بر ایجاد وحدت بین مسلمانان، سبب تجدید میثاق مسلمانان با اسلام و ائمه اطهار(ع) می شود.
وی همچنین، پیروی و پشتیبان ولایت بودن را از پیام هر ساله پیاده روی اربعین عنوان کرد و اقتدار شیعه در برابر تکفیری ها را وجه تمایز مراسم پیاده روی اربعین امسال با سال های گذشته دانست.
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان به حضور باشکوه و معنوی ملت ایران در مراسم پیادهروی اربعین حسینی اشاره داشت و حضور ملت ایران در این حرکت ارزشمند و ماندگار را نشانه عشق و ارادت به سالار شهیدان(ع) و یاران با وفایشان دانست.
حجت الاسلام انصاری راد در ادامه سخنان خود به اهمیت زیارت امام حسین(ع) در روز اربعین حسینی اشاره کرد و اذعان داشت: بر اساس روایات ائمه اطهار(ع)، زیارت بارگاه ملکوتی امام حسین(ع) یکی از نشانه های مومن است./302/851/ب1