کتابخوانی شاخص پیشرفت و توسعه یک جامعه است
حجتالاسلام محسن عارفی، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: در هیچ فرهنگی، به آن اندازه که در فرهنگ اسلامی به مطالعه اهمیت داده شده است، توجه نشده، به طوری که در اولین آیهای که بر رسول خدا نازل شد، دعوت به خواندن شده بود.
وی اظهار کرد: رشد فناوری متأسفانه سبب شده است تا مطالعه روز به روز کمتر و کمتر شود و مردم به جای آنکه وقت خود را صرف مطالعه کنند، به فعالیت در فضای مجازی مشغول شوند و از رشد و تعالی فکری باز بمانند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل افزود: جای تأسف دارد که عادت به مطالعه در همه سطوح جامعه کمرنگ شده و عدهای هنوز از خواندن سر باز میزنند و ارتقای جایگاه اجتماعی را در ابعاد دیگر جست و جو میکنند، بنابراین فرهنگ کوشش و پژوهش و تحقیق و مطالعه بسیار کم شده است.
وی ادامه داد: کتابخوانی شاخص پیشرفت و توسعه یک جامعه است؛ جامعهای که با مطالعه خو گرفته باشد، یک جامعه پویا، فعال و زنده است و میتواند مسیر پیشرفت و تعالی خود را با اقتدار طی کند.
حجتالاسلام عارفی بیان کرد: نکتهای که در کتابخوانی حائز اهمیت است، این است که مطالبی باید مطالعه شود که در نهایت منجر به شکوفایی اندیشه ما و یا افزایش سطح دانایی ما شود و باید مراقب بود هر گونه خوراک فکری را به ذهن خود وارد نکنیم.
وی افزود: امام جواد(ع) میفرماید «هر کس سخن گویندهای را با اطمینان بشنود، گویا او را پرستیده است و اگر گوینده از زبان ابلیس سخن بگوید، ابلیس را پرستیده است»، از این رو باید توجه داشت که این مطالب از سوی چه کسی منتشر شده است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل بیان کرد: یکی از راههای افزایش مطالعه، برگزاری مسابقات کتابخوانی و همچنین طرح کتابخانههای سیار است؛ به طوری که کتب راحتتر در اختیار مردم قرار گیرد./831/302/ب2