۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
کد خبر: ۴۶۳۰۷۵
فرمالنده منطقه یکم امامت نداجا:

نداجا با بومی‌ سازی دانش روز نظامی اقتدار خود را به جهانیان دیکته کرده است

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا با اشاره به اینکه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بومی‌ سازی دانش روز نظامی توانسته اقتدار خود را به جهانیان دیکته کند، گفت: بازدارندگی نیروی دریایی ارتش جهموری اسلامی ایران در منطقه و جهان مثال‌زدنی است و از سال 67 تاکنون هیچ کشوری جرات حضور در آب‌های ایران را به خود نداده است.
امیر دریادار حسین آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، امیر دریادار حسین آزاد فرمانده منطقه یکم امامت نداجا امروز در نشست خبری به مناسبت روز نیروی دریایی ارتش گفت: نظام استکباری پس از به ثمر رسیدن درخت انقلاب اسلامی به فنا رفت، چرا که تمام سیاست های استکباری با هدف تامین کننده منافع خودشان تدوین شده بود و پیروزی انقلاب اسلامی تمامی معادلات شرق و غرب را برهم زد.

وی افزود: ابتدا غرب تصور می کرد که این انقلاب بر اساس احساسات مردمی شکل گرفته و دوامی نخواهد داشت، اما بر خلاف تصورشان، اعتقادات دینی و مذهبی مردم ایران، پایه و اساس این نظام بود و روز به روز بر تداوم و شکوفایی این نظام افزوده شده و می شود.

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا، معنویت محوری و اعتقادمحوری را از رموز موفقیت مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی در 8 سال دفاع مقدس دانست و گفت: 2 سال طول کشید تا استکبار به این موضوع مهم پی برد که مردم ایران با توجه به اعتقادات دینی و روحیه معنوی به مقابله با استکبار برخاستند و تا پای جان در حفظ و تداوم این نظام مقدس ایستاده اند.

دریادار آزاد، نیروی دریایی ارتش را به فرموده امام راحل یک نیروی بین المللی  و سیاسی خواند و گفت: در راستای تدابیر رهبر کبیر انقلاب اسلامی، نیروی دریایی ارتش هم میزبان و هم میهمان است و در آب های آزاد و هر جا که منافع ایجاب کند حضور می یابیم و پرچم مقدس جمهوری اسلامی را به اهتزار درمی آوریم.

وی تاکید کرد: حضور در دریا و سیادت دریایی سبب می شود تا دیگران حرفمان را گوش کنند، در صورت عدم حضور در دریا باید حرف دیگران را گوش کنیم و این امر سبب می شود تا دشمن اقتصاد و فرهنگ ما را مدیریت کند، اما حضور در دریا و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه را در 8 سال دفاع مقدس به اثبات رساندیم و با حضور در دریا حرفمان را به دیگران دیکته کرده و می کنیم.

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا ابراز داشت: اگر می خواهیم حرفی برای گفتن داشته باشیم باید سواحل و سیاست های دریامحور توسعه و ترویج یابد، امروز جایگاه برخی از رشته های دانشگاهی کارآفرینی و اشتغالزایی در دانشگاه های هرمزگان خالی است و باید سیاست های علمی و اقتصادی به سمت سیاست های دریامحور پیش برود.

امیر دریادار آزاد گفت: امروز تفکر توسعه دریامحور نیازمند همه عرصه هاست و، با توجه به وجود بیشترین ساحل و صنایع دریایی در این شهر در شهر بندرعباس باید یک هنرستان دریایی دائر شود 

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشریح برنامه های روز ارتش و با اشاره به اجرای 114 برنامه نظامی، علمی، فرهنگی و ورزشی در هفته نیروی دریایی در هرمزگان افزود: با حضور فرماندهان نیرو و مقامات واحدهای شناور سطحی، زیر سطحی و پروازی نوسازی شده و یا ساخته شده در کارخانجات نیروی دریایی ارتش رونمایی شود.

امیردریادار حسین آزاد، حضور بیش از 90 روزه ناوگروه های نداجا در آب‌ های آزاد و بنادر کشورهای مختلف را نشانه اقتدار و سیادت ایران اسلامی در جهان و آب های آزاد دانست و افزود: به احتزاز درآمدن پرچم کشور در آب های آزاد افتخاری است که توسط نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران مداومت دارد.

وی با اشاره به تعمیرات اساسی بزرگترین ناو خاورمیانه به همت نیروی دریایی و استفاده از توانمندی داخلی بعد از 35 سال در بندرعباس گفت: این نیرو با تکیه بر توان داخلی و البته در شرایط تحریم توانست هم در تجهیزات و هم علوم نظامی، خود را در سطح بالای دانش و معلومات ارتقاء بخشد.

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا با اشاره به اینکه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بومی‌ سازی دانش روز نظامی توانسته اقتدار خود را به جهانیان دیکته کند تصریح کرد: بازدارندگی نیروی دریایی ارتش جهموری اسلامی ایران در منطقه و جهان مثال‌زدنی است و از سال 67 تاکنون هیچ کشوری جرات حضور در آب‌های ایران را به خود نداده است.

امیر دریادار آزاد با اشاره به مدیریت خوب اقتصاد جنگ توسط نیروی دریایی ارتش ابراز داشت: اگر نداجا به خوبی اقتصاد دریا را مدیریت نمی کرد، قتصاد و جنگ و همچنین کشور مختل می شد.

وی به حمایت کشورهای منطقه و جهان در ارسال تجهیزات نظامی و ماشین‌ آلات به عراق در طول جنگ تحمیلی از طریق خلیج فارس اشاره داشت و گفت: اگر حمایت کشورهای غربی از عراق نبود صدام بیش از 6 ماه نمی‌توانست مقاومت کند و سرنوشت جنگ در روزهای نخستین به نفع ایران اسلامی رقم  می‌خورد.

فرمانده منطقه یکم امامت نداجا بیان کرد: نیروی دریایی با اسکورت بیش از 10 هزار کشتی در طول 8 سال دفاع مقدس توانست ثبات را به ایران اسلامی بازگرداند و چرخ اقتصاد کشور را با تامین امنیت در بخش حمل و نقل دریایی به گردش درآورد.

امیر دریادار آزاد با اشاره به ماموریت خطیر این نیرو در ایجاد امنیت برای خطوط کشتیرانی ایران و منطقه گفت: از خرداد ماه سال 1387 با آغاز پدیده دزدی دریایی در منطقه خلیج عدن بالغ بر 3 هزار و 853 کشتی توسط ناوگان ارتش ایران اسکورت شده است./202/851/ب1

ارسال نظرات