انقلابی گری راه حفظ نظام اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی در جلسه پرسمان ظهر امروز که با حضور جمعی از دانشجویان در مرکز هلال احمر اصفهان برگزار شد با توجه به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر مسأله انقلابی گری، گفت: تنها افرادی که می توانند انقلاب را حفظ کنند انقلابیون هستند.
وی در ابتدا در پاسخ به این سؤالات که مقام رضا چیست؟ راه های رسیدن به مقام رضا چیست و آیا ناراحت شدن انسان در مواجهه با مشکلات با مقام رضا منافاتی دارد؟ افزود: مقام رضا یعنی انسان در جایگاهی قرار گیرد که قلباً از تقدیرات الهی راضی باشد.
آیت الله مهدوی با بیان اینکه مقام رضا از مقام تسلیم بالاتر است، ادامه داد: انسان تسلیم به دلیل اقتضائات مکانی یا زمانی سکوت را مصلحت می داند ولی از تقدیراتی که به ضررش تمام شده است، قلباً ناراحت است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: راه رسیدن به مقام رضا باور کردن صفات حکمت، قدرت و علم الهی است، اگر باور کنیم که خداوند از همه امور مطلع است و افزون بر اینکه قادر مطلق است همه کارهایش را با دلیل انجام می دهد، به مقام رضا می رسیم.
امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه دعا کردن در تنافی با مقام رضا نیست، تشریح کرد: مواجه شدن انسان با مشکلات مختلف او را به دعا کردن برای برطرف کردن مشکلات وا می دارد و این دعا کردن اگر تحمیلی نباشد، در تنافی با مقام رضا نیست، دعای تحمیلی دعایی است که اگر به مقصود اجابت نرسد سبب جزع و فزع شخص دعا کننده می شود.
نماینده ولی فقیه در هلال احمر اصفهان در پاسخ به این سؤال که رابطه بین گناه نکردن و نزول باران چیست و چرا در غرب با وجود شیوع بی بند و باری در میان مردم، بارش باران به حدّ کفایت است؟ توضیح داد: با توجه به آیات شصتم سوره مبارکه غافر و صد و هفتاد و دوم سوره مبارکه اعراف، انسان در معاهده دو طرفه با خداوند قرار دارد که نقض کردن معاهده توسط یکی از طرفین سبب نقض کل معاهده می شود.
استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان اینکه خداوند هرگز عهد شدکنی نمی کند، ادامه داد: عهد انسان با خداوند که در عالم زر بسته شده است، عهد بندگی است و عهد خداوند با انسان اجابت کردن خواسته های انسان است، پس انسانی که گناه می کند استحقاق دور شدن از رحمت الهی را دارد.
وی با اشاره به آیه چهلم سوره بقره که می فرماید «...وَأَوْفُوا بِعَهْدِی أُوفِ بِعَهْدِکُمْ...» افزود: استجابت دعاهای چهارده معصوم(ع) در شرایط مختلف به سبب این استکه این انوار مقدس هرگز عهد بندگی خود را فراموش نکرده اند.
آیت الله مهدوی در پاسخ به سؤال دوم اظهار کرد: پاداش و جزای الهی بر اساس میزان فهم و عقل افراد است، یعنی کسانی که در اصل خداشناسی مشکل دارند و گاهاً معتقد به تثلیث هستند در پیشگاه الهی همانند نوزاد به حساب می آیند و افرادی که معتقد به تشیع هستند به منزله انسان بالغ محسوب می شوند، آیا برخورد شما با نوزادی که خودش را نجس می کند با فرد بالغی که خودش را نجس می کند، یکسان است؟.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به سؤال دانشجویی که پرسید، طیف دانشجو چقدر می تواند در اجتماعات فرهنگی مؤثر باشد و توصیه شما برای افراد دانشجو چیست؟ گفت: فراگیری علم در حدِ اعلا و متدین بودن دانشجو به صورت توأمان دو مقوله ای استکه سبب رشد سطح علمی و فرهنگی جامعه می شود.
امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: رشد سطح علمی جامعه باید شتاب بیشتری به خودش بگیرد و این با مجاهدتهای دانشجویان و نخبگان علمی کشور امکان پذیر است.
نماینده ولی فقیه در هلال احمر اصفهان داشتن تدین را رکن اساسی شخصیت هر دانشجو دانست و ابراز کرد: بی بند و باریهای اخلاقی برخی از متخصصان در گرفتن رشوه از افراد، افاده دادن به غربیها بعد از پایان تحصیلات در کشور و گرفتن حقوقهای نجومی از مشکلاتی استکه عموم جامعه را رنجور کرده است و این مشکلات در میزان تدین و تعهد افراد ریشه دارد.
استاد اخلاق حوزه علمیه حضور در تشکلهای اسلامی و مراسمات مذهبی مثل نماز جماعت و هیأتهای مذهبی از عوامل حفظ تدین دانشجویان دانست و افزود: مسؤولان دانشگاه باید برای جذب دانشجویان به تشکلهای اسلامی و مراسمات مذهبی تلاش بیشتری داشته باشند.
وی با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مسأله انقلابی گری تأکید کرد: افرادی که در راه انقلاب از جان و مال خود گذشتند می توانند انقلاب را حفظ کنند، به همین سبب رهبر معظم انقلاب در سخنرانیهایشان مکرراً روی مسأله انقلابی گری تأکید می کنند.
آیت الله مهدوی در پاسخ به این سؤال که اصلاح حاکم نسبت به افراد جامعه اولویت دارد یا اصلاح افراد جامعه نسبت به حاکم اولویت دارد؟ توضیح داد: از منظر آیات قرآن و روایات معصومین(ع) فاصله ای بین مردم و مسؤولان وجود ندارد و هر کس باید به فکر اصلاح خودش باشد./201/867/ب1