۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۹
کد خبر: ۴۶۶۰۳۸
معاون سیاسی فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه ها:

عمل در لحظه لازمه موفقیت روحانیت در فضای مجازی است

حجت الاسلام سیدقریشی با تأکید بر این‌که حضور مبلغان حوزوی و روحانیان در فضاهای مجازی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، گفت: عمل در لحظه لازمه موفقیت روحانیت در فضای مجازی است.
گردهمایی ائمه جماعات دانشگاه های آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام میرمجید سیدقریشی، معاون سیاسی فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه های کشور عصر امروز در گردهمایی امامان جماعت دانشگاه های استان که با محوریت موضوع سبک زندگی اسلامی و فضای مجازی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، به تشریح ساز و کارهای موفقیت روحانیان در فضاهای دانشگاهی پرداخت.

وی با تأکید بر این‌که حضور مبلغان حوزوی و روحانیان در فضاهای مجازی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، تصریح کرد: موضوع سبک زندگی اسلامی و اهمیت فضای مجازی جزء اولویت های کاری برای کسانی هست که با نسل جوان در مراکز علمی سر و کار دارند؛ در حقیقت امروز دشمنان با بهره‌مندی از فضای مجازی به دنبال تغییر سبک زندگی نسل تحصیل‌کرده جامعه است.

حجت الاسلام سیدقریشی با تأکید بر این‌که عمل در لحظه لازمه موفقیت روحانیت در فضای مجازی است، افزود: گاهی به لحظه نبودن، مهم‌ترین آسیبی است که ممکن است سال‌ها و قرن‌ها اثر آن طول بکشد؛ اگر به دنبال اثرگذاری در فضای مجازی هستید؛ چاره‌ای جز به‌روز بودن و عمل در لحظه ندارید.

معاون سیاسی فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه های کشور ادامه داد: همه ما وظیفه داریم در هر دوران با سلاح آن زمان مبارزه کنیم. عقل و شرع نیز حکم می‌کند که سلاح زمان را شناخته و نسبت به یادگیری و یاددهی آن اقدام کرد، تا در مواجه‌ی با دشمن آن را به درستی بکار برد.

وی یادآور شد: ما به عنوان عالمان و خادمان دین و فرماندهان جنگ نرم با داشتن وظیفه‌ دفاع و تبیین دینی، باید به لحظه از دین دفاع کنیم؛ شرط اصلی داشتن فصاحت و بلاغت در دنیای امروز، درک موقعیت و تحولات بزرگی است که در حوزه ارتباطات و فناوری رقم خورده است و در این راستا هر کس بتواند هنرمندانه‌تر رفتار کند قلب‌های بسیاری را تسخیر می‌کند.

حجت الاسلام سیدقریشی با بیان این‌که حضور در فضاهای مجازی به یک لزوم و ضرورت تبدیل شده است، تصریح کرد: هر چند که دست دشمن می‌تواند در فناوری و تحریک احساسات غیر اخلاقی پر باشد، اما در حوزه‌های دیگر به ویژه مسائل عرفانی و تعلیمات وحیانی مبتنی بر فطرت انسانی دستش کوتاه است. 

وی ادامه داد: بنابراین در این راستا در دنیا مخاطبان جدی وجود دارد که دنبال معنای انسانیت هستند و این مهم با دست شیعه بیشترین نمود را دارد. ما باید حرف حق و روایات را با زبان زیبا و با تسلط بر ادبیات، شعر و هنر پیام رسانی کنیم تا حرف باطل همه جا را نگیرد.

معاون سیاسی فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه های کشور با اشاره به گسترش شبهات‌افکنی دشمنان در فضاهای مجازی گفت: باید شبهات را شناخت و نسبت به آن‌هایی که رایج بوده و به صورت مسأله عمومی هستند، پاسخ های کوتاه و مناسبی آماده کرد؛ در این راستا نباید به صورت قطره‌ای و مقطعی عمل کرد بلکه باید مداوم و با بهره مندی از ادبیات نافذ به مقابله با شبهات پرداخت./202/935/ب1

ارسال نظرات