۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۲
کد خبر: ۴۶۷۱۶۲
صلاحی:

امروز بیش از هر چیز به مدیریت جهادی نیازمندیم

رییس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: امروزه بیش از هر چیز به مدیریت جهادی نیازمندیم، کارگران و زیردستان وقتی مدیر را در کنار خود ببینند، دلگرم شده و با همت بیشتری به فعالیت می‌پردازند.
سهراب صلاحی

به گزارش خبرگزاری رسا در خراسان جنوبی، سهراب صلاحی، رییس سازمان بسیج اساتید کشور صبح امروز در افتتاحیه کارگروه سه روزه پیوست‌نگاری فرهنگی اساتید خراسان جنوبی در تالار ولایت دانشگاه بیرجند، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های ما عملیاتی کردن یک پروژه فرهنگی است و باید دانست که پیوست‌نگار این پروژه کیست که جواب این سؤال به اساتید بسیجی باز می‌گردد که این اساتید بار سنگینی بر دوششان است، زیرا که نقش مؤثری در مقابله با جنگ نرم دارند.

وی گفت: بسیج یعنی جمعیت مردمی که توانمندی‌های مردمی را در پیش بردن اهداف اسلامی به‌کار می‌گیرد، بسیجی باید آن کاری را انجام دهد که کسی در پی انجام آن نیست.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور تأکید کرد: ما به دنبال تمدن جدید هستیم که از مهم‌ترین مباحث عصر امروز است، عده‌ای معتقدند که تمدن همان چیزی است که در حال حاضر در کشور جریان دارد ولی تفکر دیگری هم وجود دارد که می‌گوید تمدنی که امروز غالب بوده، تمدنی است که مبتنی بر مبانی فلسفی بوده و با مبانی ما در بحث انسان‌شناسی، معرفت‌شناسی و در بحث هستی‌شناسی مغایر است.

صلاحی با بیان اینکه باید از منابع طبیعی به نحو احسن استفاده کرد، افزود: امنیت و بقا دو مقوله بسیار مهم هستند که دولت‌مردان باید با تدابیر صحیح و کاربردی این دو مقوله را در دستور کار قرار دهند.

امنیت و بقا دو مقوله بسیار مهم هستند که دولت‌مردان باید با تدابیر صحیح و کاربردی این دو مقوله را در دستور کار قرار دهند

وی اظهار داشت: مبانی فلسفی ما می‌گوید انسان، مخلوق است اما وقتی خلق شد دیگر از بین نخواهد رفت، این دنیا مزرعه است و چهره‌اش را تغییر می‌دهد و این به انسان برمی‌گردد که می‌خواهد زیر پرچم ولایت الهی قرار گیرد یا ولایت طاغوت.

وی افزود: در دنیا دو پرچم وجود دارد و نه بیشتر، یکی پرچم خدا و دیگری پرچم شیطان و انسان یا باید ولایت الهی را بپذیرد یا بنده شیطان باشد، که این به بحث انسان‌شناسی باز می‌گردد و در بحث معرفت‌شناسی تجربه مورد قبول ما است، تاریخ و اسناد تاریخی را هم قبول داریم ولی آگاه باشیم که عقل بالاتر از تجربه است و معتقدیم اگر عقل نباشد تجربه، به تنهایی کاربردی ندارد.

صلاحی گفت: بدون عقل نمی‌توان قاعده‌سازی کرد و اینکه می‌دانیم آب در نقطه 100 درجه به جوش می‌آید این کار تجربه نیست کار عقل است و در برخی میدان‌های دیگر هم عقل جوابگو نیست و تنها وحی می‌تواند پاسخ مشکلات را به انسان بدهد، باید بدانیم که منابع معرفتی ما با منابع معرفتی غرب متفاوت است.

7 درصد منابع زیستی دنیا در ایران است در حالی‌که ایران فقط یک درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد با وجود این‌همه ذخایر، آیا هیچ وقت به این فکر کرده‌ایم که دلیل انبوه مشکلات کشورمان چیست؟ جواب این سؤال به ضعف مدیریت در کشورمان برمی‌گردد

وی اذعان داشت: علم هستی‌شناسی می‌گوید هر موجودی در این دنیا خدا را تسبیح می‌کند و این نشان‌دهنده این است که آن موجودات، همگی دارای شعور هستند و اینکه گفته می‌شود به طبیعت ظلم نکنیم نشان‌دهنده شعور طبیعت است و اگر شاهد عصیان طبیعت هستیم علت آن ظلمی است که به او شده است.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور اظهار داشت: تفاوت دوم غرب با شرق، تفاوت جغرافیایی است، زمانی‌که غرب مسیحیت را می‌پذیرد و این دین پاک و آسمانی را زمینی می‌کند و برای خداوند پسر فرض می‌کنند، همین مسأله یکی از تفاوت‌های اساسی غرب و شرق را نشان می‌دهد زیرا غرب نگاهش به زمین بوده و دلیل سلطه‌جویی آنان هم همین مسأله است، اما شرق و شرقیان به آسمان نگاه می‌کنند یعنی نگرش آنان آسمانی است.

وی تفاوت دیگر غرب و شرق را برنامه‌های توسعه غربی دانست که در بسیاری از جاها به ویژه در جهان اسلام با شکست مواجه شده است و افزود: همان‌طور که یکی از مورخین آمریکایی می‌گوید بن‌بست برنامه‌های توسعه غرب در جنگ جهانی اول مشخص شده است.

صلاحی گفت: جنگ جهانی اول بن‌بست تمدن غرب شناخته شده است و در جنگ جهانی دوم آمریکایی‌ها با ساختارسازی، این فروپاشی را عقب انداختند، ساختارسازی مانند سازمان ملل، صندوق بین‌المللی پول، سازمان تجارت جهانی و یک نرم‌سازی مانند بحث حقوق بشر از جمله آنهاست.

وی ادامه داد: این کشور که خود را نماینده دموکراسی در جهان معرفی می‌کند، هویت خود را در تقابل با دیگری تعریف می‌کند و بعد از جنگ جهانی دوم، مطلق‌اندیشی این کشور از بین رفت.

صلاحی گفت: در 8 جنگ صلیبی که میان مسلمانان و مسیحیان رخ داد، مسلمانان پیروز 7 جنگ شدند و فقط در یک جنگ شکست خوردند.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: 7 درصد منابع زیستی دنیا در ایران است در حالی‌که ایران فقط یک درصد جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد با وجود این‌همه ذخایر، آیا هیچ وقت به این فکر کرده‌ایم که دلیل انبوه مشکلات کشورمان چیست؟ جواب این سؤال به ضعف مدیریت در کشورمان برمی‌گردد.

وی اضافه کرد: امروزه بیش از هر چیز به مدیریت جهادی نیازمندیم، کارگران و زیردستان وقتی مدیر را در کنار خود ببینند، دلگرم شده و با همت بیشتری به فعالیت می‌پردازند و مدیران باید بدانند که اگر خود را تافته جدا بافته بدانند و رابطه گرم و صمیمی با زیردستان خود نداشته باشند، مجموعه کارگران، به اهداف آن نهاد احساس تعهد و دلسوزی نخواهند کرد./101/880/ب1

ارسال نظرات