۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۴۶۷۲۸۸
دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران کشور:

تبلیغ مکتب حسینی در حیاط خلوت آمریکا، نگرانی اصلی استکبار از ایران است

دبیر شورای علمی و تربیتی مرکز مدیریت خواهران گفت: امروز نگرانی اصلی استکبار، حضور قدرتمندانه ایران در عرصه تبلیغ در کشورهای آمریکای لاتین است که تشنه کسب معارف حسینی هستند.
حجت الاسلام حمید محمدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نجف آباد، حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای علمی تربیتی حوزه های علمیه خواهران کشور، پیش از ظهر امروز در همایش استانی طلیعه حضور که با حضور 1150 طلبه خواهر از سراسر استان اصفهان در حسینیه فاطمه الزهرا نجف آباد برگزار شد، گفت: دید یک طلبه نسبت به قرآن باید با ورودش به حوزه تغییر کند.

وی درباره اهمیت تمسک به قرآن به عنوان یکی از وظایف طلبگی افزود: قرآن نردبان عالم وجود است که برای ظالمان خسارت و برای مؤمنان شفا است پس باید یک طلبه خود را به عنوان بیمار در محضر قرآن فرض کند و آنگونه به قرآن و کلام الهی تمسک جوید.

حجت الاسلام محمدی درباره اهمیت و ویژگی بارز حوزه های علمیه در میان دیگر مراکز آموزشی بیان داشت: پرنورترین و پرفروغ ترین سفره پهن شده در عالم، سفره مکتب امام صادق(ع) و حوزه های علمیه شیعه است و در دوران آخرالزمان و دوران قطحی معنویت و عفاف و پرچم که سخت ترین دوران حیات بشریت است، دفاع از دین بر عهده شما طلاب است.

هدف آرمانی حوزه های علمیه، عبودیت و توسعه بندگی است

حجت الاسلام محمدی نخستین ویژگی طلبه را معرفت و شناخت بیان کرد و گفت: طبق فرموده حضرت علی(ع) هیچ حرکتی از انسان صادر نخواهد شد مگر آن که تو نیازمند به معرفت و شناخت هستی و اگر انسان براساس معرفت و شناخت حرکت نکند، نه تنها به هدف اصلی نخواهد رسید بلکه هیچ ارزشی نیز ندارد.

وی با اشاره به سه بعد معرفت به ویژه در حوزه های علمیه افزود: نخستین بعد معرفت، معرفت الاهداف است و هدف آرمانی حوزه های علمیه، ترویج عبودیت و توسعه بندگی خدا روی زمین است که همان رسالت پیامبر اکرم و انبیای الهی و فلسفه اصلی خلقت انسان است که برای ترویج عبودیت باید از طریق فهم دین، ابلاغ دین و اجرای دین به عنوان سه حرکت واسطه ای است.

طلبگی، لبیک گویی به ندای حسین است

دبیر شورای علمی و تربیتی مرکز مدیریت خواهران، با اشاره به فریاد تاریخی امام حسین(ع) در دشت کربلا خطاب به بشریت، افزود: ندای هل من ناصر ینصرنی اباعبدالله، امروز باید فریاد یک طلبه باشد و طلبگی، لبیک گویی به ندای حسین است.

وی درباره مشخصات بارز یک طلبه در میدان تبلیغ و ترویج دین بیان کرد: هر کس در این عالم میزان و ظرفیتی دارد و حجم مسؤولیت هر انسانی براساس میزان ظرفیت ها است و یک طلبه در درجه اول باید به فهم دقیق از خود و جهان پیرامونش برسد و ظرفیت وجودی هر انسانی، عقل و آزادی است و از ترکیب این دو اختیار و انتخاب به وجود می آید و اختیار مسؤولیت می آورد.

ویژگی بارز هر طلبه، داشتن برنامه ریزی و نگاه کلان در عرصه تبلیغ است

حجت الاسلام محمدی دومین بعد معرفت را معرفه المراحل بیان داشت و تصریح کرد: مراحل طلبگی از یک دوره عمومی 5 ساله برای خواهران شروع می شود و امروز خواهرانی در سطح جامعه وجود دارند که حتی به مرحله اجتهاد رسیده اند و تحصیل در حوزه هیچ انتهایی و پایانی وجود ندارد.

وی سومین معرفت را معرفه الموانع بیان کرد و افزود: بیش از 120 مانع در راه طلبگی وجود دارد که باید آنها را بشناسیم که از آن جمله برخوردهای متفاوت دیگران در ورود به حوزه، برخوردهای خانواده، عدم پشتکار و تنبلی در تحصیل، که اگر این موانع با نگاه کلان نگریسته شود و به این باور برسید که شما با ورود به حوزه دارای رسالتی جهانی شده اید، تمام موانع از میان خواهد رفت. 

دبیر شورای علمی و تربیتی مرکز مدیریت خواهران یکی از ویژگی های بارز هر طلبه را داشتن برنامه ریزی و نگاه کلان به تحصیل در حوزه بیان داشت و گفت: افرادی که با احتمالات زندگی می کنند و هیچ برنامه ای برای آینده خود ندارند، حیات و مماتشان یکی است ولی انسان مومن و کسی که گام در راه علم می گذارد، شرط حیاتش داشتن برنامه بلند مدت و واقعی است.

وی در ادامه یکی از وظایف اصلی طلاب را تحصیل یک زبان خارجی و تبلیغ بیان کرد و افزود: امروز نگرانی آمریکا نه از حضور قدرتمندانه ایران در خاورمیانه بلکه از حضور تفکر انقلاب در سطح جهان به ویژه در حیاط خلوت خود، آمریکای لاتین است؛ در قسمتی از آمریکا که 450 میلیون مسیحی ضد پاپ تشنه شنیدن مکتب حیات بخش حسینی هستند.

حجت الاسلام محمدی در ادامه تصریح کرد: هر یک از شما به عنوان یک مبلغ این وظیفه خطیر را به عهده دارید تا بتوانید مکتب حیات بخش اسلام را در این جهان خالی از معنویت و تشنگان معارف حسینی اشاعه دهید./202/1306/ب1

ارسال نظرات