ابراز تردید جریان بحرینی نسبت به گزارش آل خلیفه درباره زندان جو مرکزی

به گزارش خبرگزاری رسا، جریان الوفاء اسلامی بحرین، روایت نظام آل خلیفه درباره حمله به زندان جو این کشور و فرار جمعی از زندانیان را مورد شک و تردید قرار داد.
این جریان تأکید کرد که گزارش مقامات امنیتی بحرین درباره شیوه حمله به زندان جو و فرار تعدادی از زندانیان به دور از باور است.
الوفاء اسلامی همچنین با اشاره به شکنجه شدید زندانیان در این زندان اظهار داشت که زندانیان به صورت روزانه در این زندان مورد شکنجه قرار می گیرند و سلامتی آنان در معرض خطر است.
این جریان از سازمان های جهانی خواست مسؤولیت خود را در قبال شکنجه زندانیان در زندان جو به دست نیروهای سازمان اصلاعات و مزدوران آل خلیفه انجام دهند.
گفتنی است رسانه های بحرینی روز گذشته خبر دادند که در حمله مسلحانه به زندان «جو» یکی از نگهبانان زندان به قتل رسید و تعدادی از زندانیان نیز از زندان فرار کردند.
وزارت کشور بحرین در این باره بدون اشاره به هویت گروه مهاجم، اعلام کرد که یک گروه «تروریستی» به زندانی در منطقه جو حمله کرده که سبب قتل یک نیروی پلیس و فرار تعدادی از زندانیان مرتبط با پروندههای تروریستی شد.
این در حالی است که زندان جو که از مهمترین زندان های این کشور به شمار می آید در کنترل امنیتی شدیدی قرار دارد./980/ب903/د