۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰
کد خبر: ۴۷۱۶۵۹
نماینده خبرگان رهبری مطرح کرد؛

زندگی زاهدانه آیت الله شرعی الگویی برای مسؤولان

آیت الله عبداللهی اخلاص، ولایتمداری و خستگی ناپذیری را از ویژگی های آیت الله شرعی دانست و گفت: آن مرحوم زندگی زاهدانه، بدون آلایش و ساده ای داشت که بسیار قابل توجه و الگو برای مسؤولان است.
آیت الله محمود عبداللهی آیت الله محمود عبداللهی آیت الله محمود عبداللهی آیت الله محمود عبداللهی

آیت الله عبدالمحمود عبداللهی، نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به شخصیت والای مرحوم آیت الله محمدعلی شرعی اشاره کرد و گفت: مرحوم آیت الله شرعی از شخصیت های بی نظیر بود که قبل و بعد از انقلاب بسیار سخت کوشانه و به صورت شبانه روزی در راستای خدمت به مصالح جامعه و نظام، خدمات فرهنگی، اقتصادی اجتماعی داشت.

وی افزود: در دوران سخت و خفقان قبل از انقلاب که اقدامات اجتماعی انقلابی تحت رصد بود و حکومت پهلوی سخت می گرفت، جامعه مدرسین اقدامات انقلابی داشت و واسطه ای بود برای انتقال گفتمان و رهنمودهای امام و انتقال مواضع امام به جامعه و مردم، که  در این زمینه اعلامیه هایی را صادر می کرد و به امضای برخی علما و بزرگان حوزه می رساند، تنظیم این اعلامیه های ضد طاغوت، امضا و انتشار آن بسیار سخت بود و عواقب سنگینی داشت، ولی با این حال مر حوم آیت الله شرعی از کسانی بود که در به وجود آمدن، تنظیم، امضاء و انتشار این اعلامیه ها بیشترین نقش را داشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: مرحوم آیت الله شرعی در سایر اقداماتی هم که جامعه مدرسین در راستای پیروزی انقلاب داشت و در همین راستا محافل و جلساتی برپا می کرد، نقش بسیار پررنگی داشت.

آیت الله عبداللهی با اشاره به این که مرحوم آیت الله شرعی مقید به چارچوب و عنوان خاصی نبود و از هر کاری که از دستش بر می آمد دریغ نمی داشت و خود را محدود به شأن و جایگاه خاصی نمی کرد، بیان داشت: وی تلاش خود را انجام می داد، حتی برخی از کارها و فعالیت هایی که دیگر بزرگان و اساتید انجام می دادند و منتشر می شد، در آن امور هم نقش قابل تجهی داشت.

وی تصریح کرد: مرحوم آیت الله شرعی یک شخص مجاهد، ولایتمدار و از انقلابیون بود که در ابعاد مختلف تلاش می کرد و بعد از انقلاب نیز این ولایتمداری و سرباز انقلاب بودن همچنان ادامه داشت.

نماینده اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که مرحوم آیت الله شرعی نقش بسیار ویژه ای در ساخت مصلای قم و بیمارستان شهید بهشتی داشت و در دانشگاه فاطمیه بسیار سخت کوش بود، گفت: در تشکیلات جامعه الزهرا(س) یکی از مؤسسین و هیأت امنا بود که از طرف امام خمینی(ره) انتخاب شده بود.

وی حضور و نقش پررنگ در کارهای فرهنگی و اجتماعی اوایل انقلاب را از دیگر مزیت های آیت الله شرعی دانست و افزود: این عالم بزرگوار به صورت تمام وقت و شبانه روزی در دفتری که در جامعه مدرسین داشت، فعالیت می کرد و بسیار خستگی ناپذیر بود.

آیت الله عبداللهی خلوص نیت در کارها را از دیگر ویژگی های آیت الله شرعی عنوان کرد و گفت: در کنار اینها بسیار ساده زیست بود و با توجه به فعالیت های بسیار و تلاش های شبانه روزی زندگی زاهدانه، بدون آلایش و ساده ای داشت که بسیار قابل توجه و الگو برای مسؤولان است.

وی در پایان تأسیس و مدیریت حوزه های علمیه خواهران را دیگر خدمات مرحوم آیت الله شرعی به انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: وی در بخش مدیریت حوزه های علمیه خواهران هم نقش بسیار چشمگیر و تلاش مداوم داشت که جا دارد جامعه مدرسین، حوزه های علمیه خواهران و جامعه الزهرا(س) و دیگر نهادها و مراکز حوزوی شرح حال این عالم فقید را نوشته و انتشار دهند تا همه با ابعاد شخصیتی ایشان آشنا شوند و در اخلاص، ولایتمداری و تداوم در ولایت مداری الگو بگیرند و در راستای اعتلای انقلاب اسلامی تلاش کنند./1323/ت302/ج

ارسال نظرات