۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۰
کد خبر: ۴۷۲۱۶۲
سخنران حرم رضوی تشریح کرد؛

حکمت تأخیر در استجابت دعا

حجت الاسلام طباطبایی گفت: تأخیر و عدم اجابت دعا، نشان كم لطفی و كم محبتی خداوند متعال نیست، بلكه گاهی بر عكس هرچه بیشتر تأخیر شود دلیل بر بیشتر دوست داشتن خداوند متعال است.
سخنرانی رواق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام سید هادی طباطبایی، سخنران حرم رضوی، عصر امروز در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در رواق امام خمینی (ره)، با اشاره به آیه قرآن کریم «انَّ أَوْلِیاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَیهِمْ وَلَا هُمْ یحْزَنُونَ»، گفت: اضطراب و نگرانی در انسان هایی وجود دارد که از خداوند متعال به دور هستند.

وی با بیان اینکه کسانی که خداوند متعال را دارند و با او همراه هستند، آرامش قلب دارند، ادامه داد: یکی از بهترین راه های ارتباط با خداوند متعال، دعا کردن است.

حجت الاسلام طباطبایی با تاکید بر اینکه دعا ارادت و خدا را خواستن است، گفت: دعا اظهار احتياج و نياز به پيشگاه خداوند است.

وی در ادامه تصریح کرد: معاویه بن عمار از امام صادق(ع) سوال کرد دو نفر که هم‏زمان شروع به خواندن نماز مى ‏کنند و یکى تلاوتِ قرآنش بیشتر از دعا کردن اوست و دیگرى، دعا کردنش بیشتر از تلاوتش است و هر دو، هم‏زمان نماز را به پایان مى ‏برند، کدام یک فضیلتشان بیشتر است؟ حضرت پاسخ دادند: دعا، فضیلتش بیشتر است که خداوند متعال در قرآن کریم گفته است بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.

سخنران حرم رضوی با بیان اینکه دعا کردن در احادیث ائمه معصومین علیهم السلام بسیار مورد تاکید قرار گرفته است، ادامه داد: یکی از شرایط استجابت دعا این است که انسان به پیمانی که با خداوند متعال بسته است وفادار باشد.

وی در ادامه با طرح این سوال که چرا گاهی اوقات هر چقدر دعا می کنیم، مستجاب نمی شود، گفت: تأخیر و عدم اجابت دعا، نشان كم لطفی و كم محبتی خداوند متعال نیست، بلكه گاهی بر عكس، هرچه بیشتر تأخیر شود، دلیل بر بیشتر دوست داشتن خداوند متعال است.

حجت الاسلام طباطبایی در پایان با بیان اینکه در اجابت دعا نباید عجله داشت، اظهار داشت: آنچه در احادیث و روایات آمده است كه هیچ دعایی بی اثر نیست و دعا کردن در دنیا و آخرت تأثیر مناسب خودش را دارد و در پیشگاه خداوند متعال محفوظ است./202/859/ب1

ارسال نظرات