اختتامیه سومین دوره شبهای شعر انقلاب برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شامگاه سهشنبه(12بهمن) آئین اختتامیه سومین دوره شبهای شعر انقلاب با حضور جمعی از شاعران انقلابی، مدیران و مسؤولان فرهنگی کشور در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم اکرامی یکی از شاعران انقلابی کشور با سرودههای انقلابی خود مراسم را آغاز کرد.
در ادامه پرویز بیگی حبیبآبادی دیگر شاعر معروف انقلابی و انقلابی ضمن شادباش به مناسبت دهه فجر و ورود امام راحل به وطن با سرودن شعری در وصف امام زمان(عج) فضای معنوی را ایجاد کرد.
بیگی همچنان در ادامه ابراز داشت: آتشنشانها ما نشان دادند که در دهانه آتشنشان هم میروند، از این رو هرکسی هرشعری در باب آتشنشانها بسراید آنها را جمعآوری میکنیم و کتاب چاپ شده غیرقابل فروش است و در شمارگان وسیع ابتدا به آتشنشانیها و سپس به مردم اهدا میشود.
همچنین ناصر فیض شاعر و طنزپرداز در ادامه غزلی اجتماعی را خواند و سپس چندین شعر طنز حاوی ابیات سنتی و نو را خواند.
مرتضی امیری، دبیر علمی سومین دوره شبهای شعر انقلاب در ادامه با اشاره به اینکه امید است که شبهای شعر انقلاب به یک دهه با حضور دبیران برجسته تبدیل شود، اظهار داشت: این شرایط باعث میشود شاعران انقلابی که هیچگاه دیده نشدند مورد توجه قرار گیرند و همچنین علیرغم نقل شعر به نقد شعر نیز بپردازیم.
در ادامه فاطمه طارمی ابتدا شعری انقلابی در باب حفظ حرمت انقلاب اسلامی و ایران را خواند و سپس با ذکر شعری از مرحوم خلیل عمرانی در وصف وطن کار خود را به پایان برد.
پس از شب شعر انقلابی از سوی چندین شاعر حافظ ایمانی خواننده عرفانی با موسیقی دف خود شعری از خود را با صدای دلنشین و عرفانی به اجرا در آورد.
علی محمد مودب در ادامه در رابطه با شهید بابا علی که در جنگ صورت خود را در اثر آتشسوزی از دست داده بود شعری را سرود.
فریبا یوسفی در ادامه با اشاره به خانم سیمین دخت وحیدی بانوی شعر انقلاب، تصریح کرد: ایشان جز تنها زنانی هستند که در زمان جنگ در جبهه حضور داشتند و با سرودههای خود به رزمندگان روحیه میدادند، از این رو شعری در وصف ایشان خواندند.
استاد براتی در ادامه در رابطه با سیمین دخت وحیدی گفت: خانم وحیدی مردانه وارد جنگ شدند و در شرایطی که کسی شاید جرات نمیکرد وارد صحنه نبرد شود ایشان حضور پیدا میکردند و در جلسات متعدد در جبهه شعرخوانی مینمودند.
وی ادامه داد: خانم وحیدی اشعار انقلابی و مرتبط با دفاع مقدس زیاد دارند و در این زمینه باید به ایشان بانوی شعر انقلاب گفت، ایشان از ستارگان ادب فارسی در عصر معاصر ما هستند و عمر خود را در راستای ادبیات آئینی گذاشتند.
در ادامه سعید کیاسری در وصف حجتالاسلام سید عبدالله حسینی افزود: ایشان یک طلبه فاضل است که کاملا به آنچه میخواند اشراف داشت، وی انسانی آراسته به علم خداوندی و تلاش برای بدست آوردن علوم بود، وی اصطلاحات دینی را با سلیقه شاعران خود در سرودههایش میآورد.
وی تأکید کرد: آرمانها و مضامین انقلاب از سوی ایشان به خوبی در شعر آورده میشد و مدیری کاملا متفاوت بود و در رابطه با شعر انقلاب تشکیلاتی عمل کرد، کنگره شعر انقلاب طلاب از سوی ایشان تشکیل شد، وی از حوزه آمده بود ولی توانست یک کنگره منظبط را برگزار کند.
کیاسری یادآور شد: سفیری برای ارجمندی انقلاب و اسلام بود، وی به سرعت زبان انگلیسی را یاد گرفت و تسلط بر این زبان به او کمک کرد تا در جهان موثر باشد و محیط مورد نظر خود در آفریقا را انتخاب و کارنامه درخشانی در این کشور برای خود رقم زد، همچنان در شبکههای انگلیسی تبلیغ دین میکند و همیشه در صحنههای مختلف موثر عمل کرده است.
حجت الاسلام حسینی در ادامه با تشکر از همه کسانی که از ایشان تجلیل به عمل آوردند، خاطرنشان کرد: بنده گاهی در خلوت خویش فکر میکنم شاید زمانی که ما در آن زندگی میکنیم اگر زمان ظهور ولی عصر(عج) باشد ما برترین انسانها در کل ادوار کائنات خواهیم بود و حضور در طلاییترین تاریخ انسان مایه افتخار است.
لازم به ذکر است شاعرانی همچون سید علی موسوی گرمارودی، قادر طراوتپور، مجید سعدآبادی، مرتضی نوربخش، ذاکر اهلبیت(ع) علی انسانی، مصطفی علیپور، سعید کیاسری در باب انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سرودههایی را قرائت کردند.
در پایان این مراسم از سیمین دخت وحیدی و حجتالاسلام سید عبدالله حسینی تقدیر و تجلیل به عمل آمد./816/201/ب2