مشکلات روانی می تواند دامن گیر افراد جامعه شود
حجت الاسلام محمد غفاری استاد حوزه علمیه ملایر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، با اشاره به برخی مشکلات روانی موجود در جامعه گفت: شخصیت اسکیزوتایپال شامل الگوی فکر کردن، رفتار، تعامل با دیگران و حتی لباس پوشیدن عجیب و غریب هستند و امکان دارد فردی در خانواده تحقیر شده و باید امروز با اراده خود این مشکل را برطرف کند.
وی افزود: مهارت زندگی، کلامی، عاطفی، همسر یابی و ارتباط گیری باید در زندگی افراد جامعه مورد توجه قرار گیرد و باید دانست که کسانی که در زمینه مشکلات روانی دچار مشکل هستند کم نیستند.
حجت الاسلام غفاری ابراز داشت: واقعیت این است که مشکلات می تواند دامن گیر همه افراد شود و در قشر تحصیل کرده درمان بسیار مشکل است و چرا که در برابر همه داده های علمی موضع می گیرند.
وی خاطرنشان کرد: به شکل کلی این است که افراد باید در جامعه در برابر مسائل مشاوره ای کرنش کنند و افراد باید با دادن تست های مختلف نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند.
استاد حوزه علمیه ملایر گفت: شخصیت خودشیفته که تایید دیگران برای آنها بسیار مهم است، شامل الگویی از بزرگ منشی، نیاز به تحسین و فقدان همدلی با دیگران است.
استاد حوزه علمیه ملایر گفت: شخصیت ضد اجتماعی شامل الگویی از تخلف قوانین و نادیده گرفتن حقوق دیگران است و شخصیت مزری شامل الگویی از بی ثباتی در روابط بین فردی، خودانگاره، عواطف و تکانشگری بارز است.
وی افزود: شخصیت های وسواسی شامل الگویی از اشتغال ذهنی به نظم و ترتیب، کمال گرایی و کنترل هستند و باید دانست که کمال گرایی در حد صفر و صد برای افراد بسیار خطرناک است.
حجت الاسلام غفاری در پایان اظهار داشت: شخصیت اجتنابی شامل الگویی از بازداری اجتماعی، احساس های بی کفایتی و حساسیت بی انداره درباره رفتار است./302/979/ب1