۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۴۷۹۴۴۸
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان

اصل نظام بر پایه امر به معروف و نهی از منکر نهاده شده است

حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی نژاد اصل ایجاد نظام را برپایه امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: کل این نظام ما مبتنی بر امر به معروف و نهی از منکر دایر شده است و نباید در جامعه القاء شود که یک سازمانی وظیفه‌اش امر به معروف است و سازمان‌های دیگر وظیفه‌ای در قبال اجرای این دو فریضه ندارند.
عبداللهی

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرهنگسرای معروف، حجت الاسلام و المسلمین احمد عبداللهی نژاد دبیر ستاد استان اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما در مورد وزارتخانه‌ای شدن ستاد امر به معروف دو هدف را ترسیم کرد و گفت: یکی اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر است و دیگری خود امر به معروف و نهی از منکر که نتیجه هر دو باید تشکیل جامعه‌ای عاری از گناه باشد.

وی در تشریح این دو هدف بیان کرد: در مورد هدف اول که به نظر می‌رسد، سازمان‌هایی باید باشد که امر به معروف و نهی از منکر را از طریق آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، احیاء بکند. از جمله این سازمان‌ها می‌تواند، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات، دانشگاه ها، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه‎های علمیه، شهرداری ها و سازمان بسیج باشد.

دبیر ستاد اصفهان در تبیین این موضوع افزود: کار آموزش و پرورش، فقط تدریس ریاضی و تاریخ و جغرافی نیست، بلکه آموزش و پرورش در جامعه اسلامی ایجاد شده است که دانش‌آموزان را هم باسواد کند و هم عالم به مبانی دین نماید و در رأس این مبانی احیاء امر معروف و نهی از منکر است، و یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمانی است که متولی فرهنگ سازی دینی در جامعه است، یا معاونت‌های فرهنگی که در اکثر دستگاه‌ها وجود دارد، در شهرداری، استانداری، دانشگاه ها و… این گونه مراکز می توانند در احیاء امر به معروف حضور برجسته ای داشته باشد.

حجت الاسلام عبداللهی نژاد در اجرای امر به معروف خاطرنشان کرد: اگر نیروی‌انتظامی کار خودش را انجام بدهد، دادسرا کار خودش را انجام بدهد، دستگاه‌های نظامی و انتظامی، نظارتی و امنیتی کار خودشان را انجام دهند، دیگر نیازی به تشکیل وزراتخانه‌ای جدا از سه قواء نیست، لذا احساس می‌شود اینکه به فکر تشکیل یک سازمان جدا افتاده‌ایم و تا حدودی هم این سازمان ایجاد شده بخاطر این است که آن نهاد‌ها کار خودشان را انجام نداده‌اند.

وی اصل ایجاد نظام را برپایه امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: کل این نظام ما مبتنی بر امر به معروف و نهی از منکر دایر شده است و نباید در جامعه القاء شود که یک سازمانی وظیفه‌اش امر به معروف است و سازمان‌های دیگر وظیفه‌ای در قبال اجرای این دو فریضه ندارند.

این مقام مسؤول در ستاد اصفهان عوامل بی تفاوتی مردم نسبت به امر به معروف را جهل نسبت به اهمیت آن دانست و گفت: با جهل باید مقابله کرد، آموزش و اطلاع رسانی و آگاهی داد و حالا اگر یک سازمانی بیاید آگاهی بدهد به دانش‌آموز ابتدایی قبل از مدرسه، به دانشگاهی به صدا و سیما و… که در ماده ده قانون اساسی آمده است، کار ارزنده‌ای کرده است.

وی آموزش را سبب از بین رفتن بی‌تفاوتی دانست و گفت: اگر همه دستگاه‌های مجری بیایند در زمینه آموزش امر به معروف اقدام بکنند به نظرم می‌رسد این جهل عمومی برداشته می‌شود و دیگر مردم بی‌تفاوت نمی‌شوند.

حجت الاسلام عبداللهی نژاد درباره نقش موثر رسانه‌ها در ترویج و آموزش دادن امر به معروف بیان کرد: منظور از رسانه شامل تمامی رسانه‌ها اعم از شنیداری و دیداری می شود، منتهی باید این آموزش به صورت غیرمستقیم باشد.

وی در تبیین آموزش غیرمستقیم و از بین رفتن بی‌تفاوتی مردم گفت: طرحی از طرف ستاد به شهرداری اصفهان پیشنهاد شد که در کنار پرچم‌هایی که در ماه محرم در سطح شهر و کوچه‌ها توسط شهرداری نصب می‌شود یک نوشته‌ای درج شود با عنوان(ما همه مسؤولییم) که جلب توجه کند حک شود تا ذهن مخاطب ما با این حرف درگیر شود و بعد بیاییم چگونگی این مسؤولییت را برای آحاد مردم بیان کنیم./1325//102/خ

ارسال نظرات