۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۴۸۰۷۲۲

انتشار شماره 357 نشريه عربي زبان «الوحده»

سيصدوپنجاه‌وهفتمين شماره نشریه «الوحده» به همت بنياد انديشه اسلامي وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به زبان عربی منتشر شد.
الوحده

به گزارش خبرگزاری رسا، سيصدوپنجاه‌وهفتمين شماره نشریه «الوحده» به مناسبت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، ريیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و با محوریت زندگی، فعالیت‌های سیاسی و نقش ایشان در اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تهیه و منتشر شده است.

«تا ابد جاودان در دل‌های مردم ایران»، «آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را بشناسیم»، «هاشمی رفسنجانی دوست و همراهی مخلص برای رهبر معظم انقلاب» و «حکمت و عزت؛ سرّ شخصیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی» از جمله مطالب اين شماره از نشريه به شمار مي‌رود.

در بخشي ديگر، به موضوعاتي چون «هاشمی رفسنجانی پیشگام در سیاست خارجی»، «شخصیتی از جنس سیاست»، «امیرکبیر زمان»، «هاشمی رفسنجانی و خرد اقتصادی او»، «میراث سردار سازندگی»، «تبیین قرآن، امام (ره) و انقلاب» و «وداع با یار و هم سنگر رهبر» اشاره دارد.

این مجله كه  به مدير مسوولي حميد رضا آزادي مدير عامل بنياد انديشه اسلامي و سردبيري حسين مسرور منتشر مي‌شود، بیش از 25 سال سابقه در عرصه مطبوعات بین‌المللی دارد و توانسته است جایگاه ویژه‌ای در میان سیاستمداران و اهالی رسانه و مطبوعات در خارج از کشور برای خود کسب كند.

بنابر اعلام اين خبر، نسخه الکترونیک این نشریه و سایر نشریات بنیاد به همراه فایل Word آن بر روی پايگاه اينترنتي www.itfjournals.com در دسترس مخاطبین قرار دارد./982/ب102/د

ارسال نظرات
captcha