۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۴
کد خبر: ۴۸۱۰۰۰
به یاد شهید «مجتبی آدینه‌وند»؛

طلبۀ بیسیم‌چی

شهید مجتبی آدینه ‌وند در سال ۱۳۴۵ در خانواده‌ای متوسط و مذهبی در شهر کوهدشت استان لرستان چشم به جهان گشود. سال‌های اول زندگانی را درحالی سپری نمود که کشور در خفقان ستم‌شاهی به سر می‌برد.
بیسیم چی

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از کیهان، شهید مجتبی آدینه ‌وند در سال ۱۳۴۵ در خانواده‌ای متوسط و مذهبی در شهر کوهدشت استان لرستان چشم به جهان گشود. سال‌های اول زندگانی را درحالی سپری نمود که کشور در خفقان ستم‌شاهی به سر می‌برد و دوره ابتدایی را در یکی از مدارس شهر به تحصیل پرداخته و در کنار آن با شرکت در کلاس‌های قرآن و معارف اسلامی و مجالس و محافل جشن و سوگواری ائمه اطهار(ع) در مسجد جامع شهر از همان ایام کودکی و نوجوانی رابطه خویش را با مسجد و روحانیت مستحکم نمود.

در جریان انقلاب اسلامی و پس از پیروزی در جلساتی که توسط اسفندیاری، نماینده ملت در مجلس تشکیل می‌شد شرکت نموده و با شروع جنگ تحمیلی و تأسیس بسیج دانش‌آموزی در تابستان سال ۶۰ جزء افراد پیشرو بوده و در اولین دوره آموزشی به آموختن فنون نظامی پرداخت. چند ماه بعد برای نخستین‌بار عاشقانه به‌سوی جبهه‌های نور علیه ظلمت شتافته و در عملیات افتخارآفرین طریق‌القدس و فتح بستان به جهاد و مبارزه با صدامیان کافر پرداخت.

زمستان سال ۶۱ با یک گردان از نیروهای رزمی شهر به جبهه عزیمت نموده و در عملیات والفجر مقدماتی به‌عنوان بی‌سیم‌چی گردان تا آخرین توان خود به مبارزه پرداخت و در فروردین سال ۶۲ به جهت تحصیل علوم اسلامی به حوزه علمیه اصفهان رفت و پس از چند ماه به زادگاه خویش بازگشته و در حوزه علمیه شهر خود تحصیل را دنبال کرد.

با آغاز عملیات والفجر ۸ طاقت نیاورده و به شهر آزاده شده فاو عزیمت کرده و پس از چند ماه حضور در میان یاران به دانشگاه برگشت و در این میان همیشه از فراق یاران رنج می‌برد تا این‌که در زمستان سال ۶۵  برای آخرین بار به سوی میعادگاه عاشقان شتافت و در عملیات کربلای ۴ که زمینه‌ساز پیروزی‌های عظیم در عملیات کربلای ۵ و ۶ در تاریخ چهارم دی‎ماه سال ۶۵  در حالی‌که بیش‌از ۲۰ بهار از زندگی پربارش نمی‌گذشت به آرزوی دیرینه خود شهادت نائل شد./1325/102/خ

ارسال نظرات