200 مبلغ در طرح مدارس امین در هرمزگان فعالیت می کنند

حجت الاسلام حسن موسایی معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، ضمن تشریح برنامه ها و فعالیت های انجام شده در این معاونت در استان گفت: در مدت 6 سال خدمت در معاونت تبلیغ و امور بین الملل حوزه علمیه هرمزگان توانسته ایم مناطق هرمزگان را از شرق تا غرب استان با حضور مبلغان در رده کارشناس به بالا به عنوان روحانی طرح هجرت که از طرح های مقام معظم رهبری است پوشش تبلیغی دهیم.
وی با اشاره به رشد چشمگیر آمار مبلغان طرح هجرت در استان هرمزگان افزود: آمار مبلغان طرح هجرت از 40 مبلغ در سال 90 به 160 مبلغ در سال جاری رسیده است، در طرح هجرن نیز یک طرح بلندمدت وجود دارد که 160 روحانی در نقاط مختلف استان مستقر هستند.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان تصریح کرد: علاوه بر طرح هجرت، طرحی دیگر با عنوان "طرح بینات" نیز مشتمل بر 170 مبلغ در استان وجود دارد که به موجب اجرای این طرح، مبلغان برای مدت کوتاه اعزام می شود و از طلاب و اساتید حوزه های علمیه شهرستان ها که حتما باید از پایه های خاص حوزوی باشند به عنوان مبلغ و مبلغ یار در مناسبت های مختلف ملی مذهبی به نقاط مختلف استان اعزام می شوند.
حجت الاسلام موسایی ابراز داشت: مبلغان طرح بینات همیشه در استان مستقر هستند و به امر تبلیغ مشغول هستند و جدا از مبلغانی هستند که از خارج از استان به نقاط مختلف هرمزگان اعزام می شوند.
وی، اعزام مبلغ به مراکز آموزشی از دیگر رسالت و وظایف معاونت تبلیغ حوزه علمبه ذکر کرد و گفت: با اجرای طرح مدارس امین به عنوان مدارس محل استقرار روحانیان، 200 نفر از مبلغان استان به صورت بلندمدت و کوتاه مدت در اختیار مدارس قرار می گیرند که افزون بر انجام فعالیت های تبلیغی به اقامه نماز جماعت، ارتباط با دانش آموزان، پاسخگویی به سؤوالات دانش آموزان اقدام می کنند.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان همچنین بیان کرد: حدود 70 الی 80 نفر از مبلغان در مدارس شهر بندرعباس به امر مقدس تبلیغ مشغول هستند، همچنین روحانیانی به ادارات و نهادها، دانشگاه ها با هدف برگزاری جلسات پرشس و پاسخ اعزام می شوند.
حجت الاسلام موسایی با اشاره به اینکه طرح هجرت بلتد مدت حدود 20 سال است که درحال اجراست تصریح کرد: موفقیت های بسیار چشمگیری در مناطقی که روحانیان اعزام شده اند به دست آورده ایم، ارتباط تنگاتنگ جوانان و نوجوانان با مبلغان و روحانیان، یکی از برکاتی است که در سایه وجود مبلغان در روستاها محقق شده است.
وی ادامه داد: جوانان و نوجوانان به دلیل ارتباط صمیمانه ای که با روحانیان دارند مبلغان و روحانیان را سنگ صبور خود می دانند و تمامی سؤوالات و شبهات و حتی مشکلات خانوادگی خود را با مبلغان دینی در میان گذاشته و از حضور روحانیان در روستاها بهترین بهره را می برند و این مهم سبب مرتفع شدن بسیاری از مشکلات و مسائل مهم این قشر آسیب پذیر جامعه اسلامی شده است.
معاون تبلیغ و امور بین الملل حوزه های علمیه هرمزگان همچنین گفت: مبلغان و روحانیان حاضر در مناطق مختلف استان، از طریق فضای مجازی نیز با مخاطبان خود که اغلب جوانان و نوجوانان هستند در ارتباط بوده و نسبت به رفع مشکلات و میائل مربوز به آنان اقدام می کنند./851/302/ب1