۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۴۸۵۱۹۳
حجت الاسلام رفیعی:

حضرت زهرا عالم ترین مردم به خداوند بوده اند

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه با اشاره به جایگاه والای بانو فاطمه زهرا(س)، گفت: حضرت زهرا(س) عالم ترین مردم به خداوند بوده اند.
حجت ‌الاسلام ناصر رفیعی

به گزارش خبرنگار خبرگزار رسا در اصفهان، حجت الاسلام ناصر رفیعی در سخنرانی شب گذشته که در حسینیه مسجد مصری واقع در خیابان صاحب الزمان(عج) اصفهان برگزار شد، گفت: حضرت زهرا(س) عالم ترین مردم به خداوند بوده اند.

وی در ابتدا به مکالمه پایانی امیر مؤمنان(ع) و حضرت زهرا(س) اشاره کرد و افزود: در مکالمه پایانی امیرمؤمنان(ع) و حضرت زهرا(س) سخنانی رد و بدل شده است که جایگاه رفیع حضرت زهرا(س) را بیشتر مشخص می کند.

حجت الاسلام رفیعی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) به امیرمؤمنان(ع) عرضه می دارند، هرگز به تو دروغی نگفته ام، هرگز با تو مخالفت نکرده ام و هرگز به تو خیانت نکرده ام؛ این عبارات یعنی حضرت زهرا(س) در زندگی امانت دار، با صداقت و مطیع امیرمؤمنان(ع) بوده اند.

عضو هیأت علمی جامعة المصطفی العالمیه افزود: حضرت علی(ع) در پاسخ به حضرت زهرا(س) سخنانی را می فرمایند، که بهترین تعاریف از ایشان است و می تواند برای زنان و مردان عالم سرمشق باشد.

خطیب توانا ادامه داد: امیرمؤمنان(ع) به حضرت زهرا(س) می فرمایند، تو عالم ترین مردم به خداوند هستی؛ امام کاظم(ع) در روایتی می فرمایند، اگر کسی چهار علم داشته باشد عالم است، خداشناسی، خودشناسی، وظیفه شناسی و آسیب شناسی.

وی با تشریح راهکاری برای بالا بردن معرفت الله، بیان کرد: مطالعه نشانه های خداوند برای رسیدن به هستی پروردگار بسیار مؤثر است؛ البته باید متذکر شوم که پی بردن به چیستی خداوند امکان پذیر نیست چرا که درک این مسأله منجر به محدود شدن خداوند می شود و خدایی که محدود شود، اصلاً خدا نیست.

حجت الاسلام رفیعی در پایان افزود: حضرت علی(ع) خطاب به حضرت زهرا(س) می فرمایند، تو نیکوکار هستی، نزد خداوند گرامی هستی، همه وجودت مملو از پرهیزکاری و خوف از خداوند است؛ راجع به نیکوکار بودن حضرت زهرا(س) همین بس که لباس عروسی خودشان را به فقیری بخشیدند، در گرامی بودن ایشان، حضور در جمع اصحاب مباهله و کساء، عامل اصلی نزول سوره هل اتی و شأن نزول سوره کوثر بودن کافی است؛ حضرت زهرا(س) در طول عمرشان نماد پرهیزکاری و خوف از خداون بوده اند و این مسأله در کتب تاریخی شیعه و سنی نقل شده است./867/202/ب2

ارسال نظرات