۰۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۲:۵۸
کد خبر: ۴۸۸۷
عصرامروز؛

مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت در ساری برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت عصرامروز از سوی دفتر نمانیده ولی فقیه در مازندران، جامعه روحانیت، حوزه های علمیه و اداره تبلیغات اسلامی ساری برگزارشد.
مراسم سوگواري آيت آيت الله بهجت در ساري
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، مراسم بزرگداشت آیت الله بهجت عصرامروز با حضور علما، طلاب و جمع کثیری از اقشار مختلف مردم از سوی دفتر نمانیده ولی فقیه در مازندران، جامعه روحانیت، حوزه های علمیه و اداره تبلیغات اسلامی ساری در مسجد جامع ساری برگزارشد.

حجت الاسلام ولی نژاد، از خطبای مرکز استان مازندران در این مراسم با اشاره به شخصیت وجودی حضرت آیت الله بهجت گفت: این عالم برجسته در طول زندگی با برکتش کلیه رفتار و کارهایش برای خدا و به سوی خدا بود.

وی، آیت الله بهجت را چهره ای شناخته شده در جهان تشیع دانست و افزود: این عالم جلیل القدر یک وزنه و اعتباری برای شیعیان جهان به شمار می رفت.

حجت الاسلام ولی نژاد با بیان این‌که جایگاه علمی و فقهی حضرت آیت الله بهجت بر همگان روشن بود خاطر نشان کرد: این مرجع عالیقدر از جایگاه ویژه ای در میان مؤمنین برخوردار بوده است.

این خطیب، ارتحال آیت الله بهجت را خسارت بزرگی برای جهان تشیع دانست و تصریح کرد: مرجعیت همواره پناهگاه شیعیان بوده است.

وی عالمان روی زمین را همانند ستارگان درخشان توصیف کرد و گفت: علما چراغ هایی هستند که نور می دهند و ما باید از نور و روشنایی آنها برای پاک کردن ظلمت ها بهره گیریم.

حجت الاسلام ولی نژاد همچنین به توجه ویژه و علاقه مندی حضرت آیت الله بهجت به امام حسین (ع) و ائمه اطهار اشاره کرد و گفت: این عالم وارسته مخلص امام حسین (ع) بود و ارادت ویژه ای به اهل بیت داشت، به طوری که در مراسم سوگواری امام حسین (ع) از گریه بسیار شانه هایش می لرزید.
ارسال نظرات