۱۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۴۸۸۹۰۰

مفتی لبنان با آیت الله قبلان دیدار کرد

مفتی لبنان با رییس مجلس اعلای اسلامی شیعیان دیدار و گفت وگو کرد.
شیخ عبداللطیف دریان مفتی لبنان و آیت الله قبلان

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ عبداللطیف دریان مفتی لبنان روز گذشته با آیت الله عبدالامیر قبلان رییس مجلس اعلای اسلامی شیعیان این کشور دیدار کرد.

وی پس از این دیدار گفت: این دیدار در چارچوب مشورت با علما درباره آخرین تحولات کشور و جهان اسلام صورت گرفت و دیدار با آیت الله قبلان بسیار مفید بود.

شیخ دریان افزود: در دیدار با آیت الله قبلان بر گسترش فعالیت ها جهت حمایت از وحدت اسلامی در لبنان و تلاش برای توقف گفتمان تنش زای مذهبی که به صلاح امت اسلامی نیست، تأکید کردیم.

همچنین حجت الاسلام شیخ حسان عبدالله رییس شورای اداری تجمع علمای مسلمان در دیدار با آیت الله قبلان به بررسی آخرین تحولات منطقه، لبنان و جهان اسلام پرداخت.

وی نیز پس از این دیدار گفت: در این دیدار، انتخاب به عنوان رییس مجلس اعلای اسلامی شیعیان را به آیت الله قبلان تبریک گفته و بر اهمیت تصویب قانون جدید انتخابات و تحکیم وحدت اسلامی تأکید کردیم./980/ب903/د

 

ارسال نظرات
captcha