لزوم درس گرفتن از تجربه انتخابات 92
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از فارس، برخی از نمایندگان مردم در خانه ملت، شخصیتهای سیاسی، نخبگان و شخصیتهای دانشگاهی بر ضرورت وحدت نیروهای انقلاب به عنوان تنها شرط پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری سال جاری تاکید کردند.
این افراد با اشاره به شکلگیری جبهه مردمی نیروهای انقلاب و جمعشدن اکثر وفاداران به ارزشهای اصیل انقلاب، حول این محور و همچنین حمایت نخبگان انقلابی از این جبهه تصریح کردند: تجربه انتخابات سال 92 نباید به هیچ وجه تکرار شود و جریان انقلابی آن تجربه را به هیچ عنوان نمیپذیرد و نسبت به وحدتشکنان گذشت نخواهد کرد.
* هر جا وحدت نیروهای انقلاب مخدوش شده ناکام بودهایم
بر اساس این گزارش، محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس، معرفی کاندیدای واحد در انتخابات ریاست جمهوری را از سوی نیروهای انقلاب یک ضرورت خواند و گفت: کسانی هم که احساس تکلیف میکنند بدانند که به هنگام نظر در مورد یک کاندیدای خاص احساس تکلیف کردن، کنار کشیدن از عرصه برای نظام است.
وی ادامه داد: در هر مرحله از کار که ما وحدت داشتهایم موفق شدهایم و هر جا که خدشهای به این وحدت وارد شده ما شاهد ناکامیهایی بودهایم.
سعیدی گفت: ضرورت دارد که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری کلیه نیروهای انقلاب در معرفی کاندیدای واحد اتفاق نظر داشته باشند و سایر افرادی هم که احساس تکلیف کردهاند و میخواهند به عنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند باید این مسئله را در نظر داشته باشند که طبق گفته امام راحل حفظ نظام از اوجب واجبات است و تضعیف نظام نیز از محرمات محسوب میشود.
وی اظهار داشت: هر فردی که برای گرم کردن تنور انتخابات وارد صحنه میشود، وقتی به جایی رسید همه باید حول محور یک فرد واحد اتفاق نظر داشته باشند، باید در آن مرحله نیز این احساس تکلیف را نیز داشته باشند که برای رضای خدا و برای تقویت نظام، عرصه را خالی کنند.
سعیدی با تأکید بر این که برای ریاست جمهوری باید فردی کاندیدا شود که انقلابی و همچنین عملگرا بوده و با پرهیز از سر دادن شعارهای بیهوده برای حل مشکلات کشور کمر همت ببندد، گفت: ما در سالهای اخیر به قدر کافی وارد مباحث بیهوده سیاسی شدهایم و امروز فردی باید بیاید که با تکیه بر آرمانهای امام و انقلاب و شهدا و با توجه به مشکلات اساسی کشور و مردم عملاً ورود پیدا کرده و کار کند.
* باید از تجربه سال 92 درس گرفت
از میان استادان دانشگاهی نیز سیدمحمدرضا مرندی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز با اشاره به این که تا زمانی که وحدت در میان نیروهای انقلاب وجود نداشته باشد نتیجه حاصل نمیشود، عنوان داشت: نیروهای انقلاب باید از طریق وحدت به انسجام برسند تا تجربه سال 92 دیگر تکرار نشود.
وی با بیان اینکه در هر حرکت و فعالیتی باید برنامهریزی وجود داشته باشد تا موفقیت حاصل شود، گفت: انتخابات هم نوعی فعالیت است که برای موفقیت در آن باید برنامهریزی و انسجام وجود داشته باشد و در غیر اینصورت پیروزی حاصل نمیشود.
مرندی با اشاره به ضرورت وجود وحدت برای کسب نتیجه در انتخابات گفت: تا زمانی که وحدت در میان نیروهای انقلاب وجود نداشته باشد نتیجه حاصل نمیشود همانطور که در انتخابات سال 92 نیز دیدیم که تفرقه میان نیروهای انقلابی اصولگرا سبب شد تا پیروزی حاصل نشود.
وی ادامه داد: باید از تجربه سال 92 درس گرفت تا آن تجربه تکرار نشود، البته در حال حاضر نیروهای انقلاب بر روی یک کاندیدا تمرکز دارند و این اتفاقنظر قطعاً سبب موفقیت میشود.
مرندی گفت: البته تعدد کاندیدا در جناح نیروهای انقلاب نیز ناقض وحدت نیست زیرا میتواند اتفاقی که سال 84 رقم خورد را رقم بزند یعنی از رأی طرف مقابل کاسته شود و انتخابات به دور دوم بکشد و در دور دوم با انسجام بیشتر احتمال پیروزی نیز بیشتر میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: نیروهای انقلاب باید توجه داشته باشند که از طریق وحدت به انسجام برسند تا تجربه سال 92 دیگر تکرار نشود زیرا جریان انقلابی آن تجربه را نمیپذیرد.
* ایجاد انشقاق در میان نیروهای انقلاب گناهی نابخشودنی است
به گزارش فارس، حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس هم با بیان اینکه ایجاد انشقاق در میان نیروهای انقلاب گناهی نابخشودنی است، گفت: مردم و تاریخ هرگز کسانی را که موجب ایجاد چنددستگی در میان نیروهای انقلاب شوند نخواهند بخشید.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت نیروهای انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری گفت: با توجه به شرایط خاصی که در آن قرار داریم وحدت نیروهای انقلاب از ضروریترین و مهمترین مباحث این مقطع حساس تاریخ انقلاب اسلامی است.
حاجیدلیگانی افزود: در سایه این وحدت است که ما خواهیم توانست گفتمان انقلاب اسلامی را ترویج و تعمیق دهیم و زمینههای لازم را برای حضور یکپارچه، هوشمندانه و مسئولانه مردم در پای صندوقهای رأی فراهم آوریم و با این وحدت و با یک انتخاب درست بتوانیم با کارآمدی نظام کمک کنیم و از سرمایهای که توسط امام و شهدا به دست ما رسیده بتوانیم حفاظت و آن را تقویت کنیم.
وی اظهار داشت: آنچه که امروز عموم نیروهای انقلاب از خواص جامعه دارند این است که از هرگونه دوگانگی و چندگانگی پرهیز داشته باشند و هرگونه حرکت در این راستا از سوی نیروهای انقلاب قابل پذیرش نخواهد بود.
حاجیدلیگانی خاطرنشان کرد: نیروهای انقلاب در جامعه این انتظار را از خواصشان دارند که نسبت به هم گذشت داشته باشند و به نوعی با هم کنار بیایند تا مشکلی در کشور به وجود نیاید.
وی افزود: ایجاد انشقاق و چنددستگی بین نیروهای انقلاب گناهی نابخشودنی است و مردم و تاریخ هرگز کسانی را که موجب ایجاد چنددستگی در میان جبهه انقلاب شوند را نخواهند بخشید.
نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نیروهای انقلاب باید از تجربیات گذشته خود که بر اثر چنددستگی، هزینههایی را متحمل شدهاند درس بگیرند و با الگوگیری از تجربیات موفقشان در گذشته موجبات موفقیتهای بعدی را فراهم کنند.
*عدم اتحاد نیروهای انقلاب خسران بزرگی به نظام وارد میکند
همچنین علی اکبر متکان، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، وحدت بین نیروهای انقلاب را سبب اقتدار و پیشرفت نظام اسلامی خواند و با تأکید بر این که نیروهای انقلابی باید بر نفس خود پا گذاشته و با یکدیگر متحد شوند، گفت: نمونه عملی پراکندگی میان نیروهای انقلاب را در سال 92 دیدیم که چه خسرانی برای کشور و نظام به وجود آمد به طوری که در این 4 سال که نیروهای انقلابی با پراکندگی نتوانستند روی کار بیایند، شاهد رکود اقتصادی، فساد اقتصادی، بیکاری، رانتخواری، تورم، افزایش سن ازدواج، اعتیاد، فقر، اشرافیت دولتی و مسائل دیگری بودیم.
وی افزود: در حوزه علمی نیز مشکل پسرفت را داشتیم و ارزشهای نظام نیز تضعیف شد که این مسئله سبب میشود انقلاب و نظام از مسیر اصلی خودش دور شود.
متکان ادامه داد: اگر نظام جمهوری اسلامی با تمام مشکلات توانسته است در جهان خودش را به خوبی نشان دهد به دلیل حضور ولی فقیه در رأس نظام بود است ولی در کنار ولی فقیه باید افرادی متدین و انقلابی نیز حضور داشته باشند که مانند 8 سال دفاع مقدس با جان و دل کار کنند ولی به دلیل پراکندگی بین نیروهای انقلاب به خصوص در سال 92 وجود داشت، مسائلی به وجود آمد که نظام نتواند صلابت و اقتدار خود را آنگونه که باید ادامه دهد.
وی اظهار داشت: البته در سیاستهای منطقهای به خاطر حضور نیروهای انقلابی و متعهد توانستیم قدرتمان را به رخ بکشانیم ولی در موارد دیگر به خصوص در بخش سیاست خارجی و داخلی و اقتصاد با مشکل مواجهیم بنابراین نیروهای انقلابی باید از تفرقه پرهیز کنند و بر نفس خود مسلط شوند و به خاطر نظام کنار یکدیگر بنشینند.
متکان اضافه کرد: شکلگیری جبهه مردمی نیروهای انقلاب شروع کار اتحاد بوده است و اکثریت این مسئله را پذیرفتهاند و بقیه نیز باید به این نتیجه برسند که اگر بخواهند خارج از اتحاد کار کنند نتیجه نهایی همان تجربه سال 92 میشود.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: امیدواریم این اتحاد یک حرکت فراگیر باشد و منحصر به انتخابات نباشد زیرا این حرکت در سایه رهنمونهای مقام معظم رهبری میتواند مستمر باشد، همان طور که مقام معظم رهبری پس از فتنه 88 با سخنانشان سبب شدند که یومالله 9 دی رخ دهد، حالا هم نیروهای انقلاب میتوانند به اتحاد برسند و افرادی که به این حرکت نپیوستند نیز امیدواریم به زودی بپیوندند.
* مفهوم احساس مسئولیت فقط کاندید شدن نیست
احمد چلداوی عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت نیز با بیان اینکه اتحاد لفظ زیبایی است که ضمن حفظ حذف تمایزها برروی مشترکات یک گروه تمرکز دارد، گفت: نیروهای انقلاب باید بر روی یکی از مشترکات اساسی متحد شوند و اتحاد داشته باشند، اتحاد نیاز به محور دارد و این محور باید به حدی قوی باشد که تمایزها را محو کند.
وی افزود: در حال حاضر محور اتحاد نیروهای انقلاب چیزی جز حفظ اسلام و نظام اسلامی نیست، در حال حاضر با توجه به وضعیت ضعیف اقتصادی، مردم مشکلات معیشتی را به حساب نظام میگذارند و این وضعیت را از چشم نظام میبینند بنابراین نیروهای انقلاب باید برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی با یکدیگر متحد شوند.
چلداوی ادامه داد: بنده معتقدم دولت کنونی یک دولت غربگراست که حاضر است به خاطر کسب رضایت غرب هر کاری را انجام دهد و اگر این دولت یک بار دیگر روی کار بیاید در پایان 4 سال دوم کار این دولت یک اقتصاد نابود
داریم و از کشور نیز فقط نام جمهوری اسلامی باقی میماند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه سرعت نابودی اقتصاد کشور به خوبی ضعف دولت را نشان میدهد، عنوان کرد: مقایسه اقتصادی که این دولت تحویل گرفت با اقتصادی که پس از 4 سال در حال تحویل دادن است یک فاجعه را نشان میدهد؛ به طوری که حتی اگر کسی برای نابودی اقتصاد تلاش میکرد به این خوبی نمیتوانست آن را نابود کند.
وی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشور فاجعهآمیز است، گفت: مردم این مسئله را از چشم نظام میبینند و متوجه نشدهاند که این دولت مسیری غیر از مسیر ترسیم شده نظام را طی میکند و اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارد، اینها به اقتصاد لیبرال و اقتصاد وابسته سرمایهداری از نوع غربی آن هم از نوع تخریبشدهاش را قبول دارند بنابراین نیروهای انقلاب باید برای حفظ نظام اسلامی متحد شوند.
چلداوی ادامه داد: در حال حاضر کل نظام را زیر سوال قرار میدهند زیرا نه عزتی برای مردم قائلند و نه اقتصاد ایدهآلی دارند و نیروهای انقلاب برای حل این مشکلات باید به اتحاد برسند.
وی عنوان کرد: زمینههای لازم برای ایجاد اتحاد فراهم است ولی باید برروی منیتها پا بگذاریم و بدانیم که معنی احساس مسئولیت برای حفظ نظام فقط به مفهوم کاندید شدن نیست.
عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: البته من با حضور فقط یک کاندیدا موافق نیستم و معتقدم باید حداقل با 2 کاندیدا در انتخابات حضور یابیم ولی نباید تعداد کاندیداها زیاد شوند.
* هر زمان اختلافات سلیقهای را کنار گذاشتیم موفق شدیم
بنابر این گزارش، داوود گودرزی رئیس سازمان بسیج دانشجویی نیز با تشریح دلایل ضرورت اتحاد نیروهای انقلاب گفت: از نظر آموزههای دینی و تجارب تاریخی، نیروهای انقلاب باید اتحاد داشته باشند، هر زمان که اختلافات سلیقهای را کنار گذاشتیم موفق بودیم.
وی با بیان اینکه وحدت نیروهای انقلاب را از چند منظر میتوان مورد بررسی قرار داد، گفت: در آموزههای اسلامی به مسئله وحدت پرداخته شده و این مسئله اهمیت ویژهای در دین ما دارد، بهطوریکه جمع بین مؤمنان، پسندیده قرآن و اهلبیت(ع) و سفارش شده که دست خدا بالای سر جمع قرار دارد و نصرت الهی به جمع مؤمنان میرسد.
وی افزود: از نظر تجربه عقلانی نیز در تاریخ انقلاب اسلامی در صدر اسلام و در تاریخ تشیع هر زمان که مؤمنان وحدت کلمه داشتهاند، به پیروزی رسیدهاند که پیروزی انقلاب اسلامی و موفقیت در دفاع مقدس به همین دلیل بوده است.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی اضافه کرد: نکته بعدی نیز این است که مقام معظم رهبری بر انقلابیگری تأکید دارند و یکی از مصداقهای روحیه انقلابیگری، دیدن منفعت کلان انقلاب و عبور از نگاه فردی و منافع فردی است. یعنی اگر کسی بر روی اصول با ما اشتراک دارد، دلیلی برای تفرقه نیست.
وی با بیان 3 دلیل عمده پیرامون ضرورت اتحاد نیروهای انقلابی در انتخابات، گفت: از نظر آموزههای دینی، تجارب تاریخی و توقع مقام معظم رهبری، ما باید جبههای عمل کنیم و نگاه حداکثری داشته باشیم، جذب حداکثری و دفع حداقلی همینجا معنا پیدا میکند، بنابراین باید اختلافات درون نیروهای انقلاب کمتر باشد، بهطوریکه اگر کسی اصل قانون اساسی، آرمانها و ارزشهای انقلاب را قبول دارد، باید همافزایی را با وی مدنظر قرار دهیم.
گودرزی اظهار داشت: مقام معظم رهبری در 14 خردادماه سال 95، ویژگیهای انقلابی بودن را اعلام کردند و ما نیز باید بر اساس همین شاخصها عمل کنیم، بر اساس نظر مقام معظم رهبری، فردی که اهداف و استقلال کشور را قبول داشته باشد، تقوای دینی و سیاسی داشته باشد، برای ارزشهای انقلاب تلاش کند و نسبت به دشمن حساس باشد، یک فرد انقلابی است و دلیلی ندارد با چنین فردی اتحاد نداشته باشیم، زیرا مقام معظم رهبری این مسئله را از ما میخواهند.
وی عنوان کرد: در فرمایشات گذشته مقام معظم رهبری نیز به این صورت بوده است که انسجام بین نیروهای انقلابی ولو با اغماض، باید حفظ شود، مگر اینکه کسی بر روی اصول تخطی کند، به طورمثال استکبارستیزی را قبول نداشته باشد یا فرد بیتقوایی باشد، ولی بهطور کلی مقام معظم رهبری در دیدار سال گذشته با تشکلهای دانشجویی، فرمودند که نباید به دنبال این باشیم که افراد را از دایره انقلابی بودن خارج کنیم، بلکه اگر کسی اصول را قبول دارد، باید با وی همافزا باشیم.
گودرزی افزود: البته باید نقد درونخانوادگی وجود داشته باشد، ولی این مسئله به معنای تفرقه و عدم اتحاد نیست، دشمن پس از 35 سال نتوانسته است به انقلاب ضربه بزند و حالا تمام تلاش خود را میکند و تمام جریاناتش را پای کار میآورد که به انقلاب ضربه بزند و ما نباید در این شرایط نوع مواجهه با دشمن را نادیده بگیریم، بلکه باید اقدامات و تاکتیکهای دشمن را ببینیم و استراتژی درست را انتخاب کنیم و با در نظر گرفتن این موارد، جایی برای تنگ کردن دایره انقلابی باقی نمیماند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی گفت: راه این مسئله این است که درجه انقلابی بودن را بالا ببریم و خالصتر باشیم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند هر فردی باید انقلابی بودن را از خودش شروع کند و تلاش کند روزبهروز بیشتر انقلابی باشد.
* تأکید بر ارائه برنامه واحد نیروهای انقلاب برای رفع مشکلات اقتصادی
امیررضا شاهانی عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: اتحاد نیروهای انقلابی آموزه اهل بیت و انتظار امام و رهبری است و نیروهای انقلابی باید یک برنامه مدون برای رفع مشکلات اقتصادی ارائه دهند تا کشور از گرفتاریهای فعلی نجات یابد.
وی با بیان اینکه ائمه اطهار و به خصوص امام هادی(ع) مسئله اتحاد و همکاری را به ما آموزش دادهاند، گفت: امام هادی(ع) همواره به صورت تشکیلاتی کار میکردهاند به طوری که جمعی از نیروهای مؤمن گفتار و توصیههای ایشان را در جاهای مختلف نشر میدادند ولی ما متأسفانه در عمل به این آموزهها کوتاهی میکنیم.
وی افزود: ما حتما باید به صورت تشکیلاتی کار کنیم یعنی با نظم و برنامهریزی برای فعالیتهای خودمان همکاری داشته باشیم و در حوزههای مختلف برنامههای مدونی ارائه دهیم به طوری که کاندید موردنظر نیروهای انقلاب باید با همکاری متخصصان و نیروهای دیگر در بحث اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است، برنامه دقیقی را در مناظرهها ارائه دهد.
شاهانی اظهار داشت: همچنین با حوزههای فرهنگی و علمی باید برنامهریزی شود که این مسئله از عهده یک نفر خارج است و باید کمیتههای مختلفی متشکل از متخصصان انقلابی شکل بگیرد و برنامهریزیهای مدون انجام شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: یادمان نرود که رئیس جمهور شدن هدف نیست بلکه هدف انجام تکلیف است، همان طور که امام خمینی نیز فرمودند ما موظف به تکلیف هستیم، بنابراین مهم این است که یک نیروی انقلابی بیاید تا مملکت را از این وضعیتی که در آن گرفتار شده خارج کند.
وی تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب را به عنوان قدم اول اتحاد، مناسب ارزیابی کرد و گفت: این تشکیلات باید سالهای قبل شکل میگرفت و حالا نیز باید این حرکت را تقویت کنیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: برنامهمداری، کار تشکیلاتی و کمک گرفت از متخصصان یک امر ضروری است که باید با اتحاد نیروهای انقلابی انجام شود.
* اتحاد نیروهای انقلابی زمینهساز پیشرفت کشور است
محمدحسین یادگاری عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس هم به فارس گفت: وجود اتحاد بین نیروهای انقلابی زمینهساز پیشرفت و آینده روشن برای کشور است و اگر نیروهای انقلابی در اتحاد کمکاری کنند، نتیجه خوبی رقم نمیخورد.
وی خاطرنشان کرد: قطعاً نیروهای انقلابی و دلسوز انقلاب باید با وحدت رویه در انتخابات حضور یابند، زیرا دغدغه انقلاب و اجرای ارزشهای انقلابی میتواند به پایداری انقلاب در رابطه با استقلال، اقتصاد مقاومتی و نحوه ارتباط با جهان اسلام کمک کند.
یادگاری افزود: وجود اتحاد بین نیروهای انقلابی زمینهساز پیشرفت و آینده روشن برای کشور است و اگر نیروهای انقلابی در اتحاد کمکاری کنند، نتیجه خوبی رقم نمیخورد.
وی ادامه داد: در حال حاضر با ایجاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب، زمینه برای اتحاد نیروها فراهم است، ولی باید مشکلات بیان شود و با همکاری یکدیگر راهحل آن را بیابیم و نقشه راه مناسبی برای آینده تعیین شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهار داشت: در سال 92 این اتحاد صورت نگرفت و تجربهای رقم خورد که کشور و نظام از آن زیان دیدند، ولی در حال حاضر با تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب، زمینه وحدت بین نیروهای ارزشی و انقلابی فراهم است و حتی این جبهه نهتنها در انتخابات، بلکه میتواند در آینده در بخش نظارت، حمایت و هدایت نیروهای ارزشی نیز فعالیت داشته باشد.
* مدیران انقلابی باید از یک نامزد واحد حمایت کنند
همچنین محمدحسین قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در این باره به فارس گفت: مدیران انقلابی باید مراقب باشند تا مانند سال 92 به تخریب یکدیگر نپردازند و اگر کار به دور دوم انتخابات کشید، همه به صورت منسجم و واحد از نامزد حمایت کنند.
وی با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار داشت: اولویت اول نیروهای انقلاب، پایان دادن به دولت لیبرالها و مرفهین است؛ دولتی که فرصتهای زیادی را از ملت ما گرفت و در رابطه با ارتباط با خارج، فریب دشمنان را خورد و در مقابل دادن امتیازات بسیار، امتیازات بسیار محدودی را روی کاغذ گرفت که آن را هم اجرایی نکردند و بلکه بر تحریمها افزودند.
قدیری ابیانه ادامه داد: دولت در 4 سال گذشته اقتصاد مقاومتی را رها و رکود بیسابقهای را در کشور حاکم کرد و در این ایام تمام همّ و غم خود را برای انتخابات گذاشت و برای رأیآوری به هر روشی متوسل شد.
وی تصریح کرد: نیروهای انقلابی باید یک برنامه منسجم و هماهنگ برای انتخابات در پیش بگیرند، البته این به این معنا نیست که با یک نامزد وارد شوند، بلکه هر کسی که بتواند بخشی از آرای روحانی را به خود اختصاص دهد که او در دور اول رأی نیاورد، حضورش در انتخابات مثبت ارزیابی میشود.
این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: مدیران انقلابی باید مراقب باشند تا مانند سال 92 به تخریب یکدیگر نپردازند و اگر کار به دور دوم انتخابات کشید، همه به صورت منسجم و واحد از نامزد اصولگرا حمایت کنند.
قدیری ابیانه گفت: البته اگر بتوانند به توافق برسند و از همان ابتدا نیز با یک نامزد وارد انتخابات شوند،خوب است اما حضور چند نامزد انقلابی هم مناسب خواهد بود.
وی با اشاره به فعالیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اظهار داشت: «جمنا» حرکتی مثبت و بیسابقه است، هر چند هنوز بخش کمی از نیروهای انقلاب به این جبهه نپیوستهاند ولی فرصت برای این کار وجود دارد.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود نیروهای اصولگرا قاعدتاً باید به پیروزی برسند، گفت: دلیل آن این است که عملکرد دولت مورد رضایت مردم نیست و بیکاری و رکود افزایش یافته و کارخانهها روزبهروز تعطیلتر میشوند. از طرفی وعدههای روحانی در رابطه با برجام پوچ درآمده و توهینهای بیسابقه او به منتقدین، ایجاد تنفر کرده است.
قدیری ابیانه در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به ورود احمدینژاد به انتخابات خاطرنشان کرد: همه قراین نشان میدهد که او میداند بقایی تأیید صلاحیت نمیشود و ترجیح میدهد روحانی به ریاست جمهوری برسد، لذا وعدههای پوچ بقایی و مواضع ضدانقلابی آنها از فاکتورهایی است که میتواند در انتخابات تأثیرگذار باشد.
وی افزود: آنها باید بفهمند که دورانشان گذشته است، هرچند قدرت شیرین است و آنها مایلند به قدرت بازگردند، اما شعارهای فریبکارانه میدهند. به عنوان مثال وعده میدهند که یارانهها را به 250 هزار تومان میرسانند و راهکارشان مثلاً افزایش قیمت بنزین به بالای 10 هزار تومان است، البته حتی در این صورت هم نمیتوانند وعدههای خویش را عملی کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه گفت: اینها در حالی است که بدهی دولت به 700 هزار میلیارد تومان رسیده، در حالیکه درآمد نفت ایران در سال 95 حدود 70 هزار میلیارد تومان بود، یعنی دولت درآمد 10 سال نفت را پیشخور کرده و روزبهروز بر بدهیها افزوده میشود، اما این دولت برای رأیآوری قصد دارد با مقروضتر کردن کشور، امکاناتی را توزیع کند تا بلکه بتواند رأی بیاورد./1325//102/خ