مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید آوینی در قم برگزار شد
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، مهندس سید موسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم در این مراسم مقام والا و شامخ شهیدان جنگ تحمیلی بویژه هنرمندانی مانند شهید آوینی که تمامی خلاقیت ها و توانایی های هنری خود در راستای نشر و تبیین آن دوران حماسه و ایثار را به کار گرفته، و در همین مسیر نیز به شهادت رسیدند، را ارج نهاد.
وی افزود: هنر ظرف بزرگی است که اگر در آن روح تعبد، اطاعت و بندگی خدا دمیده شود، بهره ها و استفاده های فراوانی را از آن می توانیم ببریم، از این رو همه هنرمندان باید برای اعتلای هنر معنوی و دینی اهتمام ویژه ای از خود نشان دهند.
سرپرست سازمان بسیج هنرمندان سپاه علی بن ابیطالب (ع) نیز در بخش دیگری از این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره ٢٣٦ هزار شهید هشت سال جنگ تحمیلی با تاکید بر اینکه شهیدان هنرمندانه کاری کردند، که همواره در تاریخ بشریت جاودان خواهد بود، گفت: به برکت ایثار، رشادت و از جان گذشتگی شهیدان، امروز پرچم نظام اسلامی در جهان به اهتزار در آمده، به نحوی که همه جهانیان برای به پایین کشیدن این پرچم به تکاپو افتادند، اما تا زمانی که بسیجیان با غیرت و ملت همیشه در صحنه وجود دارند، این اتفاق نخواهد افتاد و آرزوی دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی نیز تحقق پیدا نمی کند.
امیر رزق آبادی همچنین مفتخر شدن به تداوم راه و آرمان های شهیدان را برای همگان از جمله قشر هنرمندان از نعمت ها و موهبت های الهی توصیف کرد، و افزود: باید لیاقت و شایستگی خود را برای ماندن در این راه حفظ کنیم، و به گونه ای عمل نکنیم که بین ما و شهدا فاصله ایجاد شود.
وی با تقدیر از حوزه هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین روابط عمومی سپاه علی بن ابیطالب برای همکاری با بسیج هنرمندان در برپایی این آیین با شکوه، گفت: برگزاری این قبیل گردهمایی ها و همایش ها اتفاق های خوب و آینده سازی را برای هنر استان رقم خواهد زد، و کلیه مشکلات و موانع را نیز بر طرف می کند.
سیدمرتضی آوینی کارگردان فیلم های مستند و روزنامهنگار حوزهٔ فرهنگی بود که مجموعه فیلمهای مستند تلویزیونی او درباره جنگ ایران و عراق با نام روایت فتح شناخته شده است.
وی در روز جمعه بیستم فروردین سال ١٣٧٢ هنگامی که برای تولید مجموعهای جدید از روایت فتح به همراه گروه فیلمبرداری به منطقه عملیاتی والفجر مقدماتی اعزام شده بود، براثر انفجار مین به شهادت رسید.
سالروز شهادت این بسیجی متعهد و هنرمند فرزانه به نام روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است./872/د102/ی