۰۳ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۴۹۰۸
در قم؛

سمینار صلح و عدالت امروز عصر آغاز به كار می‌كند

خبرگزاری رسا ـ سمینار صلح و عدالت با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی از سوم تا ششم خرداد ماه در قم بر گزار می‌شود.
همايش
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم افتتاحیه سمینار صلح و عدالت از سوی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) عصر امروز در این مركز علمی برگزار می شود.

بنا به این گزارش، این سمینار که با حضور اساتید و اندیشمندان برجسته داخلی و خارجی برگزار می‌شود تا چهارشنبه، ششم خرداد ادامه خواهد داشت.

از جمله سخنرانان این مراسم حجت الاسلام رجبی، دکتر لنگهاوسن، خانم دکتر شلنبرگر، دکتر کدخدایی، دکتر شمالی و دکتر هیبونر اعلام شده اند.
 
اساس اخلاقی و الهیاتی در تسلط و وكالت بر دیگران، صلح و جنگ عادلانه از نظر شیعه، صلح، عدالت، جنگ عادلانه و صلح طلبی در مسیحیت طبق فهم منونایت، جهاد در اسلام از دیدگاه علامه طباطبایی، صلح و عدالت در كتاب مقدس، شهادت، صلح و عدالت، چراصلح و چرا عدالت، سلطه گران و سلطه جویان، عدالت در دوره آخرالزمان و كلیسا به عنوان ابزار جامع خدا از جمله موضوعاتی است كه در این همایش سه روزه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

گفتنی است، آیت الله مصباح یزدی در مراسم اختتامیه این سمینار سخنرانی خواهد كرد.

ارسال نظرات