طلاب نقش مهمی در تبیین شعار سال دارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام والمسلمین محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، شب گذشته در همایش هم اندیشی شعار سال با حضور طلاب و اساتید ایلامی مقیم قم، اظهار داشت: طلاب نقش مؤثری در تبیین و اجرایی کردن شعار سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دارند.
وی افزود: وظیفه حوزه های علمیه در این زمان این است که باید با بررسی اقتصاد مقاومتی از دیدگاه و مبانی اسلام و همچنین در افکار امام راحل و مقام معظم رهبری ضرورت اجرای آن را برای آحاد جامعه شرح دهند.
امام جمعه ایلام در ادامه به کمبود روحانیان مبلغ در شهرستان ها و روستاهای استان ایلام اشاره کرد و گفت: استان ایلام با توجه به جمعیت یکدست شیعه و دارا بودن مردمی انقلابی و ولایتمدار که تشنه معارف اهل بیت(ع) هستند، از تعداد مبلغان اندکی در شهرستانها و روستاها برخوردار است که این مسأله بشدت احساس می شود.
گفتنی است، در ابتدای این هم اندیشی تعدادی از طلاب به ارائه گزارش در مورد وضعیت طلاب ایلامی در حوزه علمیه قم پرداختند./۸۷۹/۲۰۳/ب2