۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۵
کد خبر: ۴۹۴۲۴۶
وزیر اوقاف سومالی:

فقر عامل اصلی تروریسم برای سوءاستفاده از بشریّت است

وزیر سابق اوقاف سومالی تاکید کرد که فقر به دستاویزی برای تروریست‌ها تبدیل شده تا از این طریق بتوانند فقرا را به عنوان عناصر تروریستی به استخدام بگیرند.
وزیر اوقاف سومالی

به گزارش خبرگزاری رسا، عبدالقادر علی ابراهیم وزیر سابق اوقاف سومالی با تجلیل از کنفرانس صلح جهانی الازهر خاطر نشان کرد که حضور شخصیت‌های طراز اول ادیان الهی و نخبگان دینی و سیاسی در این کنفرانس با هدف تقویت صلح جهانی صورت می گیرد.

وی با اشاره به افزایش خشونت و جنگ در سراسر جهان افزود: مبارزه با فقر و جهل و عقب‌ماندگی، رویارویی با تروریسم و افراط‌گرایی، تلاش برای متوقف ساختن سیل کشتار و ویرانی از دیگر موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد اهمیت قرار گرفته است.

وزیر سابق اوقاف سومالی خاطر نشان کرد: ارتباط میان تمدن‌های مختلف، انسجام و وحدت ملت‌ها با تلاش احمد طیب شیخ الازهر و پاپ فرانسیس سبب خواهد شد تا شاهد گسترش صلح جهانی، نفی خشونت و افراط‌گرایی در جهان باشیم.

علی ابراهیم تصریح کرد: دایره فقر در جهان به میلیون‌ها نفر رسیده است. کاهش سطح معیشتی، سوء تغذیه شدید، وضعیت اقتصادی سخت و دشوار به دلیل جنگ‌های داخلی در نزدیک به پانزده سال سبب افزایش روزانه فقر شده است.

وی در پایان تاکید کرد: گروه‌های تروریستی فقر و نیازمندی را دستاویز منافع جنایت‌آمیز خود قرار دادند. سازمان‌های تروریستی با استخدام فقیران از آنها به عنوان عناصر تروریستی استفاده کرده و آنها را برای کشتار و ویرانی در جامعه آماده می‌کنند/981/ب۹۰۲/د

ارسال نظرات
captcha