۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳
کد خبر: ۴۹۵۵۹۵

جلسه هم اندیشی طلاب و فضلای استان سمنان برگزار شد

جلسه هم اندیشی طلاب و فضلای شهرستان های سمنان، گرمسار، مهدیشهر، سرخه، شهمیرزاد با حضور حجت الاسلام محمود محمدی شاهرودی مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور در قم برگزار شد.
 مجمع نمایندگان طلاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، جلسه هم اندیشی طلاب و فضلای شهرستان های سمنان، گرمسار، مهدیشهر، سرخه، شهمیرزاد با حضور حجت الاسلام محمود محمدی شاهرودی مسؤول سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور و همچنین اساتید، طلاب و فضلای این شهرستان ها شب گذشته در مؤسسه هادیان کوثر قم برگزار شد.

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام ملک دار این گونه جلسات را مایه افزایش جنبه های معنوی و معرفتی طلاب دانست و گفت: در روایات بسیاری بر ضرورت دورهم جمع شدن و هم اندیشی اهل علم تأکید شده است.

عضو مجمع نمایندگان انتخابات پیش رو را امتحان بزرگ الهی خواند و اظهار داشت: این انتخابات بسیار مهم و سرنوشت ساز است، چراکه دشمن به چگونگی برگزاری آن چشم دوخته است؛ این مهم در جای جای سخنان و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: همه ما به عنوان یک طلبه وظیفه داریم در این انتخابات حضور حماسی داشته و علاوه بر این مردم را نیز نسبت به شرکت در آن ترغیب کرده و ویژگی های کاندیدای اصلح را برای آنها تبیین کنیم.

همچنین در این نشست هم اندیشی قسمتی از وصیت نامه سیاسی امام راحل نیز قرائت شد که بخش هایی از آن تقدیم خوانندگان می شود:

وصیت من به ملت شریف آن است كه در تمام انتخابات، چه انتخاب رئیس‌جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای‌اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، در صحنه باشند و اشخاصی كه انتخاب می‌كنند روی ضوابطی باشد كه اعتبار می‌شود.

مثلا در انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، توجه كنند كه اگر مسامحه نمایند و خبرگان را روی موازین شرعیه و قانون انتخاب نكنند، چه بسا كه خساراتی به اسلام و كشور وارد شود كه جبران‌پذیر نباشد و در این صورت همه در پیشگاه خداوند متعال مسئول می‌باشند.

از این قرار، عدم دخالت ملت، از مراجع و علمای بزرگ تا طبقه بازاری و كشاورز و كارگر و كارمند، همه و همه مسئول سرنوشت كشور و اسلام می‌باشند، چه در نسل حاضر و چه در نسل‌های آتیه، و چه بسا كه در بعضي مقاطع، عدم حضور و مسامحه، گناهی باشد كه در راس گناهان كبیره است.

پس علاج واقعه را قبل از وقوع باید كرد، والّا كار از دست همه خارج خواهد شد و این حقیقتی است كه بعد از مشروطه لمس نموده‌اید و نموده‌ایم، چه هیچ علاجی بالاتر و والاتر از آن نیست كه ملت در سرتاسر كشور در كارهایی كه محول به اوست برطبق ضوابط اسلامی و قانون اساسی انجام دهد.

در تعیین رئیس‌جمهور و وكلای مجلس با طبقه تحصیل كرده متعهد و روشنفكر با اطلاع از مجاری امور و غیروابسته به كشورهای قدرتمند استثمارگر و اشتهار به تقوا و تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی مشورت كرده، و با علما و روحانیون با تقوا و متعهد به جمهوری‌اسلامی نیز مشورت نموده و توجه داشته باشند رئیس جمهور و وكلای مجلس از طبقه‌ای باشند كه محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده و در فكر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه‌داران و زمینخواران و صدرنشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات كه تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمی‌توانند بفهمند.

و باید بدانیم كه اگر رئیس جمهور و نمایندگان مجلس، شایسته و متعهد به اسلام و دلسوز برای كشور و ملت باشند، بسیاری از مشكلات پیش نمی‌آید، و مشكلاتی اگر باشد رفع می‌شود. و همین معنی در انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر با ویژگی خاص باید در نظر گرفته شود؛ كه اگر خبرگان كه با انتخاب ملت تعیین می‌شوند از روی كمال دقت و با مشورت با مراجع عظام هر عصر و علمای بزرگ سرتاسر كشور و متدینین و دانشمندان متعهد، به مجلس خبرگان بروند، بسیاری از مهمات و مشكلات به واسطه تعیین شایسته‌ترین و متعهدترین شخصیت‌ها برای رهبری یا شورای رهبری پیش نخواهد آمد، یا باشایستگی رفع خواهد شد.

گفتنی است، در ادامه این جلسه بخش هایی از کتاب حوزه و روحانیت در نگاه رهبری نیز قرائت شد که بخش کوتاهی از آن را در زیر می خوانید:

هر کسی که ادعای دینداری کند و حاکمیتی را که بر مبنای دین است، از خود نداند و دفاع از آن را وظیفه‌ی خود نشمارد، دروغ میگوید. وقتی که میگوییم دروغ میگوید، یعنی اشتباه میکند و خلاف واقع میگوید؛ ولی نمیفهمد. بعضیها ملتفت نیستند، تشخیصشان چیز دیگر است و منکرند که این برنامه‌ها بر اساس دین است./841/پ۲۰۳/ج

ارسال نظرات