عزت در برقراری ارتباط با دشمن نیست/ مبلغان معیارهای اصلح از منظر دین را تبیین کنند




به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن نبوی، معاون تبلیغ حوزه های علمیه در همایش بصیرتی مبلغان حوزه های علمیه خوزستان که ظهر امروز در مسجد اعظم برگزار شد، خاطرنشان کرد: نامزدهای ریاست جمهوری افزون بر بیان معضلات و مشکلات اقتصادی و اجتماعی مطالبی را درباره معنویت جامعه بیان کنند.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه با بیان اینکه نامزدهای ریاست جمهوری تکلیف خود را با ارزش های دینی تعیین کنند، عنوان داشت: قرآن کریم پیروزی های رسول خدا(ص) و امام راحل نیز آزادسازی خرمشهر را لطف الهی بیان می کنند؛ از این رو باید در همه جا متذکر خدا شده و احساس نیاز به او را داشته باشیم نه که اهل طغیان و عصیان شویم.
وی اظهار داشت: انتظار ما از نامزدهای ریاست جمهوری آن است که در جمهوری اسلامی که حاصل خون شهیدان می باشد، نباید تنها دنیازدگی و رفاهیات را مدنظر قرار داده و خداوند را فراموش کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی با اشاره به مرزبندی ارتباط های صمیمی که امروزه در کشور صورت گرفته، افزود: بنا به آموزه های قرآنی مؤمن حق ارتباط صمیمی با کافران و کنار گذاشتن مؤمنان را ندارد که در صورت چنین اقدامی از دید الهی اینگونه افراد بی خبر و ناآگاهند و راه به دست آوردن عزت و موفقیت در برقراری ارتباط با کافران و منافقان نیست.
وی با بیان اینکه موفقیت در تعامل با جهان حاصل نمی شود و تعامل مدنظر آقایان اطاعت از اوامر صادره است، گفت: اینکه نشان دادن شهرهای موشکی را عاملی در مشکل آفرینی برای برجام قلمداد می کنند به این خاطر است که چه بسا پشت پرده به دشمنان گفته باشند صنایع دفاعی را از بین می بریم اما با نشان دادن موشک ها احساس می کنند جُرمی اتفاق افتاده است.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه با اشاره به ادعای دولتی ها مبنی بر استفاده از ظرفیت ایرانی های خارج از کشور اظهار داشت: چنین کُرنشی را در مقابل خانواده های شهدا انجام دهید؛ چرا که ریاست شماها مدیون خون شهدا است و در این باره عدم مرزبندی دوستی ها مشکل آفرینی ایجاد می کند.
وی دوست داشتن همه مؤمنان را منطق دین بیان کرد و ابراز داشت: کسی که براساس دین دوستی هایش را مرزبندی نکند، دین ندارد و براساس آموزه های قرآنی رسول خدا(ص) و صحابه با مؤمنان نرمخو و با کافران خشن و شدید هستند در حالی که دولتمردان با مؤمنان رفتارهای خشن داشته و در دیدار با کافران تواضع و نرمخویی نشان می دهند.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی با بیان اینکه حب به مؤمنان و بغض به کافران واجب است، عنوان داشت: در تعجبم از اینکه چگونه با کشورهایی که فرزندانمان را در جنگ تحمیلی به شهادت رساندند، دست دوستی می دهیم.
وی با مسخره دانستن ادعای تمدن حقوق بشری خاطرنشان کرد: کسی که به مسخره بودن آن پی نبرد باید در عاقل بودنش شک کرد و در حقیقت چنین شخصی سفیه است و به شخص سفیه نباید اختیاراتی داده شود.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید در مناظره ها نگاه تقوا، تدین و استقامت در ارزش های اسلامی ظهور یابد، گفت: در همان مناظره نگاه ولنگاری و بی پروایی برای جمع کردن رأی خود را نمایان ساخت و در چنین نگاهی ترویج فساد ظهور می یابد.
وی با اشاره به اینکه کسی مخالف خنده و نشاط در جامعه نیست، خاطرنشان کرد: ما به کسی رأی می دهیم که از ارزش های دینی بیشتر دفاع کند و تقویت چنین تکلیفی را بر خود فرض می دانیم و بر همین اساس مبلغان باید شاخص های اصلح از منظر دین را برای مردم تبیین کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی عنوان کرد: استراتژی نظامی ما را قرآن تعیین می کند و در آن بر ضرورت جمع کردن عِده و عُده تأکید می شود در حالی که در مناظره ها به نیروهای نظامی توهین و بیان شد که با نظامی گری نمی توان کشور را اداره کرد اما در منطق قرآن کریم نظامی ها با فضیلت ترین انسان ها معرفی شدند.
وی با بیان اینکه در پی نابودی سیستم هسته ای سایه جنگ بر کشورمان انداخته شد، تأکید کرد: امروزه نظامی ها و دلاوران حاضر در دوران جنگ تحمیلی مجرم معرفی می شوند و چنین سخنی توهین به تفکر نظامی جمهوری اسلامی است.
معاون تبلیغ حوزه های علمیه در ادامه سخنان خود درباره فعالیت های قرارگاره خاتم الانبیاء و بی مهری های صورت گرفته به آن از سوی دولت اشاره و عنوان کرد: این قرارگاه در دوران تحریم ها بسیاری از پروژه ها را به سرانجام و سرمایه ها را در کشور نگه داشت و سود به دست آمده را بنا به دستور رهبر معظم انقلاب در مناطق محروم و فقیر صرف می کند.
وی به سند 2030 و پیامدهای اجتماعی آن اشاره کرد و گفت: بسیج اساتید حوزه های علمیه سال گذشته نخستین واکنش ها را نسبت به چنین سندی نشان داد و در چنین سندی تساوی جنسی، آزادی همجنس بازی، آموزش مسائل جنسی از دوران پیش دبستانی، آموزش حقوق بشر براساس تفکر لیبرالیسم، حذف آموزش قرآن کریم و عدم ترویج شهادت، ایثارگری و دفاع و قلمداد کردن آنها به عنوان خشونت ذکر شده است./201/9456/ب1